• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudak dolgumdan cok memnunum

Kizlar bir yıldır bu dolgu konusunu arastiriyorum dolgu maddeleri doktorlar dudagin sekli sertligi vs vs dudaginda kucuk kucuk toplara donusen dolgulardan buyuk kistlere donusenlere dudagi asimetrik olandan dolgu dudagini tasiripta ordek gibi durana kadar birsürü sey okudum ve gordum dudaklari ben dolguyum diye bağıran arkadaslarim vardi sonra cok iri dudakli ama dudaginin dolgu oldugu asla belli olmayan bir kizla tanistim dudaklarının dolgu oldugunu soylediginde inanamamistim hemen o doktora gittim dolgu yaptirali 1.5 ay oldu dudaklarim yumusacik dudaklarima dokunan ya da goren biri inanamiyor dolgu olduguna opuldugundede normal dudaktan farkli bir his vermiyormus sadeve etli etli geliyormus dudaklarimda his kaybi sertlik vs hicbor fark yok kullanilan malzeme en iyisiymis bende ambalaji duruyor kistler olusmamasi icin bol bol dudaga dolgudan sonra masaj yapmak gerekiyor ben cok masaj yapmanana ragmen kist olmadı bu dolgunun kalitesi ve vucuda uyumluluguylada alakali ama masaj yapmazsaniz dolguyu fibroz doku cevreleyip dolguya yabanci madde gibi davranip fibrokistik yapilar olusuyor eger masaj yaparsaniz dolgu hucrelere nufus edip dolgunun omru uzun oluyor doktorumun ust dudakta ulguladigi teknik izledigim videolardakinden biraz farkli ust dudagin kalkik konturlari belirgin ama yapay durmamasini sagliyor simdi dudagimi goren herkes dolgu yaptiriyor dolgu estetik gibi his kaybi sertlik yapaylik yapan birsey degil ama kime yaptirdiginiz cok onemli ben yuzumde baska yerlerede yaptiracagim :)
merhaba ne dolgusu yaptırdınız acaba hangi dr kalıcılığı ne kadar ve fiyatı . bende dudak dolgusu düşünüyorum ama yapay birşey olsun istemiyorum bu yüzden cevaplarsanız çok sevinirim

Kızlar dolgum tabiki azaldı ben ikinci kez yarım tüp yaptırdım yine ondan sonra 8 9 ay geçmesine rağmen hala baya dolgun ama işk günkü gibi değil tabiki ama bence ikinci kez yaptırmak kalıcılığını çok artırdı mesajdan soranlr için tekrar buraya yazayım hyaluronik asitle yaptırdım markası teosyal ben yaptırdığımda 700tl civarıydı şimdi ne olmuştur bilmiyorum dolar yüzünden belki zam gelmiş olabilir yırtdışından geliyor çünkü dolgular doktorumun instagram adı mburakcakmak numarası 05322402582

Gayet guzel oomus, gule gule kullan

Kızlar dolgum tabiki azaldı ben ikinci kez yarım tüp yaptırdım yine ondan sonra 8 9 ay geçmesine rağmen hala baya dolgun ama işk günkü gibi değil tabiki ama bence ikinci kez yaptırmak kalıcılığını çok artırdı mesajdan soranlr için tekrar buraya yazayım hyaluronik asitle yaptırdım markası teosyal ben yaptırdığımda 700tl civarıydı şimdi ne olmuştur bilmiyorum dolar yüzünden belki zam gelmiş olabilir yırtdışından geliyor çünkü dolgular doktorumun instagram adı mburakcakmak numarası 05322402582
Önceki halinin fotoğrafını ve sonraki halinin yandan görünüşünü de paylaiır mısınız

Back