Boy uzaması

ajadjabf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
10
0
Ya benim sormak istediğim bişey var 17 yaşındayım boyum 1.55 annem 1.70 babam 1.75 civarında.ben boyumun kısalığından çok şikayetçiyim annem çocuklar annelerinin boyunu geçerler dedi.Bu doğru mu ?

annenin boyunu geçme gibi bir durum yok canım..
en yakın arkadsımın boyu 160 ama annesi 170 üstü..babası da oldukca uzun ve şuan 24 yaşında
daha da uzayacağı yok..farklı etkenler olsa gerek..beslenme bozukluğu stres gibi
gelişim döneminde eksik kalmış etkenler..yoksa siz iki taraftan da uzun ailedesiniz..
tabi yirmili yaşlara kadar biranda 15-20 cm atmazsanız..çokda uzama gözlenmeyecektir..
ama dert etmeyin boşverin.:87:

Ya benim sormak istediğim bişey var 17 yaşındayım boyum 1.55 annem 1.70 babam 1.75 civarında.ben boyumun kısalığından çok şikayetçiyim annem çocuklar annelerinin boyunu geçerler dedi.Bu doğru mu ?

maalesef dogru degil canim

İlk adetini kaç yaşında gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…