- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.145
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
İşte çok sitem ediyor ama ben esas görünümümden hiç memnun değilim maalesef :)anneler hep öyle der herkes yazmış ama ben de yazıyım.. bu cok dogru
kaşımı biraz ince alsam annem hemen yaaa kaşların cok kötü olmuş , küser bir daha bu kadar ince alma der mesela en basitinden.. yeni saç rengime alışana kadar da epey zaman geçti. hissettirmedi ama ben hissettim.
anneler doğal olmayan hiçbir şeyi sevmiyorlar söz konusu çocukları ise eğer :))
Bir kız ablası ,iki kız annesi olarak küçük yaşta kendilerinde değişiklik yapmalarını istemem. Şimdiki aklım olsaydı kendim de zamanında fönleri permaları yaptırmazdım çünkü saçlarım döküldü. Annemi hiç dinlemedim. Aynı pişmanlıkları yaşamalarını istemem. Doğal kalmalarını tercih ederim. Sanırım koruma içgüdüsü...
Bencillikle ne ilgisi var...buna tecrübe deniyor. saçları kaybetseydiniz siz de pişman olurdunuz. Ya da delikler enfeksiyon kapsaydı siz de çocuğunuzu uyarırdınız.Belli yaşa gelmiş piercingli kupeli insanlar da var, tarz meselesi. Ben sevmedim, ben pişman oldum izin vermem çok bencilce. B
Benimde aynı şeyi düşünmüş olmam üstelik evi boyama meselemizde yokkenAyy boya deyince duvar boyası diye düşünüp geldim.
Algida seçicilik işte.
Biz de badanacı cagiramadik acaba kendimiz mi boyasak diye düşünüyorduk.
Neyse; nasıl istiyorsaniz, nasıl mutlu olacaksaniz öyle yapın.
Evet etkiliyor da. İşin kötüsü annem de farkında zamanında çok baskı yaptığının, çok da pişman aslında böyle sitem etse deBoyle şeyler benim umurumda olmuyor acikcasi. Annemi sevmedigimden değil ama takmiyorum boyle ufak tefek şeylerde yok surat asacak, yok cani sikilacak filan. Yani normal bir insan sac boyasini bu kadar takmamali zaten, ömür boyu kalici değil olsa da sac sizin, neyse.
Saç boyasinda boyleyseniz annenizin onayinin olmadigi tek bir adam atamiyorsunuzdur muhtemelen. Bu başka iliskilerinizi de etkiler.
Bencillikle ne ilgisi var...buna tecrübe deniyor. saçları kaybetseydiniz siz de pişman olurdunuz. Ya da delikler enfeksiyon kapsaydı siz de çocuğunuzu uyarırdınız.
Yapmayacaksın demedim zaten. İstemem dedim, yani fikrimi sorsa olumsuz konuşurum konu sahibinin annesi gibi. Abartılı mı yazmışım diye kontrol ettim şimdi ama yok yaptırmam falan dememişim. O zaman siz abartmışsınız. kimse ömür boyu engellenemez bu kadarını da herkes düşünebiliyordur herhaldeUyarirdim bu ihtimallere karşi ve duzgun sekilde yapmasini saglardim ama "izin vermiyorum" gibi bir tavir takinmazdim, her saç boyayan saç kaybetmiyor veya delikler enfeksiyon kapmiyor. Sonsuza kadar biseyler yasaklanmaz zaten.
Enfeksiyonu 30 yaşindayken de kapar, yaşi yok bunun.
16-18 yaşimda bunlara yasak konsaydi belki bu yaşimda yeni deniyor olurdum. Ama dedim ya her yaşin bir hevesi var. Geri dönülmez biseyler olmadikca çokta zorlamamak gerektigini dusunuyorum. Boyle ufak tefek seyleri de insan kendi deneyimleyebilmeli, ben yaşadim sen yapmayacaksin kismi bencilce geliyor.
Yapmayacaksın demedim zaten. Abartılı mı yazmışım diye kontrol ettim şimdi ama yok yaptırmam falan dememişim. O zaman siz abartmışsınız. kimse ömür boyu engellenemez bu kadarını da herkes düşünebiliyordur herhalde
Ahanda aynen bu! Ama bir taraftan da denemeden bilemeyiz değil mi? E ben alıyorum randevuyuMuhtemelen "ben sana demiştim" denmesinden korkuyor.
Ahanda aynen bu! Ama bir taraftan da denemeden bilemeyiz değil mi? E ben alıyorum randevuyu
Kizila boyatinnnnArkadaşlar dert değil belki ama sormak istedim kararsızım.
Bu aralar radikal değişikliklere gerçekten çok açığım (nedeni bana kalsın) düşünün ki deli gibi çikolata yiyen ben yaklaşık bir haftadır sıkı bir diyete başladım artı yürüyüş de yapıyorum. Saçlarıma da el atmak istiyorum. Kestane rengi saçlarım var, sarıya dönmüş ombre var saçımda 6 ay oldu. Kafamda komple boyatmak var. (çok açık bir renk değil). Artık ombrenin beni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.
Ne var ki hem kararsızım hem de annemin tepkisinden biraz çekiniyorum. Kalkıp tabii ki kızıp bağırmaz ama hala arada bana esmer halimi özlediğini söyleyip sitem eder. Annemden uzakta yaşıyorum bu arada. Sizce ne yapsam boyatsam mı? Bir taraftan kırılır diye korkuyorum çünkü konusunu açtığım zaman hiç olumlu bir tepki almamıştım ama bir taraftan kırılır diye saç boyatmamayı da mantıklı bulmuyorum. Sonuçta saç boyatmışım yani kalkıp vatandaşlıktan çıkmamışımsiz ne yapardınız?
Bende saçımı boyatieken aynı hissi yaşamıştım ve annem oha ne kadar yakışmış kız bu filan olmuştu ki çok şaşkınım o tepkisineEveeeeeeet
Ani bir kararla aldım randevumu şu an benimle ilgilenmelerini bekliyoruuuumheyecanlıyım, bir taraftan da hala annemin tepkisinden çekiniyorum. Ne yapacak, en fazla küser konuşmaz ya da sitem eder
Ama bir taraftan ona karşı gelmiş gibi hissediyorum, gerçi şu da var tercihlerimiz farklı olabilir, bugün saç konusunda yarın başka bir konuda. Bilmiyorum
Bende annemin tepkisine olan korkumdan 27 yaşıma kadar saç boyayamadim.Mesela sevgili ya da eş olsa o kadar şey yapmam da anne olunca insan bi tereddüt ediyor. Tamam o da haklı saçları ciddi yıpratabilecek bir şey ama bir taraftan da acaba yaptırsa mıydım demek istemiyorum
Dediğim gibi kızıp bağırmaz zaten 23 yaşında insana da bu yapılmaz ama bi sitem ediyor ki keşke yaptırmasaydım oluyorum. Mesela renkli lens kullanıyorum, itiraf etti lenssiz halimi çok özlüyormuş
Haha ben de duvar boyası diye geldim. Yaz yaklaşıyor başlasın badanalar! Ben masum gri düşünüyorum siz karar verebildiniz mi rengeAyy boya deyince duvar boyası diye düşünüp geldim.
Algida seçicilik işte.
Biz de badanacı cagiramadik acaba kendimiz mi boyasak diye düşünüyorduk.
Neyse; nasıl istiyorsaniz, nasıl mutlu olacaksaniz öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?