• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzaman kitabı

Kaç cm farketti ?

• 1

OY: 0 0,0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• hiç

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

obsessed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
72
9
98
34
İstanbul
Boy uzama kitabı ladım bugün 3. günüm etkilerini hissedebiliyorum daha önce kullanan olduysa yazabilir miiii :))

bunların hepsi para tuzağı. ayrıca içinde neler olduğunu bilmiyorsun. yıllar sonra vucudun hücre üretmeye bile başlayabilir. adını koymak istemiyorum ama bilinçsizce yaklaşanlara üzülüyorum. annen baban ne diyor bu ilaç için?

bunların hepsi para tuzağı. ayrıca içinde neler olduğunu bilmiyorsun. yıllar sonra vucudun hücre üretmeye bile başlayabilir. adını koymak istemiyorum ama bilinçsizce yaklaşanlara üzülüyorum. annen baban ne diyor bu ilaç için?

ilaç değil, kitap. egzersiz programları onları uyguluyosun duruş bozukluğunu falan düzeltmekle başlıyosun. zaten bizim günlük yapmamız gereken sporları belirli bi program dahilinde yapmayı sağlıyo

bu işler o kadar kolay olsaydı ülkemizin boy ortalaması 1.60 değil 1.80 olurdu.:31:

Son düzenleme:
duruş, yatış bozukluğumuzdan kaynanklanan omuriliğindeki şekil bozukluğunu düzeltme de diyebiliriz. bugün 3. günüm ama dediğim gibi etkisini görmeye başladım.
ergenlik çağındaki bireyler içindir heralde değil mi?
belli bir yaştan sonra sporla boy uzamaz.

Kac yasındasın? 18'ın altındaysan etkısı olacaktır bence egzersız
Cok yararlı zaten ama duzenlı yap aksatma

Sporla bile boy en fazla bir iki cm uzuyor bunu unutmayın.bireyin boyunun ne kadar olacağı genetik olarak anne babayla ilişkilidir.

ilaç değil, kitap. egzersiz programları onları uyguluyosun duruş bozukluğunu falan düzeltmekle başlıyosun. zaten bizim günlük yapmamız gereken sporları belirli bi program dahilinde yapmayı sağlıyo

Tam olarak ne yapmak gerekiyomus ve nasil yatmak gerekiyomus merak ettim yani dogru sekilde nasil yatmak gerekiyomus

.ilaç değil düzenli spor-egzersiz rehberi

ergenlik çağındaki bireyler içindir heralde değil mi?
belli bir yaştan sonra sporla boy uzamaz.

yanlışın var canım. pilatesle ve daha bir çok spor hareketiyle 40 yaşındaki kadınların bile boyu uzuyor.
o kitabın içeriğini bilmiyorum ama zaten boy uzaması dediğimiz şey kasların esnemesi ve eklemlerin hafif ayrılması bu da işte 2-3 max. 5 cm uzatır.

Boy uzama kitabı ladım bugün 3. günüm etkilerini hissedebiliyorum daha önce kullanan olduysa yazabilir miiii :))

Canım kendimi bildim bileli deve gibiyim, o kitabı da senden duyuyorum ama plates de duruşu düzeltiyor, bi kaç cm fark eder bundan dolayı.. Öneririm. Kafana bu kadar da takma bence, minyon olmak her zaman iyidir. Ergenlik çağındaysan yüzme ve voleybol öneririm.

Back
X