Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ile turunculaşan saçlarımı nasıl düzeltebilirim?

MeDceZir

Kuzularımı çook seviyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
885
42
643
Ben saçlarımı tarçın bakıra boyayım dedim. Ama sonuç hüsran. Saçlarım boyalı kendi saçım değil. Karamele boyamıştım en son ama çok açık karamel değildi. Alt rengini açmak için40 vol. oksidan kremi kullanarak kuaför malzemesi satan bayan tavsiye ettiği için açmıştım. Dün akşam uyguladım dipler resmen turuncu gibi oldu. Uçlarda tam tuttu diyemem ama daha koyu bir renk tarçın bakırla alakası yok. Aynaya bakıyorum ayy nefret ettim saçımın renginden. Koyu renk istemiyorum bu saçı nasıl düzeltirim kızlar. Nevacolor kullandım saçımı falan dökmedi önceden dökülüyordu zaten de boyadan sonra çok dökülür ya o bile olmadı memnun kaldım ben. Yardım edin kızlar ne renk düzeltir bunu. Aynı renge bir daha mı boyasam? Bal köpüğü, sarı falan nasıl tutar mı pek anlamam da boya işinden.

Son düzenleme:
canım geçen sene senin bu başına gelen HARFİYEN AYNI AMA AYNI şekilde benim başıma gelmişti... Ben kuaföre gidip diplerini uçlarıyla aynı renk yaptırmıştım. yapabilmişlerdi de. çünkü biliyorum dipleri beklediğin renkten dha açık uçları ise beklediğin renkten daha koyu oluyor eski dipte kalan boya yüzünden. kuaföre gitmeni tavsiye ederim canım yine de sen bilirsin. ama kuför de ya dipleri koyultacak ya da çları açacak. ilk aşamada istediğin rengi elde edemeyeceksin malasef ama bir dahaki aya bir kat daha vurursun olur biter hem boya bayaa akacak merak etme uçları baya açılacak zamanla :)

Cnm saol cevabın için. Şaştım kaldım valla ne yapsam bilmiyorum. Eşim sarı gibi açık renkler istiyor hep. Yakışıyo sana diyordu. Ben yine gittim kafamın dikine. Off ne yapsam ki kuaförde istemiyorum. Hoş anılarım yok. İstediğim gibi yapamıyorlar.

Tecrübeli arkadaşlar bi yardım edin bana. Bu turunculuk nasıl gidecek.

Loreal Excellence Creme - 6.45 Akaju Kahve buna bi bak .sadece diplerini buna boyman lazım ama yine de bi sor istersen.diplerdeki turuncuyla birleşine en yakın yakalayabileceğin bu gibi görünüyor ..

Arkadaşlar acaba 2. kez tarçın bakıra mı boyasam yada başka bir renge mi? Küllü kumral yapsam kapatır sanırım kk okuduğum kadarıyla. Bir önerisi olan yok mu? Şu an saçlarımn 2 renk. Yarısı turuncu gibi altları ise koyu bir renk üste göre. Anlayamadım rengi bile

küllü kumral yap ama ilk etapta koyu olan tonlarını seç açık renkleri kapatmaz turunculukları

Saol cnm, ama ben koyulaştırmak istemiyordum yaaa öff kuaföre mi gitsem acaba? Yarın bir çözün bulucam bu işe.

cnm o zaman sadece dip boya yapar gibii yapp tarcın bakırın bi ton koyusu 7-77 yogun bakır boya diplerini hem koyulaştırır altlardaki rengi görmedgm içn tam bişi söleyemem ama dipleri koyu boyayarak iki renkten kurtlrsn yani

ben de geçen ay loreal casting amonyaksız boyayla boyadım.balköpüğüyle kumralı karıştırmıştım.dipler turuncu oldu uçlar daha koyuydu.bir kaç gün sonra saçıma zeytinyağ sürmüştüm bakım olsun diye.yıkarken boya aktı gitti.o turunculuk gitti.şimdi çok hoş bir renk oldu.sanırım zeytinyağdaki asit boyanın rengini kırdı.birkaç ay sonra açık küllü kumrala boyayacağım.ancak açar rengini.sen de bir zeytin yağını dene.zararlı bişey değil nasıl olsa.hem bakım olur...

ben kuaförüm tatlım malesef yanlış bir uygulama gerçekleştirmişsin. uçlarda kalan boyalar ve diplerde çıkan ana saçların hiç bir zaman tek bir boyayla aynı tonu tutmaz. ancak dipleri önce boyayıp, yaklasık 20 dk bekletip, uçları o boyayı sulandırarak yıkamadan son 5 dk önce sürersen istediğin sonucu alırsın.

merhaba.kuaförmüşsünüz bişey sormak istiyorum.benim saçımı kayınvalidem boyadı önce dipleri en son uçları boyadı diplerde boya daha fazla durdu ve daha çok açıldı.dipler turuncu oldu.bir dahaki boyamada önce uçları en son dipleri boyayayım diyordum.bir de şu an ki boyam fındık kabuğu renginde oldu.üstüne açık küllü kumrala boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.turunculuk olurmu?ben küllü kumral istiyorum.doğal bir kumral ama yeşillik olmasın istiyorum.kusura bakmayın çok soru sordum.cevaplarsanız sevinirim...

Son düzenleme:

saçınızı boyamadan önce dipleriniz çıkmışmıydı ve saçınız hangi renkti bu önemli. ben cevap yazdıgım bayanın istedgi tona göre konuştum. eger istediğiniz renk saçınızdan açıksa, ana renk her tonu tutar ve tona göre açar,boyalı uçları koyu bırakır.
kumral istiyorsanız, kumral zaten turunculuk dediğiniz (bakırlık) kapatcak bir boyadır. önce diplerinize 10 dakika sonra uçarınıza uygulayın. yeşillik istemiyorsanız küllü kumral degil, natürel kumral alıp içine çok az düz kahve ekleyin. aktıkça güzelleşicek ışıkta parlıcaktır... iyi akşamlar

saçımda hiç boya yoktu.loreal casting amonyaksız boya kullandım.bal köpüğü ile kumralı karıştırıp boyadım.saç rengim orta kahveydi.3-4ton kadar açtı saçımı.şimdi o turunculuklar gitti.birazdaha açmak istiyorum.ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.iyi akşamlar..

Son düzenleme:

Cnmm ya teşekkür ederim cevabın için. Çok sıkıntılıyım ya bu konuda. Ya bende bugün aradım oturduğum yerde yakın çevremde yani tesettürü olan kuaför bulamadım gösterecektim saçlarımı olmadı malesef. Bende buradan okuduklarıma göre küllü açık kumral aldım. Yok hürrem rengini sevmedim ben. Şimdi nasıl yapsam acaba? Ne olur bir akıl ver? Şimdi uçlar diplere göre daha koyu. Ve tutuncu falan değil. Diplere önce sürüp uçlara geç mi süreyim? Kesinlikle koyuya dönmek istemiyorum. Aldığım boya olurmu ya da değiştireyim mi? Sana zahmet olacak cvplarsan çok sevineceğim cnm ya.

Geçmiş olsun cnm. Aynı boyayı almışız ama tutar mı bende bilmiyorum. Biraz aksın diye bekliyorum. Of ya aldım başıma iş yani. Kolay gelsin cnm. İnşallah düzeltiriz saçlarımızı.

Geçmiş olsun cnm. Aynı boyayı almışız ama tutar mı bende bilmiyorum. Biraz aksın diye bekliyorum. Of ya aldım başıma iş yani. Kolay gelsin cnm. İnşallah düzeltiriz saçlarımızı.

inşallah düzelir canım.benim renk farkı kalktı ortadan ilk günleri öyleydi.1 ay oldu boyayalı.daha bir oturdu renk.ben henüz almadım boya.ama 1 kaç ay sonra boyayayım diyorum açık küllü kumrala.aslında benim rengi herkes çok beğendi ama ben küllü kumral istiyorum.istediğimiz renk aynı.saçını boyayınca paylaşırmısın burada.kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…