ekledim foto. su an durusu bu sekildeFotograf koyun isterseniz bizde bakıp yorum yapalım güzel mi çirkin mi
Yanlış anımsamıyorsam "Son şans kliniği"nin bir bölümünde, yanlış botoks uygulaması yüzünden göz kapakları düşen bir kadını izlemiştim ve botoksun etkisini azaltmak için, düzenli olarak iğneli uyarıcı bir aletle yüz masajı yapmışlardı. Dediğim gibi, yanlış anımsamıyorsam çünkü başka bir uygulama ile karıştırıyor olabilirim. Vaktiniz varsa, "Son şans kliniği"nin (Last chance salon- tlc) botokslu bölümlerini bir inceleyin.
Neden rötuş yaptiramazsin?
Böyle düzgün olan şeylere müdehale edip mutlu olan kişi sayısı neredeyse çok çok az. Yaptırmamak lazım yapılıyor diye
bunlar gecmez mi.diyorsunuz? benim botox oncesi daha az cizgim vardi, sag tarafta hic yoktuDolgu yaptırabilirsiniz çizgilerinize.
Evet sizin için zamanı kızgınlık anında durdurmuş. Tercih meselesi bir şey diyemem.sizinle ayni fikirde degilim. boyle uygulamalar ile mutlu olan insan sayisi cok fazla. benim memnun kalmamis olmam diger insanlarin memnun kalmayacagi anlamina gelmez. botox ileriye donuk bir zarari olmayan sadece yapildigi donemde zamani durduran bir uygulama. dolgu ilerleyen zamanda uzebiliyor ama botox dogal ve bilgili bir sekilde yapildiginda mutluluk veriyor.
Evet biraz çatık kaş yapmış sizi ama bu yazamnla da geçe bilir çok kötü durmıyor ama muhakkak yüzünüze bi asabiyet katmıştır tekrar daha iyi bi doktora danışın benceekledim foto. su an durusu bu sekilde
bu ogrenmek istediğim şeydi. teşekkür ederimBence daha kötü olmamış etki etmemiş gibi. Bende yaptırdım botoks muhteşem bişey bence. 7 ay oldu benim daha geçmedi tamamiyle baya azaldı ama. Kişiden kişiye değişiyor bence geçme süreci. Sıcak banyonun bi etkisi olacağını sanmıyorum kaynar suyla yıkanıyorum çünkü ama dediğim gibi 4 5 ayda geçmesini beklerken 7. Ayda hala alın çizgilerinde özellikle etkisi devam ediyor. Daha iyi bi yere gidin bence size önerebilecekleri bişey olabilir. İstanbuldaysanız luvaya gidin mutlaka