- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ben saçımı boyatalı bir ay olacak siz boyattınız mı duvarlarınızıHaha ben de duvar boyası diye geldim. Yaz yaklaşıyor başlasın badanalar! Ben masum gri düşünüyorum siz karar verebildiniz mi renge
Kumrala boyattım valla komple, eskiden ombre vardı saçımdaSadece ensenin boyatildiği modele ne deniyor benimde o hosuma gidiyor ama adini bilmiyorum
Pembis mavis yesil mor sari yapilir gayette guzel duruyor toplaninca ayri bi hava salsan ayri bir hava
Gri düşünüyorum bende ama masumu nasılmış bir bakiyim.Haha ben de duvar boyası diye geldim. Yaz yaklaşıyor başlasın badanalar! Ben masum gri düşünüyorum siz karar verebildiniz mi renge
Geç kaldınız ki bir ay olacak boyatalıYap gitsin kız
Ben de marjinal giri ve masum arasındayım. Masum daha açıkGri düşünüyorum bende ama masumu nasılmış bir bakiyim.
Marjinal gri düşünüyordum ama masum isim olarak daha güzel geldi.
Karar verebildiniz mi? :)Gri düşünüyorum bende ama masumu nasılmış bir bakiyim.
Marjinal gri düşünüyordum ama masum isim olarak daha güzel geldi.
Maalesef bakamadık.Karar verebildiniz mi? :)
Anladım, biz de kendimiz boyayacağız kapanmada. Cİ-6202 Sabah Sisi koridor ve odalar için seçtik. Salon içinde Cİ-7621 Masum Gri rengine karar verdik.Maalesef bakamadık.
Eşim Ramazan'ın sonunda izin alacaktı o ara bakıp boya da yapmayı düşünüyorduk ancak bu kapanma işi olunca kaldı.
Eşimin evden çalışma gibi durumu yok mecbur çalışacak.
Öyle olunca iznin bir anlami kalmadı çünkü izinde bahçeye ekim de yapacaktık.
Yine belki internetten alıp bayramda yaparız nasılsa biryere gidemiyoruz ailelerimiz şehir dışında.
Siz karar verdiniz mi?
yemin ediyorum şimdi gidip bana yurt odasını boyatacaksınız benim bile boya yapasım geldiAnladım, biz de kendimiz boyayacağız kapanmada. Cİ-6202 Sabah Sisi koridor ve odalar için seçtik. Salon içinde Cİ-7621 Masum Gri rengine karar verdik.
Boyadiktan sonra küçük bir kesit resim atabilir misiniz?Anladım, biz de kendimiz boyayacağız kapanmada. Cİ-6202 Sabah Sisi koridor ve odalar için seçtik. Salon içinde Cİ-7621 Masum Gri rengine karar verdik.
Tabi ki paylaşırım :)Boyadiktan sonra küçük bir kesit resim atabilir misiniz?
yemin ediyorum şimdi gidip bana yurt odasını boyatacaksınız benim bile boya yapasım geldi
Yok valla ben almayayım işim başımdan aşkın :) konu taşınmış bu arada, ben anca saçlarımı boyattıktan sonra yeni rengini paylaşabileceğim dibi geldi gidemiyorum şimdihep beraber boyayalım sonucu paylaşalım hayatımıza renk gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?