Boyadığım Mutfak Dolabım :)

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, konuyla alakası yok ama o çamaşır makinasından memnun musunuz?:KK23:
Evet memnunum da biraz ariza vermeye başladı bazen tam sıkmıyor .bi de birgunde cok çamaşır yıkadıktan sonra gürültülü calismaya başladı servisci bisiyi yok dedi gitti ama iyi iste. Sulu birakinca bida sıktırıyorum... kurutmasi falan oldugu icin bazen iyi oluyo şahsen 10+7 kg

Çokk güzel olmuş tebrik ederim ellerinize sağlık :KK9: benimde mutfağım beyaz ama dolaplarımın kenarları mavi oraları pembe yapmak istiyorumm :KK58: ama kiracıyım işte evden ayrıldığımda ev sahibi şok yaşasın istemiyorum :-)

Çokk güzel olmuş tebrik ederim ellerinize sağlık :KK9: benimde mutfağım beyaz ama dolaplarımın kenarları mavi oraları pembe yapmak istiyorumm :KK58: ama kiracıyım işte evden ayrıldığımda ev sahibi şok yaşasın istemiyorum :-)
Yani tabi orasi öyle ama guzel bi mutfakla karşılaşacak öpüp başına koysun. :KK66:

Buda benim bahsettigim mutfagimdan bir kare.. pembe daha cok yakisir degil mi :KK66:

Eklentiler

• 20151208_200734.jpg
    20151208_200734.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 65
ay canım çok güzel olmuş dolabın bende gittim aldım polisan antiagink x1 hem kokusuzda daha evvel kalerifer peteklerini boyaladım sonra artanla kapıları çok güzel oldu şimdi sıra mutfak dolaplarında alacam bittide kokusuz olması benim için çok önemli buronşitim varda arkadaşlar...............

ay canım çok güzel olmuş dolabın bende gittim aldım polisan antiagink x1 hem kokusuzda daha evvel kalerifer peteklerini boyaladım sonra artanla kapıları çok güzel oldu şimdi sıra mutfak dolaplarında alacam bittide kokusuz olması benim için çok önemli buronşitim varda arkadaşlar...............
Geçmiş olsun bnm de alerjik astımım vs rahatsızlıklarım var. Kokusuz iyi oluyor. Bnde yaza kapilarimi boyamak istiyorum.

X