- 6 Mart 2014
- 32
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi aleynaaaa4
kızlar boy uzatma formulu kıtabını aldım 18 yasındayım 1 ay uyguladım 1 cm bıle uzama olmadı kullanıp da fayda gören var mı acaba ?
Ben kullanıyorum şuan ..yalnız öyle bir ayda sonuç alamazsın ki ..kitapta 6 hafta diyor ama 6 ay bırakmadan kullanman gerekiyor egzersizleri yani
6 hafta 6 ay mı ediyor ?
6 hafta 6 ay mı ediyor ?
yardım istemişsin etmeye calsıyoruz !
kusura bakmayın yanlış okumusum sonradan farkettım
anladım ne demek ıstedıgınızı ama neden ınsanlaı kandırıyorlar 6 haftada 7 cm garantı dıyorlar hangı ortopedıcıye gıttıysem genetık yonden boyun kısa uzamazsın dedıler.Bu kitap genetık boy sorunu olanlar ıcın gecerli degıl sanırsam.Çünkü 1 ay kısa bır sure degıl hergun egzersızlerı yaptım bırde cıfter cıfter yapıyordum yanı
Canım ben umutluyum birde senin yaşın küçük 18 ben 25 yaşındayım & hala umutluyum düşün bende alalı 20 gün falan oldu sanırım ..Yarım cm uzama oldu sadece belki de olmadı ama bana öyle geldi bilmiyorum
Devam etmeyi düşünüyorum spor gibi bırakmamayı düşünüyorum sen 3.aşama egzersizlerine geçtin mi ? şu 10 tane hareket olanlara
işte ben o egzersizlere gececektım ama o egzersızlere gecerken farketmıstırsın bu asamaya gelene kadar EN AZ 3 cm uzamanız gerkıyordu yazıyor.Ki bende 1 cm bıle uzama olmadıgı ıcın bıraktım.ama sen pes etme madem yapabılıyorsun egzerszlerı sana tavsıyem barfıks aletı alıp egzersızlerı yaptıktan sonra asıl o fayda edıyormus.Zaten bu kıtabın amacı ney bılıyormusun? sabah boyunu olctugunde mutlaka 2 cm oynam oluyordur olç bak dene boyun sabah 155 cıkarsa aksam olc 153 e duser bu normal bırseydır omurga arasındakı sıvı gun boyu omurga baskı yaptıgı ıcın azalıyor.bu egzersızlerde amac o 2 cm korumak yanı 5-10 cm fasa fisa cok cıddıyım bu boyle ıslıyor sen egzersız yaptıkca o omurga arasındakı sıvı kas halını alıyor ve 2cm uzuyorsun ama gecıcı tabıkı egzersızlere devm etmezsen malesef gerı eskı boyuna donuyorsun .
yani 5 cm uzama olma mı diyorsun canımüzüldüm şimdi yaaa hem de çook (((
ömür boyu mu devam etcez bu egzersizlere :26::26:
üzgünüm ama öyle bunları bır kac gunluk arastırıp da soylemıyorum ben yıllardır boyumu takıntı yaptım ve aylardır da bu kıtabı arastırıyorum ama malesef para tuzagı ama soyle soyleyım )anne boyu + baba boyu-13) / 2 bunları yaptın dıyelım senın ort boyun 150 cıktı ama sen 140 sın suan o aradakı 10 cm senın uzama payın yanı eger 18 yasından kucuk olmus olsaydık ve aıle boy hesaplamasına gore hala uzama sansımız olsaydı ıse yarayacaktı fakat bızım buyume kıkırdklarımız kapandıgı ıcın bıkere kesınlıkle kemıklerın uzamayacak ancak dedıgım gıbı omurgayla en fazla 3 cm o da gecıcı malesef egzersızlere devam etmedıgın surece omurga baskı yapacagı ıcın omurga sıvısı kas halınde kalmayacakuzgunum ama sonuc bu ancak 2 cm uzayabılırız ben de o 2 cm savasını verıyorum barfıks aletı aldım hergun asılacagım ama guvenlı bır sekılde tabıkı kafama göre degıl gunde yarım saatten fazlası zarar. senin boyun kaç bu arada merak ettım :)
152 boyumdemek öyle bende çok takıntılıyım maalesef senin boyun pekşi canım ???
bu kadar olur :) benımde 152
ama olsun 155 yaparız ya olmadı ben bıdaha gıderım bı ortopedıcıye kalıcımı degıl mı yada nasıl kalıcı yaarız 2-3 cm sorarım bıldırırım sana :)
zaten yarın hastaneye gıdecegım 3 bolume bırden randevu verırlerse bakarım bı :)