Botokslu Aylin kına yak'

Bu konuda Hülya Avşar veya Sibel Can açıklama yapsaydı tamam derdim ama Seda olmadı yahu

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
80 li yılları bilmemde ben zaten 86 doğumluyumda yinede alakası yok eski seda sayanla alakası yok uzaktan yakından acaba o değilmi yoksam

Dişleri bile operasyon gördü, he yaptırır sözüm yok ama laf söylerken ucunun kendisine değeceğini bilmesi gerekirdi.
Abooo 86 mı? Birinizde benden büyük olun lütfen

Dişleri bile operasyon gördü, he yaptırır sözüm yok ama laf söylerken ucunun kendisine değeceğini bilmesi gerekirdi.
İşte laf ederekn düşüneceksin acaba ucuda dönüp dolaşıp bana değecek mi diye neysem
he ablam ya biz senin kızın sayılırız arada ban yesekde senden varsın ban yiyelim abla zorumuza gitmez eli maşalı ablamız bizim
valla istesende büyük olmam anam erken doğurmuş napayım

O kadar birikmiş ki Aylin Hanım'a patlamış..
O kadr tepkiden sonra bekleniyordu aslında böyle bir patlama..
Ama neden botoks üzerinden tepki vermiş anlamadım.
Kendisi çok doğaldır oysaki.. Başkasının botoksundan ona ne?

Yıllaaaar önce Mahsum Kırmızıgülle daha sevgili iken İzmir fuarında konserlerine gitmiştim; bebek gibiydi. eee şimdi de çok güzel... Botoksun şuyun buyun etkisi var tabi de ben şunu anlamadım ; madem bu botoks bu kadar dalga geçilecek, küçümsenecek ifadeler için kullanılılacak bir eylem; kendisi niye göğsünü gere gere ben de botoks var diyordu programlarında... Vallahi aklı karışmış herkesin

ben nereme yaksam bilemedim,botoksum da yok,elimde kına da yok.istemiyoruz işte seni seda.

ben büyüğüm öp elimi

senin de el öpenlerin çok olsun evladım

konuya yorum yapmamışım,pardon

çok gökçekvari yazmış seda bacımm

botoks beyinli....bu ve türevleri evlerinde otursalar da görüntü kirliliği olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…