• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzaman kitabı

Kaç cm farketti ?

• 1

OY: 0 0,0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• hiç

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .
ahh canımm bana kalsa herşeyimden memnunum da başvurmayı düşündüğüm bazı işler var onlarda boy sınırı oluyo :5:
Canım kendimi bildim bileli deve gibiyim, o kitabı da senden duyuyorum ama plates de duruşu düzeltiyor, bi kaç cm fark eder bundan dolayı.. Öneririm. Kafana bu kadar da takma bence, minyon olmak her zaman iyidir. Ergenlik çağındaysan yüzme ve voleybol öneririm.

yastik kullanmamak gerekiyomus bi kac sey daha var ilk egzersiz 7gunluk ve bu surenin sonunda 2.5 cm farkediyomus 7 gunun sonunda size haber veririmm:3:

2,5 yaşındaki oğlum bile yaşı gereği çok hızlı uzamasına rağmen o kadar hızlı boy atamıyor, atamaz.

Lütfen birkaç açıkgöz cebini dolduracak diye umutlarının sömürülmesine izin verme. O kadar kısa zamanda büyüme çağında bile o kadar uzama mümkün değil.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kemik uçları kapandıktan sonra boy uzatmanın tek yolu topuklu ayakkabı giymektir.

yastik kullanmamak gerekiyomus bi kac sey daha var ilk egzersiz 7gunluk ve bu surenin sonunda 2.5 cm farkediyomus 7 gunun sonunda size haber veririmm:3:

7 gün geçmiş çoktan , sonuç ne :6:

Bildiğim kadarı ile platesten , bu tarz şeyler öyle mucizevi boy uzatmaz , sadece vücut şeklinin , duruşunun düzelmesi ve değişmesi kaynaklı biraz daha uzunmuş ya da uzamış gibi gözükürüz :34:

şu an 2. haftaydım ve gözle görülür değişimler var. vücut yapım daha düzgün hale geldi ve 2 cm farkediyo şu an
2,5 yaşındaki oğlum bile yaşı gereği çok hızlı uzamasına rağmen o kadar hızlı boy atamıyor, atamaz.

Lütfen birkaç açıkgöz cebini dolduracak diye umutlarının sömürülmesine izin verme. O kadar kısa zamanda büyüme çağında bile o kadar uzama mümkün değil.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kemik uçları kapandıktan sonra boy uzatmanın tek yolu topuklu ayakkabı giymektir.

Son düzenleme:
şu an 2. haftaydım ve gözle görülür değişimler var. vücut yapım daha düzgün hale geldi ve 2 cm farkediyo şu an

Pilatesle bu sonuç elde edilebiliyor zaten; benim buna itirazım yok. Ama bu kesinlikle boy uzaması olarak kabul edilemez. Sen sadece duruş bozukluğunu gidermişsindir, kaslarının boyunu uzatmışsındır.

öyle bile olsa iki hafta çok kısa bir süre ama, bu durumda bile görüp göreceğin uzama 2-3 santimi geçmez, geçemez.

Bunları hevesini kırmak, seni üzmek için söylemiyorum. Boş hayallere kapılıp hayalkırıklığı yaşamaman için söylüyorum; lütfen kendi fiziksel özellìklerinle barış ve değiştiremeyeceğin şeyler için kendini yorma.

hiç inanmıyorum böyle şeylere :ssz: reklam amaçlı geliyor nedense bana bide bu konu bdvye uygunmu bilemedim :34:

Back
X