Saç Rengi ve Saç Boyama Boya+ Kına=Yardım :(

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
Dün bi manyaklık yapıp saçımı bakır kızıl yapmak istedim hayalimde irlandalılar gibi bi saç rengine sahip olmak vardı sonuç hüsran tabi dipler açık kızıl ,uclar koyu kahve saçma sapan bişey oldu. Ben aynada manyak gibi kendimi izlerken ablam hadi kalk kına yakalım saçına leman sam'ın da saçı kınaymıs dedi böyle saçma sapan durmasındansa adam gibi kızıl olsun bari dedim aldık bide kına yaktık üstüne sonuç yine hüsran.Şimdide saçımın dibi patlıcan moru uçlar siyahımsı bi renk...Bu saç nası adam olur hiçbi fikrim yok kazık gibi oldu saçlarım bi günde daha fazla bişide yapmak istemiyorum iyice mahvolcak çunku ama zarar vermeden yapılcak bişi var mı sizlere bi danısayım dedim. Biliyorum umutsuz vaka ama yinede bi umut ne dersiniz?

seni okadar iyi anlıyorum ki . kına bnmde saçımı mahfetti keşke önce okusaydım yorumunu .
Bilgisi olan birileri lütfenn acil bana yardım etsin çok moralim bozuk. gezi planları yaparken dün akşam yaptığım çılgınlık yüzünden evden dışarı çıkmak bile istemiyorum. lush markanın coco rouge rengi kınasını almıştım bir avm den. 3 hafta sonra dün akşam deneyeyim saçıma can gelsin dedim. 1 cm diplerim kestane tüm saçım ise çikolata kahve boya idi. nasıl olacak diye heyecandan resim bile çektim. Yapması hiç kolay değil. ablam yardım ettiği halde saça sürer sürmez kazık gibi oluyor saç. boya gibi uygulaması kolay değil. sağa sola bulaşıyor. streçle sardığım ve oturarak beklediğim halde yağ içinde kaldım . akıp durdu. 5 bucuk saat sonra yıkadım okadar zahmetin üzerine ben müthiş olacak diye beklerken. bakın ne oldu. iğreeeeeeeeçççç. saçım saman gibi yanmış gibi kupkuru cansız sert oldu biryana renkkk ise ben mi beceremedim dicem ama annemin saçını yıllardır ben boyarım kendi saçımıda aradabir boyarım. talimata uygun yaptım. lütfen yardım edin kızlarr bunun üzerine saç boyası tutmazmış ne yapıcam ben uçlar açık çilolata tepem kıpkırmızı dipleri ise koyu kızıl oldu

kınanın üzerine koyu renk boyalar olsun kahvenin tonları olsun hepsi tutuyor sakin olun kızlar.ben 1 yıl kına yaktım saçlarıma. Aktardan alınan kına ile yaksaydn kınayı saçların yanmazdı diye düşünüyorum. Çünkü kınada saçı yakcak birşey yok ben yanan saçlarımı kurtardm. Haftada bir zeytinyağı ve ballı saç bakımı yapın. Üzerinede güzel bir kahve ile boyayın düzelecektir. Ama saçları siyah olan arkadaşm seninkini anca siyah yada bitter kahve düzeltr diye düşünüyorm geçmiş olsun ikinizede

kızlar kına saçı besliyor arkadaşım yapıyor ve muhteşem parlak oluyor. hatta uzayınca dipler çok sönük görünüyor. ama o ele sürülen katkısız kınadan kullanıyor. diğerlerinde katkı maddesi var.

Canım sen kınayı kafanda 5 buçuk saat mi tuttun ? Yanması çok normal saçının bir de önceki boya işlemi var tabi yoksa kına besler yumuşacık yapar saçı ben de lisedeyken kına yaptım normal boya gibi bi saat bekletip yıkıyorsun sonra o siyah saçtan kurtulmak için çok çile çektim akmasını bekledim kestirdim uzadıkça kurtuldum çikolata kahve yaptırdım daha sonraki boyamalardan birinde bir talihsizlik sonucu önlerim koyu oldu ben de mecbur yeniden siyaha boyadım yine pişmanım özetle biz kadınlar akıllanmayızzzz :)

öncelikle geçmiş olsun. keşke işlem görmemiş saçına yaksaydın kınayı. ben lokman hekimden aldığım doğal kınaya bayağı bi zerdeçal katıp kullanmıştım. koyu kestane saçlarım güneşte yoğun kızıl duruyodu ama yine normal ışıkta pek değişmemişti. bayağı bi yumuşamıştı saçlarım iyi gelmişti yani. katkı maddeli kınalar kullanmayın derim ben. şu an içinse hala kızıl istiyosan zararsız bitkisel geçici boyalar var. jeans color gibi. onun kızılını sür istersen bir gün bile bekleyebilirsin. zarar vermiyor. ben mavisiyle boyayıp 6 saat falan beklettim. koyu renk saçlarımı masmavi yaptı. senin de daha kızıl olma ihtimali var kızılını kullanırsan. yalnız geçici boya olduğu için zarar vermemesinin yanı sıra çok çabuk ve çok fazla akması gibi bi olayı da var bunun. 3 haftada falan eski rengine döner. kullanırsan saçını yıpratmadan 3-4 haftalığına anı kurtarmış olursun yani. sonra da siyah ve %20lik oksidan ya da açık bi kızıl renk ile %30luk oksidan kullanıp düzeltebilirsin saçlarının durumunu. bana kalsa joan abla gibi siyah takıl derim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…