canım geçen sene senin bu başına gelen HARFİYEN AYNI AMA AYNI şekilde benim başıma gelmişti... Ben kuaföre gidip diplerini uçlarıyla aynı renk yaptırmıştım. yapabilmişlerdi de. çünkü biliyorum dipleri beklediğin renkten dha açık uçları ise beklediğin renkten daha koyu oluyor eski dipte kalan boya yüzünden. kuaföre gitmeni tavsiye ederim canım yine de sen bilirsin. ama kuför de ya dipleri koyultacak ya da çları açacak. ilk aşamada istediğin rengi elde edemeyeceksin malasef ama bir dahaki aya bir kat daha vurursun olur biter hem boya bayaa akacak merak etme uçları baya açılacak zamanla :)
küllü kumral yap ama ilk etapta koyu olan tonlarını seç açık renkleri kapatmaz turunculukları
cnm o zaman sadece dip boya yapar gibii yapp tarcın bakırın bi ton koyusu 7-77 yogun bakır boya diplerini hem koyulaştırıraltlardaki rengi görmedgm içn tam bişi söleyemem ama dipleri koyu boyayarak iki renkten kurtlrsn yani
ben kuaförüm tatlım malesef yanlış bir uygulama gerçekleştirmişsin. uçlarda kalan boyalar ve diplerde çıkan ana saçların hiç bir zaman tek bir boyayla aynı tonu tutmaz. ancak dipleri önce boyayıp, yaklasık 20 dk bekletip, uçları o boyayı sulandırarak yıkamadan son 5 dk önce sürersen istediğin sonucu alırsın.
merhaba.kuaförmüşsünüz bişey sormak istiyorum.benim saçımı kayınvalidem boyadı önce dipleri en son uçları boyadı diplerde boya daha fazla durdu ve daha çok açıldı.dipler turuncu oldu.bir dahaki boyamada önce uçları en son dipleri boyayayım diyordum.bir de şu an ki boyam fındık kabuğu renginde oldu.üstüne açık küllü kumrala boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.turunculuk olurmu?ben küllü kumral istiyorum.doğal bir kumral ama yeşillik olmasın istiyorum.kusura bakmayın çok soru sordum.cevaplarsanız sevinirim...
saçınızı boyamadan önce dipleriniz çıkmışmıydı ve saçınız hangi renkti bu önemli. ben cevap yazdıgım bayanın istedgi tona göre konuştum. eger istediğiniz renk saçınızdan açıksa, ana renk her tonu tutar ve tona göre açar,boyalı uçları koyu bırakır.
kumral istiyorsanız, kumral zaten turunculuk dediğiniz (bakırlık) kapatcak bir boyadır. önce diplerinize 10 dakika sonra uçarınıza uygulayın. yeşillik istemiyorsanız küllü kumral degil, natürel kumral alıp içine çok az düz kahve ekleyin. aktıkça güzelleşicek ışıkta parlıcaktır... iyi akşamlar
ben kuaförüm tatlım malesef yanlış bir uygulama gerçekleştirmişsin. uçlarda kalan boyalar ve diplerde çıkan ana saçların hiç bir zaman tek bir boyayla aynı tonu tutmaz. ancak dipleri önce boyayıp, yaklasık 20 dk bekletip, uçları o boyayı sulandırarak yıkamadan son 5 dk önce sürersen istediğin sonucu alırsın.
ben de geçen ay loreal casting amonyaksız boyayla boyadım.balköpüğüyle kumralı karıştırmıştım.dipler turuncu oldu uçlar daha koyuydu.bir kaç gün sonra saçıma zeytinyağ sürmüştüm bakım olsun diye.yıkarken boya aktı gitti.o turunculuk gitti.şimdi çok hoş bir renk oldu.sanırım zeytinyağdaki asit boyanın rengini kırdı.birkaç ay sonra açık küllü kumrala boyayacağım.ancak açar rengini.sen de bir zeytin yağını dene.zararlı bişey değil nasıl olsa.hem bakım olur...
Geçmiş olsun cnm. Aynı boyayı almışız ama tutar mı bende bilmiyorum. Biraz aksın diye bekliyorum. Of ya aldım başıma iş yani. Kolay gelsin cnm. İnşallah düzeltiriz saçlarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?