• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

botox yanaklara, ust dudak cercevesine, ceneye

smurfin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
458
2
118
- Yurtdışı
botox yaptiran varmi arkadaslar
ben yanaklarim cok zayif biraz dolgun dursun istiyorum dudaklarimla memnunum aslinda ama bazi dudaklara dolgu cok guzel oluyor
cikik dudaklari kast etmiyorum hani mesala ust dudagin biraz inceyse sadece cercevesine dolgu yapip mesafeyi kalinlastirmak icin demek istiyorum
disariya dogru sisko dudak istemiyorum.

ceneye gelince biraz cukurlar var agzimi kapatinca cukurlar olusuyor ve dolgu cukurlari yok ediyormus diye duydum
bilgisi olanlar varmi

herkes burun resimlerini koyuyor
birazda dolgu yaptiranlar varsa onlarin resimlerini gorebilirmiyiz lutfen???

slm ben yanaklarıma dolgu yaptırırken,bir iki dokunuşta çeneme deneme amaçlı aynı tüpten,enjekte ettirdim.hafif çukur duruyordu.çok güzel oldu.surat ifadesini bayaa bir değiştiriyor.ama doktorunuza dikkat edin..sol yanağıma fazla dolgu sıkmış gözaltımda çukur oluştu.ve çok kötü hissediyorum kendimi.düzelttiremiyorumda çünkü 6.ayıma girdim hamileyim.ve hamileyken işlem yapmıolar zararlı olduğu için. doğumu beklemekten başka çarem yok:(

evet antalya için biride bana yardım edebilirmi?göz kenarlarım için

botox yaptırabileceğim bir yer arıyorum vede ortak bana yardımcı olur musunuz

merhaba ben istanbulda yaptırdım. Internetten md dermatolojiyi bulup aradım botox görüşmeleri ücretsizmiş
doktor gökhan gökler den randevu alıp gittim görüştüm ve aynı gün yaptırmaya karar verdim kaş aramda göz çevremde biraz da alnımda kırışıklık vardı yaptırdıktan 4 saat eğilmememi söyledi doktor bey farkını da 3 gün sonra gördüm süper oldummmmm yaaa hatta 7 ile 10 gün sonra kontrole gel bakalım dedi ilave botox sa gerek kalmadı 4 ay sonra yine gideceğim md dermatoloji bekle beni sevdim sizi

slm ben yanaklarıma dolgu yaptırırken,bir iki dokunuşta çeneme deneme amaçlı aynı tüpten,enjekte ettirdim.hafif çukur duruyordu.çok güzel oldu.surat ifadesini bayaa bir değiştiriyor.ama doktorunuza dikkat edin..sol yanağıma fazla dolgu sıkmış gözaltımda çukur oluştu.ve çok kötü hissediyorum kendimi.düzelttiremiyorumda çünkü 6.ayıma girdim hamileyim.ve hamileyken işlem yapmıolar zararlı olduğu için. doğumu beklemekten başka çarem yok:(

Cnm bende buyuzden korkuyoruk orantili olmaz diye

sıteye yenı uye oldum .yasım geregı yavas yavas yuz cızgılerımden rahatsızlık duymaya basladım ve bunun için guvenılır bır yer ve doktor arastırmaktayım .yuzumdekı eksılmeyen tebessum sayesınde burnumdan dudaklarıma belırgın bır ız olusmaya basladı ve aynaya baktıgımda dırek gözum oraya takılıyor ve bende bıze sunulan ımkanlardan yararlanmak amaclı botox yaptırmaya karar verdım .bu konuda bana yardımcı olun lutfen

İstanbulda dr veya bootoks merkezi önerisi istiyorum hanımlar....Kaş aramdaki çizgi iyice belirginleşti ve güvenilir ehil ellerde botoks yaptıran hanımlar yardım edin lütfen

merhaba ben istanbulda yaptırdım. Internetten md dermatolojiyi bulup aradım botox görüşmeleri ücretsizmiş
doktor gökhan gökler den randevu alıp gittim görüştüm ve aynı gün yaptırmaya karar verdim kaş aramda göz çevremde biraz da alnımda kırışıklık vardı yaptırdıktan 4 saat eğilmememi söyledi doktor bey farkını da 3 gün sonra gördüm süper oldummmmm yaaa hatta 7 ile 10 gün sonra kontrole gel bakalım dedi ilave botox sa gerek kalmadı 4 ay sonra yine gideceğim md dermatoloji bekle beni sevdim sizi

Bende kaşlarımdaki kalıcı makyajı çıkarttırmak için gitmiştim md dermatolojiye.Dr Güneş hanım uygulama yaptı.Ortam gerçekten çok sıcak ve canayakın.Ama dolgu ve botox işlemlerinin sonuçları hakkında bilgim yok.aslında yaptıranlar bilgi verse çok iyi olurdu.dudak dolgusu ortalama 750-800 tl civarıydı.kalıcılığı ise 8-12 ay arası idi.Dr Naci Çelik ise 450 euro olarak işlemi gerçekleştiriyor.fakat açıkcası sonuçlarını yada yaptıranı görmedim.Buraya gelirseniz resimler ve sonuçlar hakkında bilgilendiririz diyorlar...

Back
X