ben bütün yüz 400 yaptırmıştım. biraz pahalı gibi seninkisi ama ertesi gün etkisi başladıysa disporttur büyük ihtimalleTek bölge 250 tl yaptırdım
Vala bebeğim etkisini çok gördüğüm için para ucuz bile geldi boşa gitmedi çünkü. Ertesi gün bütün cizgiler gitmişti. Yanak yaptırdin mi ? Nasıl etkisi oluyor yanakta ? Tüm yüz derken nereleri yapıyorlarben bütün yüz 400 yaptırmıştım. biraz pahalı gibi seninkisi ama ertesi gün etkisi başladıysa disporttur büyük ihtimalle
Canım zaten cizgiler oluştuktan ve derinlestikten sonra botox tek başına yeterli olmuyor. Botox zaten mimikleer yüzünden oluşan kırışıklıkları önlüyor kası durduruyor çünkü. Ben ifademde samimiyetsizlik oluşur gulemem falan diye korkuyordum ama doktorum sağolsun dedi iyi bir el yaparsa aşırıya kacilmazsa öyle bir ifade asla oluşmaz dedi. Ve olusmadida bende memnun kaldım cokBen de konuyu görüp geldim yaptırmayı düşünenlerdenim belirgin çizgilerim yok ama ileride oluşabilecek çizgiler için yapılması gerekiyor evet :) 30 yaşındayım bulunduğum şehirde 700 e yapıyorlar bütün yüzü,
fakat duyduğuma göre ilacı sulandırma olayı varmış (tıp dilinde sulandırma gerçek su değildir tabi) bu nedenle arkadaşın dediği gibi etki az sürüyor
bu arada tek tük bir kişiye yetip artacak kadar çok dedi bir doktor arkadaş.
yapan doktorla 4 kişi anlaşıp tek tüpü kullanıp kişi başı da tüm yüze ortalama 200 tl veriyorlar.
ben 5. kişi olamadım henüz o da ayrı
takipteyimmmm :)
evet evet uzman el çok önemli, ve bu ilaç bölgeyi dondurduğu gibi çizgisel bölgelere de bir nevi dolgu da yapıyor.Canım zaten cizgiler oluştuktan ve derinlestikten sonra botox tek başına yeterli olmuyor. Botox zaten mimikleer yüzünden oluşan kırışıklıkları önlüyor kası durduruyor çünkü. Ben ifademde samimiyetsizlik oluşur gulemem falan diye korkuyordum ama doktorum sağolsun dedi iyi bir el yaparsa aşırıya kacilmazsa öyle bir ifade asla oluşmaz dedi. Ve olusmadida bende memnun kaldım cok
Sağol tatlım darısı başına :)evet evet uzman el çok önemli, ve bu ilaç bölgeyi dondurduğu gibi çizgisel bölgelere de bir nevi dolgu da yapıyor.
4 ayda bir yaptıran arkadaşım var kız 38 yaşında inanamazsınız o yaşta olduğuna gördüğnüzde.
yaptırmak lazım
hadi bakalım güle güle kullan
bi tüpü 4 kişiye çok fazla sulandırmadan yetiremez ya imkansız fazla güvenmeyin ona benceBen de konuyu görüp geldim yaptırmayı düşünenlerdenim belirgin çizgilerim yok ama ileride oluşabilecek çizgiler için yapılması gerekiyor evet :) 30 yaşındayım bulunduğum şehirde 700 e yapıyorlar bütün yüzü,
fakat duyduğuma göre ilacı sulandırma olayı varmış (tıp dilinde sulandırma gerçek su değildir tabi) bu nedenle arkadaşın dediği gibi etki az sürüyor
bu arada tek tüp bir kişiye yetip artacak kadar çok dedi bir doktor arkadaş.
yapan doktorla 4 kişi anlaşıp tek tüpü kullanıp kişi başı da tüm yüze ortalama 200 tl veriyorlar.
ben 5. kişi olamadım henüz o da ayrı
takipteyimmmm :)
arkadaşımın çok samimi arkadaşı :)bi tüpü 4 kişiye çok fazla sulandırmadan yetiremez ya imkansız fazla güvenmeyin ona bence
Canım sen yanak bolgesine yaptırdin mi botox ? Nasıl etkileri ? Tüm yüze derken nerelere yapiliyorben bütün yüz 400 yaptırmıştım. biraz pahalı gibi seninkisi ama ertesi gün etkisi başladıysa disporttur büyük ihtimalle
alın kaş arası kaz ayakları ağız çevresi. yanakta olmaz ki? olur mu bilemedim ama ben yaptırmıyorumCanım sen yanak bolgesine yaptırdin mi botox ? Nasıl etkileri ? Tüm yüze derken nerelere yapiliyor
Bence de... 1 tüpü nasıl 4 kişi kullanıyor ya? Kırışıklıklar çok az sanırım? Bence 1 tüpü 2 kişi maksimum 3 kişi kullanmalı.bi tüpü 4 kişiye çok fazla sulandırmadan yetiremez ya imkansız fazla güvenmeyin ona bence
Botoks yüzün alt bölgesine tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Göz çevresi, alın, iki kaş arası.... Yüzün alt yarsına yapıldığında istenmeyen etkiler ortaya çıkabiliyor. Dikkat!alın kaş arası kaz ayakları ağız çevresi. yanakta olmaz ki? olur mu bilemedim ama ben yaptırmıyorum
Canım nerede yaptırdın? Fiyatı çok uygunmuş. Benim oğlum 15 aylık alnıma, kaş arası Bi de kaz ayakları için istiyorum ama emzirdiğim için Dr olmaz Dedi. Emzirmeyi bitirince gel Dedi. Yaşım 32 kırışıklığım pek yok ama alnımda kaş kaldırma miniğinden dolayı çizgi olmuştu ben de botox yaptırmıştım. Hamilelik doğum derken kaldı öyle. Şimdi her aynaya baktığımda gözüme batıyoralın kaş arası kaz ayakları ağız çevresi. yanakta olmaz ki? olur mu bilemedim ama ben yaptırmıyorum