- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
-
- Konu Sahibi dderya3484
Çok özel değilse, fiyatı hakkında bilgilendirir misiniz?
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
karbon peeling ne işe yarıyorKızlarrr ben de botox, dolgu ve cilt bakımım için Dr. Özgür Evren Ersoy'a gidiyorum. Kendisi harikalar yaratıyor. Geçen hafta en son daha önce hiç yaptırmadığım karbon peeling uygulamasını yaptırdım ve sonuççç tek kelimeyle mükemmel. Işıl ışıl parlak bir cildim oldu. Daha ilk seans olduğu için asıl etkisini sonraki seanslarda göreceğimi belirtti. İşlem çok kolay ve ağrısızdı. Lazer atışları sırasında minik minik karıncalanmalar dışında bir şey hissetmedim ve uygulama sonrası normal hayatıma hemen dönebildim. Çok sorunlu bir cildim yoktu fakat cildim mat ve renk eşitsizlikleriyle doluydu. İşlem sonrası 3. gün inanılmaz bir parlaklık ve yumuşacık bebek gibi bir tene kavuştum.
Diğer seanslardan sonraki tecrübelerimi de sizlerle paylaşacağım. Umarım yardımım dokunmuştur. Buradan Dr. Özgür Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bana daha dinç, güzel ve bebek gibi bir yüze kavuşturduğu için :):)
Konu baslıgına tekrar girince sizin mesajınızı gördüm. Ben kendisine 3 seans karbon peeling yaptırdım, 15 er gün arayla. Cildi toparlıyor, renk tonlarının farkını gideriyor, ayrıca gözenekleri sıkılaştırıp cildi geriyor ve parlaklaştırıyor. Tavsiye ederim canım.karbon peeling ne işe yarıyor
Yas 35 ama 30 yasimdan beri yaptiriyorum.botox genclesmek icin degil gencligi korumak icindir.kas aramdaki cizgiyi ne kadar botoxla korursam o kadar kalici cizgi olusmayacak.hatta hic olusmayacakMaşallah arkadaşlar :) Pardon sorun olmassa botoks yaptıran arkadaşlar yaş lar kaç acaba merak ettim bi yaş sınırı varmı ? Galiba paranız çok hanımlar