• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

botox yanaklara, ust dudak cercevesine, ceneye

Arkadaşlar merhaba,

benim de yanaklarım çökük ve çok rahatsızım.Yanak dolgu yaptıran arkadaşlar varsa resimlerini görebilir miyim?Bi türlü karar veremiyorum:(

Arkadaşlar merhaba,

benim de yanaklarım çökük ve çok rahatsızım.Yanak dolgu yaptıran arkadaşlar varsa resimlerini görebilir miyim?Bi türlü karar veremiyorum:(

Selamlar Özgecikk,

Dolgu eğer kalıcı ise dur lütfen.
Geçici dolgu yaptır.
Geçici dolgu yaptırmıştım ancak resmim yok malesef.
Botox dönem dönem yaptırırım.
Dolgudan vazgeçtim şimdilerde.
Bu arada yaşın da önemli. Sürekli yaptırman gerekebilir. Bütçeni ayarlamalısın.

istanbulda dr veya bootoks merkezi önerisi istiyorum hanımlar....kaş aramdaki çizgi iyice belirginleşti ve güvenilir ehil ellerde botoks yaptıran hanımlar yardım edin lütfen

merhaba canım ben istanbulda bağdat caddesinde bulunan md dermatoloji diye bi klinik var orada 2 kez yaptırdım. Ilkini dr gökhan göklere yaptırmıştım . 5 ay sonra tekrar gittiğimde dr yurtdışındaymış. Diğer bayan dr a yaptırdım dr güneş ertürk e her iki doktordanda çok memnun kaldım ben yaptırdıktan sonra diğer arkadaşlarım nnem teyzem md dermatolojinin abonesi olduk. çok memnunum doktorlardan ve çalışanlarından

arkadaşlar bende ilk botoksumu yaptırdım.hiçte öyle tv deki gibi şaşkın ifade falan olmuyo..hatta göz cevresi hafif aydınlık oluyo..zaten doktoru dinleyin.onlar yeterli dozu veriyo. yüz ifadesi de değişmiyo..tavsiye ederim.

valla bende acaba yaptırsam mı derdim şimdi iyi ki yaptırdım diyorum :)) tavsiye ederim kızlar :)

botox yaptırabileceğim bir yer arıyorum vede ortak bana yardımcı olur musunuz

Ben doktor seran göçere kesinlikle gitmeni tavsiye ediyorum.çok araştırdım. nerdeyse kesin çözüm sayılır altı ayda bir yaptırırken 8 aya çıktı. sonrasında da yardımcı oluyor :) bana da soru sorabilirsin.

Back
X