- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
-
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
Yok 1 kez boyadım siyaha. Uyarın için teşekkür ederimSiyah renk acik boyayla gitmez. Bir defa siyaha boyadiysan boya siliciyle silerler/kustururlar. 2 veya daha fazla kez siyaha boyadisan orialle acarlar. Oryale dikkat benim sacim iki hafta once oryalden yandi
Tamam çok teşekkürlerWatsons Colour B4 Boya silici... Bununla evde siyah boyayı silebilirsin. Watsons seçeneği uygun değilse internette bazı yerlerde satılıyor.
Evet o ürüne bakıyorum, teşekkürlerColour b4 boya akitici var watsonslrd.. bi arastr istersen..
Watsons Colour B4 Boya silici... Bununla evde siyah boyayı silebilirsin. Watsons seçeneği uygun değilse internette bazı yerlerde satılıyor.
peki bu B4 boya silici sacı yıpratan birsey mi kızlar bilginiz var mı?Colour b4 boya akitici var watsonslrd.. bi arastr istersen..
Normal açıcı ile akıtmak gibi değil, herşeyden önce saçları yakma ihtimali olmuyor kullanma talimatına uyunca... Azıcık kuruma oluyor tabii ama bakımla 1 hafta toparlanır.peki bu B4 boya silici sacı yıpratan birsey mi kızlar bilginiz var mı?
cok tesekkür ederim bigün siyahtan sıkılırsam denicem aklımda bulunsun:)Normal açıcı ile akıtmak gibi değil, herşeyden önce saçları yakma ihtimali olmuyor kullanma talimatına uyunca... Azıcık kuruma oluyor tabii ama bakımla 1 hafta toparlanır.
Rica ederim. Birde aklında olsun; açık renkten koyu renge ilk boyamada istediğin sonucu alamazsan bu tür ürünlerle eski renge dönmek çok kolay ama bir kaç defa üst üste boyandığında iş zorlaşıyor.cok tesekkür ederim bigün siyahtan sıkılırsam denicem aklımda bulunsun:)
Merhaba kılıçbalığı benim de durumum benzer o yüzden ben de bir şey sormak istiyorum. Benim de saçım karamel rengiydi 1 hafta önce kuaför kumral istediğim halde bildiğiniz koyu kahve boyadı saçımı siyah gibi oldu. Bu color b4'ü kullanınca saçımız bi önceki haline geri mi dönüyor yoksa kullanırsam sadece siyahla karamel arası koyu bir renk mi çıkar bende? Kuafördeki profesyonel boyalar market boyalarından daha kalıcı oluyordur heralde, onu da çıkarır mı acaba? Bir de color b4ün içinden son aşama olarak bi şampuan çıkıyormuş bununla yıkayınca açılan saç tekrar biraz koyulaşıyormuş? (Yabancı forumlarda buna renk reokside oluyor diyorlar) bu konuda bi bilginiz var mı acaba?Watsons Colour B4 Boya silici... Bununla evde siyah boyayı silebilirsin. Watsons seçeneği uygun değilse internette bazı yerlerde satılıyor.
Şimdi saçların diyelim 7.3 ile boyanmıştı, saçlarının açılmadan o renge boyandığını düşünüyorum. Color B4 kullandığında en son yapılan kahve boya akar ama direkt karamel rengine dönmez muhtemelen 7 tonlarında pigmentsiz hale döner.
Renk okside oluyor demeyelim ama en son sürülen ürün saça pigment yüklüyor. Yabancı bloglarda bazı kullanıcılar o şampuanı kullanmıyor bu yüzden.
Eğer sen karamele dönmek istiyorsan, akıtma işleminden sonra istediğin renk ne ise onunla cila yapmalısın.Yine 7.3 örneğinden yola çıkarsak 7.3 ile cila yapacaksın.
Bir üst mesajda yazdığım gibi, yurtdışında saçın rengini koyulaştırdığı için şampuanı kullanmayanlar var. Demekki bu yöntem izlenebilir. Ayrıca dediğim gibi boya yerine pigmentasyon yapman daha mantıklı, numinex, cila çeşitli isimleri vardır bu işlemin.Anladım, çok teşekkürler :) peki en son kullanılması gereken o sabitleme şampuanını kullanmasam bi sorun olur mu? Onu kullanmazsan sonradan yaptığım boyanın tutmama/hemen akma ihtimali var mı?
Anladım çok teşekkürler, yakında deneyeceğim sonuçları yazarım :)Bir üst mesajda yazdığım gibi, yurtdışında saçın rengini koyulaştırdığı için şampuanı kullanmayanlar var. Demekki bu yöntem izlenebilir. Ayrıca dediğim gibi boya yerine pigmentasyon yapman daha mantıklı, numinex, cila çeşitli isimleri vardır bu işlemin.
Kızlar kullandım, gerçekten çok işe yarıyor. Benim saçım koyu kestaneye boyanmıştı bir kere, siyah gibiydi çok koyuydu. Bu ürünü kullandım, biraz kötü kokuyor ama saçlarımdan tamamen akıttı boyayı. Hiç yıpranma falan da yapmadı. Ancak eğer saçınıza açma işlemi uygulanmışsa önceden (benim öyleydi) saçınızı bir önceki boyalı haline değil açıcıyla açıldığı en açık haline döndürüyor, yani saçtaki tüm boyayı akıtıyor, bu yüzden üstüne tekrar istediğiniz renge boyatmanız gerekebilir.