seni okadar iyi anlıyorum ki . kına bnmde saçımı mahfetti keşke önce okusaydım yorumunu .
Bilgisi olan birileri lütfenn acil bana yardım etsin
çok moralim bozuk. gezi planları yaparken dün akşam yaptığım çılgınlık yüzünden evden dışarı çıkmak bile istemiyorum. lush markanın coco rouge rengi kınasını almıştım bir avm den. 3 hafta sonra dün akşam deneyeyim saçıma can gelsin dedim. 1 cm diplerim kestane tüm saçım ise çikolata kahve boya idi. nasıl olacak diye heyecandan resim bile çektim. Yapması hiç kolay değil. ablam yardım ettiği halde saça sürer sürmez kazık gibi oluyor saç. boya gibi uygulaması kolay değil. sağa sola bulaşıyor. streçle sardığım ve oturarak beklediğim halde yağ içinde kaldım . akıp durdu. 5 bucuk saat sonra yıkadım okadar zahmetin üzerine ben müthiş olacak diye beklerken. bakın ne oldu. iğreeeeeeeeçççç. saçım saman gibi yanmış gibi kupkuru cansız sert oldu biryana renkkk ise
ben mi beceremedim dicem ama annemin saçını yıllardır ben boyarım kendi saçımıda aradabir boyarım. talimata uygun yaptım. lütfen yardım edin kızlarr bunun üzerine saç boyası tutmazmış ne yapıcam ben uçlar açık çilolata tepem kıpkırmızı dipleri ise koyu kızıl oldu