botoxum cok kotu oldu nasil etkisini yok edebilirim

kac paraya yaptirmistiniz acaba?

Evet biraz çatık kaş yapmış sizi ama bu yazamnla da geçe bilir çok kötü durmıyor ama muhakkak yüzünüze bi asabiyet katmıştır tekrar daha iyi bi doktora danışın bence
en erken 10 gun sonrasina randevu veren bir docente yaptirmistim.

Ben botox yaptiriyorum yalniz yapan kisi cok onemli. Ben 3 kez yaptirdim ve en cok 2’den memnun kaldigimi farkettim. Neden yaptiriyorsunuz diyenlere aldiris etmeyin, bir kadin icin zamani dozunda durdurmak mukemmel bir sey.
Umarim sikayetleriniz gecer kisa surede, botox’un oturmasi ve calismaya baslamasi ortalama 10-15 gun suruyor o yuzden endise etmeyin

ben de 1 yil sonra tekrar deneyecegim. bu sefer burada anket acip en cok oy alan dra gidecegim :)

uygulamadan sonra size mimik yapmanizi mi soyluyorlar yapmamanizi mi?

ben de 1 yil sonra tekrar deneyecegim. bu sefer burada anket acip en cok oy alan dra gidecegim :)

E) hicbiri. Bana sadece cok sicak su, one egilmek ve yuzustu yatmak yasakti ilk gun

Ben de yeni yaptırdım 10 gün oldu ilk botoksum çok endişeliydim ancak çok memnun kaldım.Çok fazla mimik yapma demişti benim doktorum , zaten ben korkudan bir hafta yapmadım mimik
Etkisini azaltacak herhangi bir yöntem yok diye biliyorum. Ama kötü durmamış çokta oturunca botoksun düzelir diye düşünüyorum ben

Doktorda iyi o zaman doktorunuz ne dedş bunun için çünkü dah çok yeni ywptırmışaınız

kas arasi en zorlandigimiz bolge, burada olsaydin rutus yapardik dedi ve 10 gun aonra kullanmak uzere bir krem tavsiye etti

dun aksam kizim anne neden kizginsin diye sordu :)

Kaşları kaldırın diye söyleyince ne anladı acaba? Düzgün birine gidin. Ben İstanbulda Yeliz Kantürke gidiyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tam tersi orası dümdüz oluyor, alnım da öyle oluyor. Önceden sık yaptırırdım, şimdi zamanım yok ama başka birine gidip sorun. Eğer istemiyorsanız da sauna, bol sıvı, sık sauna ile erken etkisinden kurtulan bir arkadaşım oldu. Kızcağıza bir doktor yabancı uyruklu biri yapmış bir bir göz kapağında düşüklük olmuştu. O bile düzeldi. Geçmiş olsun, takılmayın çok. Muhtemelen sizin farklı bir kas bölgesini blokladı, şimdi siz istemsiz mimik yaparken böyle oluyor. Kaşlarınızı hiç kullanmamaya alıştırırsanız da faydası oluyor. Alnımın ortasına ben büyük düğme yapıştırıyorum, kullandığımda düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…