Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dolgu eğer kalıcı ise dur lütfen.
Geçici dolgu yaptır.
Geçici dolgu yaptırmıştım ancak resmim yok malesef.
Botox dönem dönem yaptırırım.
Dolgudan vazgeçtim şimdilerde.
Bu arada yaşın da önemli. Sürekli yaptırman gerekebilir. Bütçeni ayarlamalısın.
istanbulda dr veya bootoks merkezi önerisi istiyorum hanımlar....kaş aramdaki çizgi iyice belirginleşti ve güvenilir ehil ellerde botoks yaptıran hanımlar yardım edin lütfen
merhaba canım ben istanbulda bağdat caddesinde bulunan md dermatoloji diye bi klinik var orada 2 kez yaptırdım. Ilkini dr gökhan göklere yaptırmıştım . 5 ay sonra tekrar gittiğimde dr yurtdışındaymış. Diğer bayan dr a yaptırdım dr güneş ertürk e her iki doktordanda çok memnun kaldım ben yaptırdıktan sonra diğer arkadaşlarım nnem teyzem md dermatolojinin abonesi olduk. çok memnunum doktorlardan ve çalışanlarından
arkadaşlar bende ilk botoksumu yaptırdım.hiçte öyle tv deki gibi şaşkın ifade falan olmuyo..hatta göz cevresi hafif aydınlık oluyo..zaten doktoru dinleyin.onlar yeterli dozu veriyo. yüz ifadesi de değişmiyo..tavsiye ederim.
Ben doktor seran göçere kesinlikle gitmeni tavsiye ediyorum.çok araştırdım. nerdeyse kesin çözüm sayılır altı ayda bir yaptırırken 8 aya çıktı. sonrasında da yardımcı oluyor :) bana da soru sorabilirsin.