Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boy uzaman kitabı
- Konu Sahibi obsessed
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
bunların hepsi para tuzağı. ayrıca içinde neler olduğunu bilmiyorsun. yıllar sonra vucudun hücre üretmeye bile başlayabilir. adını koymak istemiyorum ama bilinçsizce yaklaşanlara üzülüyorum. annen baban ne diyor bu ilaç için?
ilaç değil, kitap. egzersiz programları onları uyguluyosun duruş bozukluğunu falan düzeltmekle başlıyosun. zaten bizim günlük yapmamız gereken sporları belirli bi program dahilinde yapmayı sağlıyo
kitapta yazanları uygulayarak : )
kitabı okuyarakmı boyuunu uzatacaksın.
çok zor
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
kitapta yazanları uygulayarak : )
ergenlik çağındaki bireyler içindir heralde değil mi?
belli bir yaştan sonra sporla boy uzamaz.
duruş, yatış bozukluğumuzdan kaynanklanan omuriliğindeki şekil bozukluğunu düzeltme de diyebiliriz. bugün 3. günüm ama dediğim gibi etkisini görmeye başladım.
ilaç değil, kitap. egzersiz programları onları uyguluyosun duruş bozukluğunu falan düzeltmekle başlıyosun. zaten bizim günlük yapmamız gereken sporları belirli bi program dahilinde yapmayı sağlıyo
Tam olarak ne yapmak gerekiyomus ve nasil yatmak gerekiyomus merak ettim yani dogru sekilde nasil yatmak gerekiyomus
yastik kullanmamak gerekiyomus bi kac sey daha var ilk egzersiz 7gunluk ve bu surenin sonunda 2.5 cm farkediyomus 7 gunun sonunda size haber veririmm
Tam olarak ne yapmak gerekiyomus ve nasil yatmak gerekiyomus merak ettim yani dogru sekilde nasil yatmak gerekiyomus
hareketleri burdan yazamam resimleri gormeniz gerek
[LEFT[/LEFT]
Hareketkeri soyle bizde yapalim. Ben senelerdir yastiksiz yatiyorum ama boyum kisa
- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
bunların hepsi para tuzağı. ayrıca içinde neler olduğunu bilmiyorsun. yıllar sonra vucudun hücre üretmeye bile başlayabilir. adını koymak istemiyorum ama bilinçsizce yaklaşanlara üzülüyorum. annen baban ne diyor bu ilaç için?
.ilaç değil düzenli spor-egzersiz rehberi
- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
hareketleri burdan yazamam resimleri gormeniz gerek
.resim koyma buraya telif haklarına aykırı olabilir
yanlışın var canım. pilatesle ve daha bir çok spor hareketiyle 40 yaşındaki kadınların bile boyu uzuyor.
o kitabın içeriğini bilmiyorum ama zaten boy uzaması dediğimiz şey kasların esnemesi ve eklemlerin hafif ayrılması bu da işte 2-3 max. 5 cm uzatır.
Boy uzama kitabı ladım bugün 3. günüm etkilerini hissedebiliyorum daha önce kullanan olduysa yazabilir miiii :))
Canım kendimi bildim bileli deve gibiyim, o kitabı da senden duyuyorum ama plates de duruşu düzeltiyor, bi kaç cm fark eder bundan dolayı.. Öneririm. Kafana bu kadar da takma bence, minyon olmak her zaman iyidir. Ergenlik çağındaysan yüzme ve voleybol öneririm.