• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy kaç yaşına kadar uzar? İlk regliden sonra uzama olur mu?

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
Kızlar ilk regliden sonra boy kısa kalır diyolar en fazla 3 cm diyorlar. Siz buna katılıyor musunuz? 13 yaşına girip ilk defa ve 7 ay önce regl görmüş birinin boyu 1.65+ olur mu? Anne boy 1.60 baba boy 1.82 çocuk regl oldugunda 1.56 lardaydı boyu şuan 1.59 filan olmuştur. Voleybol oynuyor ve uzun olması gerek 1.65 ve üstü olur mu?

Ben reglden sonra 3 cm uzadım açıkçası şuan 158 im fazla değişeceğini sanmıyorum en fazla 162 olur gibi .

Çocuk endokrinoloji bölümüne götürebilirsiniz, kemik yaşı küçükse biraz daha uzayabilir, doktor anne baba boy toplamına göre tahmini son boy hesaplamasını da yapar

Ben reglden sonra en fazla 3-5 cm uzamisimdir ama kardesim 15 cm falan uzadi.

10 yaşında regl oldum, 20 yaşındayım uzadım geliştim. kişiden kişiye göre değişir bunlar.

Ben reglden sonra 3 cm uzadım, daha da uzamadım valla kaldım öyle:KK53: benim kuzenim birkaç sene yüzmeye gitti, boyu aşırı uzadı..

Annem 163, babam 178, ben 174. 13 yaşında regl oldum, 18 yaşında boy uzamam durdu ve 11 cm uzamışım. DNA dediğimiz şey aklımızı zorlayacak kadar şaşırtıcı ve umduğumuzu buldurmayan bir etmen.. Yani anne şu kadar baba bu kadar o zaman çocuk ne kadar hesapları saçma geliyor bana. Kardeşim 188 o evlatlık o zaman :deli: Hiç belli olmaz, umarım uzun boylu bir genç kız olur :KK51:

Annem 163, babam 178, ben 174. 13 yaşında regl oldum, 18 yaşında boy uzamam durdu ve 11 cm uzamışım. DNA dediğimiz şey aklımızı zorlayacak kadar şaşırtıcı ve umduğumuzu buldurmayan bir etmen.. Yani anne şu kadar baba bu kadar o zaman çocuk ne kadar hesapları saçma geliyor bana. Kardeşim 188 o evlatlık o zaman :deli: Hiç belli olmaz, umarım uzun boylu bir genç kız olur :KK51:
1.70 olsa süper olur en az 1.65 olması yeterli

Back
X