Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ile turunculaşan saçlarımı nasıl düzeltebilirim?

inşallah düzelir canım.benim renk farkı kalktı ortadan ilk günleri öyleydi.1 ay oldu boyayalı.daha bir oturdu renk.ben henüz almadım boya.ama 1 kaç ay sonra boyayayım diyorum açık küllü kumrala.aslında benim rengi herkes çok beğendi ama ben küllü kumral istiyorum.istediğimiz renk aynı.saçını boyayınca paylaşırmısın burada.kolay gelsin canım.

Benim saçlarımı boyadığımın 5 gün oldu daha. Hergün yıkıyorum. Aktı biraz ama hala turuncu önler. Ay bilmiyorum ki nasıl düzelecek. Bende çok istiyorum açık küllü kumral. İnşallah tutar. Bakalım yarın boyamayı düşünüyorum. Akşam yazarım burada sonucu.

Benim saçlarımı boyadığımın 5 gün oldu daha. Hergün yıkıyorum. Aktı biraz ama hala turuncu önler. Ay bilmiyorum ki nasıl düzelecek. Bende çok istiyorum açık küllü kumral. İnşallah tutar. Bakalım yarın boyamayı düşünüyorum. Akşam yazarım burada sonucu.

hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz. istediğin gibi olursa bakarsın ben de boyarım hemen...

hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz. istediğin gibi olursa bakarsın ben de boyarım hemen...

Ay cnmm ya dua et dualara kaldık artık. Çok üzülüyorum güzel olur diye cesaret ettim mahvoldu saçlarımın rengi. İnşallah olur ya. Bir arkadaş vardı kuaförüm dedi o bir yardım etse bize. En açık hangisi ile kurtarırız bu saçları. Koyu yapmak istemiyorum. :50:

Ay cnmm ya dua et dualara kaldık artık. Çok üzülüyorum güzel olur diye cesaret ettim mahvoldu saçlarımın rengi. İnşallah olur ya. Bir arkadaş vardı kuaförüm dedi o bir yardım etse bize. En açık hangisi ile kurtarırız bu saçları. Koyu yapmak istemiyorum. :50:

hangi marka aldın boyanı canım? ben loreal ya da garnier almayı düşünüyorum.ya da bitkisel mi alsam diyorum.küllü kumralla boyarsan şimdiki halinden daha iyi olur.daha önce yazmıştım burada zeytin yağı akıttı benim turunculuğu.sen de bir deneseydin önce.sonra boyarsın.biraz akıtabilirsen boyayı işin daha kolay olur.

hangi marka aldın boyanı canım? ben loreal ya da garnier almayı düşünüyorum.ya da bitkisel mi alsam diyorum.küllü kumralla boyarsan şimdiki halinden daha iyi olur.daha önce yazmıştım burada zeytin yağı akıttı benim turunculuğu.sen de bir deneseydin önce.sonra boyarsın.biraz akıtabilirsen boyayı işin daha kolay olur.

Nasıl yaptın zeytinyağını cnm? Bi tarif etsen bana onu da yapayım. Ben neva color aldım 2 kutu. Açık küllü aldımya ondan biraz tedirginim. Koyu istemiyorum ya.

Nasıl yaptın zeytinyağını cnm? Bi tarif etsen bana onu da yapayım. Ben neva color aldım 2 kutu. Açık küllü aldımya ondan biraz tedirginim. Koyu istemiyorum ya.

bakım olsun diye saçımın heryerine pamukla zeytin yağı sürdüm.bone geçirip 3 saat kadar bekleyip yıkadım.2 kere şampuanladım.dove şampuanla yıkamıştım.banyoda boya aktı gitti.kuruyunca turunculuk yoktu eskisi gibi.hatta görenler boyan akmış dedi.dove mu yoksa zeytinyağ mı akıttı bilemiyorum:26:ama zeytinyağdaki asit akıtmış olabilir diye düşündüm...

Son düzenleme:
canım ben 2 yık kuaförlük kursuna gittim o nedenle cevaplıyorum sorununu.saçındaki turunculuğu alacak tek şey küllü boyalardır.mesela kardeşim sarı balyaj için gittiği kuaförden turuncu-sarı balyajla gelince hemen neva color 8.1 ile 9.1 i aynı oranda karıştırıp %6 yani 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.bütün turunculuklar tatlı sarılara döndü.eğer saçların açık renkte ve turuncuya dönmüşse bu renkleri uygula.tabi iki renkte çok küllü o nedenle gerçekten turuncuysa bu renkleri uygula.hafifse 8.1 ve 9 numarayı 20 volume le hazırlayıp uygula

canım ben 2 yık kuaförlük kursuna gittim o nedenle cevaplıyorum sorununu.saçındaki turunculuğu alacak tek şey küllü boyalardır.mesela kardeşim sarı balyaj için gittiği kuaförden turuncu-sarı balyajla gelince hemen neva color 8.1 ile 9.1 i aynı oranda karıştırıp %6 yani 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.bütün turunculuklar tatlı sarılara döndü.eğer saçların açık renkte ve turuncuya dönmüşse bu renkleri uygula.tabi iki renkte çok küllü o nedenle gerçekten turuncuysa bu renkleri uygula.hafifse 8.1 ve 9 numarayı 20 volume le hazırlayıp uygula

çok doğru yazmışsın çünkü bende kullandım 8.1 iyi kapatıyor karıştırılınca 9.1 ile demek daha güzel oluyor

Çok teşekkür ederim cnm. Ben 2 kutu almıştım 1 tane de 9 numaramı alsam. Diplerde 3-4 parmak turuncumsu olmuştu. 8.1 ile 9u karıştırsam 20 volumle ne renk elde ederim ki? Küllü de kötü olursa birde. Ay zor işler anlamayana. :37:

Çok teşekkür ederim cnm. Ben 2 kutu almıştım 1 tane de 9 numaramı alsam. Diplerde 3-4 parmak turuncumsu olmuştu. 8.1 ile 9u karıştırsam 20 volumle ne renk elde ederim ki? Küllü de kötü olursa birde. Ay zor işler anlamayana. :37:

canım 8.1 küllü bi renktir 9 ise tatlı bi sarı.9 numara ekle demem rengi sabitlemen ve koyulaşmasını istemediğin için.8.1 ise turuncumsu dediğimiz turuncu izleri alması için çok küllendirmez yani yeşil gibi.eğer tam turuncu olduysa 8.1 ile 9.1 karıştırıp boyaki tamamen normale dönsün saçların.bide önemli bi nokta bu tür düzeltme işlemlerinde verdiğim renklerin eşit oranda olmasına ve %6 yani 20 volume oksidanla hazırlamaya özen göster.daha yüksek volume oksidan (yani boya suyu) ile hazırlarsan bi miktar açar ama açarkende yine turunculaştırır.ok

Son düzenleme:
canım 8.1 küllü bi renktir 9 ise tatlı bi sarı.9 numara ekle demem rengi sabitlemen ve koyulaşmasını istemediğin için.8.1 ise turuncumsu dediğimiz turuncu izleri alması için çok küllendirmez yani yeşil gibi.eğer tam turuncu olduysa 8.1 ile 9.1 karıştırıp boyaki tamamen normale dönsün saçların.bide önemli bi nokta bu tür düzeltme işlemlerinde verdiğim renklerin eşit oranda olmasına ve %6 yani 20 volume oksidanla hazırlamaya özen göster.daha yüksek volume oksidan (yani boya suyu) ile hazırlarsan bi miktar açar ama açarkende yine turunculaştırır.ok

Canım sen bu konuda bilgilisin sanırım benimde saçlarımın diplerinde kahveye çalan bir turunculuk oldu.diğer taraflar kumral.Bende vital 7.1 küllü kumral ile 9.0 küllü sarı aldım .Bunları karıştırsam olur mu?.%9 ile mi yoksa %6 ile mi yapmalıyım.Ve saçlarımın dipleri ve uçları farklı renk olduğu için önce diplerden başlamalıyım dimi boyamaya.Yardımcı olursan sevinirim...

Çoook teşekkür ederim cnm cevabın için. Bugün 9 numara alayım da akşama yada yarın boyayacağım inşallah.

Slm kızlar. Saçlarımı dün boyadım haber vereyim size dedim. 9.1 açık küllü ile 8.i karıştırdım 20 vol. ile. Sonuç valla pek bir değişiklik yok. Anlamadım. 9 almadım zeyncim çok açık geldi gözüme. Turunculuklar fazla kapanmadı öncekine göre iyi tabiki ama hala turunculuk var yani. Sadece önde. Ufff ne yapayım yavaş yavaş boyarım tutar birgün sanırım. :27:Neva clormu iyi değil anlamadım. Küllü renk kapatmadı nedenki acaba???

benim bildiğim koyu saç rengini açık tonlar açmaz. bence kuaföre gidin o dengeler ama biraz bakım yapım hasar olmuş olabilir. alta düz kahve tonu attırın yadaolabilecek en açık ton yada pigment işlemi yaptırın dicem ama herkes yapamaz. herneyse sarı renk yapmaz istiyorsan önce kahve rengi yada kumral tonları attır ve tonları aralara azar azar ışıltı attırarak paket paket gidersin. en hayırlısı bu bence senin için düz sarı sadece bence röfle sarılarında güzel olur. sarı atmanız hataydı bir işe yaramaz. onun yerine açık küllü kumral attın daha iyiydi. benimde sarı koyutmayı hedefliyorum. kuaför yanlış işlem yaptı.heryerim çingen sarısı gibi olmuştu. ve 4 renk çıktı istediğim işlem değildi yanış anladı. sonra alman bir arkadaşım var o önerdi yeşil olma riski var göze alırsan seçeneklerimi sundu orta karar renge karar verdik evde boyadım dediği şekilde şimdi süper oldu ama genede koyultacam biraz daha. istersen sorayım ona.

benim bildiğim koyu saç rengini açık tonlar açmaz. bence kuaföre gidin o dengeler ama biraz bakım yapım hasar olmuş olabilir. alta düz kahve tonu attırın yadaolabilecek en açık ton yada pigment işlemi yaptırın dicem ama herkes yapamaz. herneyse sarı renk yapmaz istiyorsan önce kahve rengi yada kumral tonları attır ve tonları aralara azar azar ışıltı attırarak paket paket gidersin. en hayırlısı bu bence senin için düz sarı sadece bence röfle sarılarında güzel olur. sarı atmanız hataydı bir işe yaramaz. onun yerine açık küllü kumral attın daha iyiydi. benimde sarı koyutmayı hedefliyorum. kuaför yanlış işlem yaptı.heryerim çingen sarısı gibi olmuştu. ve 4 renk çıktı istediğim işlem değildi yanış anladı. sonra alman bir arkadaşım var o önerdi yeşil olma riski var göze alırsan seçeneklerimi sundu orta karar renge karar verdik evde boyadım dediği şekilde şimdi süper oldu ama genede koyultacam biraz daha. istersen sorayım ona.

Cnm sarı yapmadım. Tarçın bakır boyadım üstler turuncu oldu altlar orta karamel gibi diyeyim. Dün boyadım işte açık kumral ile çok açık küllü kumralı karıştırdım. Yine hafif bir turunculuk var ama daha koyulaştırdı üstleri. Ama altlar yine üste göre koyu oldu. Ya bu köpük boyalardan yapmıştım 6-7 ay önce hala onu kapatamıyorum sanırım. Bir sorsan zahnet olmazsa tam sarı olsun istemiyorum açık bir şeyler olsun da artık önemi yok yani. Üff ne istesem tutmayacakk.Çok açık kumral olabilir mesela.

$saç.JPG

Kızlar bu rengi çok beğendim sayfada çıkan reklamdaki kızın. Biraz kötü oldu resim kusura bakmayın.
Bu ne renk acaba? Bilen varmıdır. Bunu 1-2 ton koyusuda olabilir. Hala düzeltme işlemi yapıyorum. Biraz turunculuk var önlerde. Küllü açık kumrala boyamıştım saçlarımı. Birde palettenin dore sarısı nasıl acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın kızlar.

Saçlarımı açtım site söylenenleri yaptım ama olmadı saçlarım hala turuncu küllü kumral boyamama ragmen bu sabah işe gideceğim mahvoldum ben

ayyy canım ben o zaman yanlış uyguladım ya boyaları karıştır dediginde kastın oksidanı tek olarak kullanmak mıydı ben de iki kutu boyayla 2 oksidan kullandım offff.. oldum tupturuncu .

tatlım saç hikayem şu ; senin önerdigin şekilde 11.1 ile açıp 9 ve 9.1 ile boyadıgım saçlarım turuncusu bol ama tatlı bir renk aldı . Ana rengim koyu kahve gibi bi şey ( kendi saç rengim yani ) , 11.1 ile açamadım ama 10.01 ve 9 ve 9.01 karışımdan elde ettigim sonuç dedigim gibi turunculu bir saç . Ben 11.1 i kullanmama bağlıyordum ama sanırım şimdi farkettim ki karıştırdıgım boyaların oksidanını tek tutmam lazımmış.... yeni boyadıgım için sanırım hemen yapamam ama 8.1 ve 9.1 %20 lik oksidanla karıştırır ve tek oksidan kullanırsam sanırım olay çözülür ne dersin ?

Back