• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya markaları hakkında dipnotları paylaşalım mı kızlar ? =)

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
Selam kızlar. Ben bi forumda dolaşırken rastladım her boyanın bi yapısı olduğundan rengi elde ederken bazı sabit kalan özellikleri oluyomuş sizlerin deneyimleri var mı varsa nelerdir bunlar? Mesela koleston kızıllık veriyo matrix zamanla yeşillendiriyo gibi?

koleston çok amonyaklı. diplerde farklı tonlar çıkarabiliyor ısı farkından. küllü boyaları kaliteli, en doğal küllüler kolestonda. kızıllarda igora royalden şaşmam. loreali pek tercih etmiyorum.

kolestonun kahve boyaları olduğundan koyu çıkıyo koyu kahvesi simsiyah oluyo mesela..ben paletteden memnunum...

kolestonun kahve boyaları olduğundan koyu çıkıyo koyu kahvesi simsiyah oluyo mesela..ben paletteden memnunum...

saçımı bal köpüğüne boyatmayı düşünüyorum arkadaşlar:89: kuofore boyatıcam ılk bal kopugunu ve daha sora kendım artık boya yapmıyı dusunuyorum bunca zamana kadar net olarak ıstedıgım rengı tutturamıyorlar... kendım boyama deneyımım olmadı fakat kazanmayı dusunuyorum:44:
bal köpüğü kullanan arkadaslarımız kendı boyayanlar loreal mı koleston mu tavsıye edersınız bu tonlarda:26:

saçımı bal köpüğüne boyatmayı düşünüyorum arkadaşlar:89: kuofore boyatıcam ılk bal kopugunu ve daha sora kendım artık boya yapmıyı dusunuyorum bunca zamana kadar net olarak ıstedıgım rengı tutturamıyorlar... kendım boyama deneyımım olmadı fakat kazanmayı dusunuyorum:44:
bal köpüğü kullanan arkadaslarımız kendı boyayanlar loreal mı koleston mu tavsıye edersınız bu tonlarda:26:

Nevacolor size çok basit bir boya gibi gelebilir, başta rengi gözünüze hoş gelmeyebilir ama ben bal köpüğünü kullandım, gerçi ben açık bir bal köpüğü istediğimden açık kumral ile karıştırdım ama rengi harika diyebilirim. Ben çok beğendim ve öyle saçı yıpratması gibi birşeyde söz konusu değil. Ve en önemlisi türk malı. Kuaförlerin çoğuda bu boyayı kullanıyor. Bal köpüğü konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum.

koleston saçımı çok yıprattı ve küllü renkleri akınca turuncu oluyor palette ise istediğim rengi vermiyor çabuk akıyor loreal hiç tavsiye etmem. ben sanırsam hiç memnun değilim :(

natural colors berbat ötesi bi boya ve bırde pahalı yani 3 tl ye satılan alix bıle harıka gereçkten özellıkle kızılları

Back