Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ile turunculaşan saçlarımı nasıl düzeltebilirim?

tatlım saç hikayem şu ; senin önerdigin şekilde 11.1 ile açıp 9 ve 9.1 ile boyadıgım saçlarım turuncusu bol ama tatlı bir renk aldı . Ana rengim koyu kahve gibi bi şey ( kendi saç rengim yani ) , 11.1 ile açamadım ama 10.01 ve 9 ve 9.01 karışımdan elde ettigim sonuç dedigim gibi turunculu bir saç . Ben 11.1 i kullanmama bağlıyordum ama sanırım şimdi farkettim ki karıştırdıgım boyaların oksidanını tek tutmam lazımmış.... yeni boyadıgım için sanırım hemen yapamam ama 8.1 ve 9.1 %20 lik oksidanla karıştırır ve tek oksidan kullanırsam sanırım olay çözülür ne dersin ?

bu arada kızlar kesinlikle zeynep hanımın tavsiyeleri işe yarıyor , yazdıklarına dikkat edip oksidanın volümü vs.uygulanırsa .. neva colorda gerçekten süper boyaymış hiç dikkatimi çekmezdi fiyatı çok ucuz diye bütün diğer markalardan daha yumuşacık boyadıktan sonra şampuan bile yapmadan... 10.01 ile açtığımda ikinci boyama için (ki hemen 9 ve 9.1 i karıştırıp uyguladım) yıkayıp kuruttum hayret ettim yumuşacıktı !!! ama dedigim gibi yazdıklarına dikkat etmemiz ve aynı boyaları almamız lazım yanlış aldıgım halde yıllardır boyadığım sonuçlardan çok daha iyisini elde ettim teşekkürler hayatım :)

merhabalar.
9 gün önce saçıma açıcı uygulandı ve saçım yandı. aynı gün boya yapıldı fakat istemediğim bir renk oldu. turunculuklar oldu resimdeki gibi. diplerde daha yogun turunculuk var. ben kumral istiyorum ancak yeşillik istemiyorum. koyulaşsın da istemiyorum. siz turunculuklar hafifse 8.1 ve 9 numarayı 20 volume le hazırlayıp uygula demişsiniz. benim saçıma nasıl olur acaba. bir de oksidasyonu 2 tüpe 1 şişe mi koyucaz? 9 gün oldu şimdi boyasam saçım elimde kalır mı?:1:
şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• $2013-08-21 01.38.15.jpg
    $2013-08-21 01.38.15.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 114
  • $2013-08-21 01.10.28.jpg
    $2013-08-21 01.10.28.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 81
Back