• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyadığım Mutfak Dolabım :)

name of love

;)♥ADI♥AşK♥;)
Kayıtlı Üye
Katılım
22 Nisan 2015
Mesajlar
160
Emoji Skoru
2.130
Puanlar
33
Mga2EN.jpg
kLXpEJ.jpg
 
Kullandınzmı şimdi.?silmek kolay oluyormu? Yağ falan tutmaz dimi.? Çok sordum k.bakma bende denemek istiyorım da
Inan bnde yeni boyadim cok fazla kullanmadim ama siliniyo kolaylıkla. Istedigin kadar sor tabiki seve seve cevp veririm. Bnde boyamadan cok kisiye cok sey sordum. ;)
 
Inan bnde yeni boyadim cok fazla kullanmadim ama siliniyo kolaylıkla. Istedigin kadar sor tabiki seve seve cevp veririm. Bnde boyamadan cok kisiye cok sey sordum. :KK66:
Teşekkür ederim , sizde gülee gülee kullanın inş. Temizliğide kolay olursaa artık her sene dolap rengi değiştirm. Dolabı değiştiremycem için :KK54:bide ortalama nekadara mal ettiniz?
 
çok güzel olmuş,güle güle kullanın :)

fayanslarıda değiştirmişsiniz,kırdırıp mı yaptınız yapıştırma mı ?

edit:şimdi tekrar baktım da,yoksa duvar kağıdı mı :)
 
Teşekkür ederim , sizde gülee gülee kullanın inş. Temizliğide kolay olursaa artık her sene dolap rengi değiştirm. Dolabı değiştiremycem için :KK54:bide ortalama nekadara mal ettiniz?
Boya70 tl
Yapışkanlı folyo 45 tl tuttu
 
Back
X