inşallah düzelir canım.benim renk farkı kalktı ortadan ilk günleri öyleydi.1 ay oldu boyayalı.daha bir oturdu renk.ben henüz almadım boya.ama 1 kaç ay sonra boyayayım diyorum açık küllü kumrala.aslında benim rengi herkes çok beğendi ama ben küllü kumral istiyorum.istediğimiz renk aynı.saçını boyayınca paylaşırmısın burada.kolay gelsin canım.
kullu renkler saclardaki turunculugu aliyor mu
Benim saçlarımı boyadığımın 5 gün oldu daha. Hergün yıkıyorum. Aktı biraz ama hala turuncu önler. Ay bilmiyorum ki nasıl düzelecek. Bende çok istiyorum açık küllü kumral. İnşallah tutar. Bakalım yarın boyamayı düşünüyorum. Akşam yazarım burada sonucu.
hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz. istediğin gibi olursa bakarsın ben de boyarım hemen...
Ay cnmm ya dua et dualara kaldık artık. Çok üzülüyorum güzel olur diye cesaret ettim mahvoldu saçlarımın rengi. İnşallah olur ya. Bir arkadaş vardı kuaförüm dedi o bir yardım etse bize. En açık hangisi ile kurtarırız bu saçları. Koyu yapmak istemiyorum.
hangi marka aldın boyanı canım? ben loreal ya da garnier almayı düşünüyorum.ya da bitkisel mi alsam diyorum.küllü kumralla boyarsan şimdiki halinden daha iyi olur.daha önce yazmıştım burada zeytin yağı akıttı benim turunculuğu.sen de bir deneseydin önce.sonra boyarsın.biraz akıtabilirsen boyayı işin daha kolay olur.
Nasıl yaptın zeytinyağını cnm? Bi tarif etsen bana onu da yapayım. Ben neva color aldım 2 kutu. Açık küllü aldımya ondan biraz tedirginim. Koyu istemiyorum ya.
canım ben 2 yık kuaförlük kursuna gittim o nedenle cevaplıyorum sorununu.saçındaki turunculuğu alacak tek şey küllü boyalardır.mesela kardeşim sarı balyaj için gittiği kuaförden turuncu-sarı balyajla gelince hemen neva color 8.1 ile 9.1 i aynı oranda karıştırıp %6 yani 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.bütün turunculuklar tatlı sarılara döndü.eğer saçların açık renkte ve turuncuya dönmüşse bu renkleri uygula.tabi iki renkte çok küllü o nedenle gerçekten turuncuysa bu renkleri uygula.hafifse 8.1 ve 9 numarayı 20 volume le hazırlayıp uygulaNasıl yaptın zeytinyağını cnm? Bi tarif etsen bana onu da yapayım. Ben neva color aldım 2 kutu. Açık küllü aldımya ondan biraz tedirginim. Koyu istemiyorum ya.
canım ben 2 yık kuaförlük kursuna gittim o nedenle cevaplıyorum sorununu.saçındaki turunculuğu alacak tek şey küllü boyalardır.mesela kardeşim sarı balyaj için gittiği kuaförden turuncu-sarı balyajla gelince hemen neva color 8.1 ile 9.1 i aynı oranda karıştırıp %6 yani 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.bütün turunculuklar tatlı sarılara döndü.eğer saçların açık renkte ve turuncuya dönmüşse bu renkleri uygula.tabi iki renkte çok küllü o nedenle gerçekten turuncuysa bu renkleri uygula.hafifse 8.1 ve 9 numarayı 20 volume le hazırlayıp uygula
Çok teşekkür ederim cnm. Ben 2 kutu almıştım 1 tane de 9 numaramı alsam. Diplerde 3-4 parmak turuncumsu olmuştu. 8.1 ile 9u karıştırsam 20 volumle ne renk elde ederim ki? Küllü de kötü olursa birde. Ay zor işler anlamayana.
canım 8.1 küllü bi renktir 9 ise tatlı bi sarı.9 numara ekle demem rengi sabitlemen ve koyulaşmasını istemediğin için.8.1 ise turuncumsu dediğimiz turuncu izleri alması için çok küllendirmez yani yeşil gibi.eğer tam turuncu olduysa 8.1 ile 9.1 karıştırıp boyaki tamamen normale dönsün saçların.bide önemli bi nokta bu tür düzeltme işlemlerinde verdiğim renklerin eşit oranda olmasına ve %6 yani 20 volume oksidanla hazırlamaya özen göster.daha yüksek volume oksidan (yani boya suyu) ile hazırlarsan bi miktar açar ama açarkende yine turunculaştırır.ok
canım 8.1 küllü bi renktir 9 ise tatlı bi sarı.9 numara ekle demem rengi sabitlemen ve koyulaşmasını istemediğin için.8.1 ise turuncumsu dediğimiz turuncu izleri alması için çok küllendirmez yani yeşil gibi.eğer tam turuncu olduysa 8.1 ile 9.1 karıştırıp boyaki tamamen normale dönsün saçların.bide önemli bi nokta bu tür düzeltme işlemlerinde verdiğim renklerin eşit oranda olmasına ve %6 yani 20 volume oksidanla hazırlamaya özen göster.daha yüksek volume oksidan (yani boya suyu) ile hazırlarsan bi miktar açar ama açarkende yine turunculaştırır.ok
benim bildiğim koyu saç rengini açık tonlar açmaz. bence kuaföre gidin o dengeler ama biraz bakım yapım hasar olmuş olabilir. alta düz kahve tonu attırın yadaolabilecek en açık ton yada pigment işlemi yaptırın dicem ama herkes yapamaz. herneyse sarı renk yapmaz istiyorsan önce kahve rengi yada kumral tonları attır ve tonları aralara azar azar ışıltı attırarak paket paket gidersin. en hayırlısı bu bence senin için düz sarı sadece bence röfle sarılarında güzel olur. sarı atmanız hataydı bir işe yaramaz. onun yerine açık küllü kumral attın daha iyiydi. benimde sarı koyutmayı hedefliyorum. kuaför yanlış işlem yaptı.heryerim çingen sarısı gibi olmuştu. ve 4 renk çıktı istediğim işlem değildi yanış anladı. sonra alman bir arkadaşım var o önerdi yeşil olma riski var göze alırsan seçeneklerimi sundu orta karar renge karar verdik evde boyadım dediği şekilde şimdi süper oldu ama genede koyultacam biraz daha. istersen sorayım ona.
canım ben 2 yık kuaförlük kursuna gittim o nedenle cevaplıyorum sorununu.saçındaki turunculuğu alacak tek şey küllü boyalardır.mesela kardeşim sarı balyaj için gittiği kuaförden turuncu-sarı balyajla gelince hemen neva color 8.1 ile 9.1 i aynı oranda karıştırıp %6 yani 20 volume oksidanla hazırlayıp sürdüm.bütün turunculuklar tatlı sarılara döndü.eğer saçların açık renkte ve turuncuya dönmüşse bu renkleri uygula.tabi iki renkte çok küllü o nedenle gerçekten turuncuysa bu renkleri uygula.hafifse 8.1 ve 9 numarayı 20 volume le hazırlayıp uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?