- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- Konu Sahibi name of love
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederimEllerinize sağlık çok güzel olmus:))
Teşekkür ederim ;* Polisan anti aging x1Valla çok başarılı tebrikler ne tür boya kullandınız?
Teşekkür ederim canm begenmenize cok sevindimharika olmuss
müteahhit böyle yapmış mal sahibi olmadığı için enucuzunu kullanmış cok küçük malesef. Onemsememis.Mutfak dolabiniz hazır mutfak dolablarindan mi ?
Kullandınzmı şimdi.?silmek kolay oluyormu? Yağ falan tutmaz dimi.? Çok sordum k.bakma bende denemek istiyorım daTeşekkür ederim ;* Polisan anti aging x1
Inan bnde yeni boyadim cok fazla kullanmadim ama siliniyo kolaylıkla. Istedigin kadar sor tabiki seve seve cevp veririm. Bnde boyamadan cok kisiye cok sey sordum.Kullandınzmı şimdi.?silmek kolay oluyormu? Yağ falan tutmaz dimi.? Çok sordum k.bakma bende denemek istiyorım da
Aynen aydınlık oldu beyaz gibisi yok valla.çok hoş olmuş mutfagınız ferahlamış.
Teşekkür ederim , sizde gülee gülee kullanın inş. Temizliğide kolay olursaa artık her sene dolap rengi değiştirm. Dolabı değiştiremycem için bide ortalama nekadara mal ettiniz?Inan bnde yeni boyadim cok fazla kullanmadim ama siliniyo kolaylıkla. Istedigin kadar sor tabiki seve seve cevp veririm. Bnde boyamadan cok kisiye cok sey sordum.
Aman nazarin degmesinde başıma yikilmasin sonra dolapmaşallah deyim. benim nazarım değer :)
Yapiskanli folyo :) :) .çok güzel olmuş,güle güle kullanın :)
fayanslarıda değiştirmişsiniz,kırdırıp mı yaptınız yapıştırma mı ?
edit:şimdi tekrar baktım da,yoksa duvar kağıdı mı :)
Boya70 tlTeşekkür ederim , sizde gülee gülee kullanın inş. Temizliğide kolay olursaa artık her sene dolap rengi değiştirm. Dolabı değiştiremycem için bide ortalama nekadara mal ettiniz?
İyiii daha ne olsun teşekkürler bilgilerine . Sen de güle güle kullan eline emeğine sağlık hoşçakal...Boya70 tl
Yapışkanlı folyo 45 tl tuttu