- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
bence de yaAslında çok ideal bir saçımız var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de yaAslında çok ideal bir saçımız var
Çok teşekkür ederim şampuanı denemem ama diğerlerini denerim cunki saçlarımı tuzsuz şampuan a alıştırdım ben dp dex kullanıyorumBu üçünü ısrarla kullanırım çok iyi geliyorlar saçıma kırmızı uzun saç kremi indirim de gratisten 12 Di hala indirimde mi bilmiyorum aypare ackerman I IBED Eki Görüntüle 2562836
Arınıyor cnm iyi şampuanlama gerekir amacanim hindistan cevizi yağı saçtan kolay aranıyor mu ? bu yağ bakımlarını da hiç sevmem ama acaba sadece uçlara mi sürsem
Bakalım yağ bakımlarını komple kesmiştim olumsuz bişey görürsem en fazla uçlara sürerim artık :)Arınıyor cnm iyi şampuanlama gerekir ama
Doal keratin sütü cnm duydum ama kullanmadım onun yerine keratin yağı aldim daimon . onu kullanıyorumSelin ciğercinin reklamını yaptığı bi şampuan var hızlı uzatıyormuş araştırdın mı onu?
Gayet güzel uzamış saçınEylül ayından bu yana boyasız saçlarım cıktı dipten 7 cm civarı falan uzuyor aslında bakımlarla da hızlandı
Ooh süper madem. Bildiğimiz toz kuru maya dimi minik minik olanMaya gerçekten uzatıyor üniversitedeyken yapmıştım bir iki sene boyunca evet epey uzatmıştı. Fakat maya saçı fenaa açıyo kızlar haberiniz olsun benim zaten boyalı ve sarıydı daha da açtı. Hoşuma da gitti.
Ooh süper madem. Bildiğimiz toz kuru maya dimi minik minik olan
Benim rengi koyu değil zaten canım karamelimsi bazı yerler hafif açık. Bakalım düzenli kullanımda ne olacakAynen canım kuru maya kullanmıştım ben.
Koyu saçlarda ne kadar açar bilmem ama benim baya açmıştı röfleli gibi geziyodum
Benim rengi koyu değil zaten canım karamelimsi bazı yerler hafif açık. Bakalım düzenli kullanımda ne olacak
Hadi inşallah sen ne şekilde hazırladın bunu?Benim de bu maskeyi yaparken karameldi eminim sonuç güzel olur
youtube araştır ben uzun süre hangi bakımı yapsam diye bakindim ve ikisini seçtim maya çok mantıklı geldi hindistan cevizi yağı da öyleMayayı ilk defa duydum benimde saçlarımı uzatmam lazım çok kısa ve sıkıldıö kısa saçdan
Hadi inşallah sen ne şekilde hazırladın bunu?