Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1980'li yıllardaki filmlerini bilirim nerde o Seda nerde bugünkü SedaGörende sanki kendisi botoks motoks yok sanacak deli mi ne ya acaba kendisi kadar estetik botoks yaptıran olmuşmudur![]()
80 li yılları bilmemde ben zaten 86 doğumluyumda yinede alakası yok eski seda sayanla alakası yok uzaktan yakından acaba o değilmi yoksam1980'li yıllardaki filmlerini bilirim nerde o Seda nerde bugünkü Seda![]()
80 li yılları bilmemde ben zaten 86 doğumluyumda yinede alakası yok eski seda sayanla alakası yok uzaktan yakından acaba o değilmi yoksam![]()
İşte laf ederekn düşüneceksin acaba ucuda dönüp dolaşıp bana değecek mi diye neysemDişleri bile operasyon gördü, he yaptırır sözüm yok ama laf söylerken ucunun kendisine değeceğini bilmesi gerekirdi.
Abooo 86 mı? Birinizde benden büyük olun lütfen![]()
burnunu düzeltmesi iyi olmuş..ama bunlar çok para harcıyor görünümleri için..1980'li yıllardaki filmlerini bilirim nerde o Seda nerde bugünkü Seda![]()
Rabbimden gelen güzelliğe kanaat etmeyince paraya acıyorlar ama çok çirkinleşiyorlar valllaburnunu düzeltmesi iyi olmuş..ama bunlar çok para harcıyor görünümleri için..
ben büyüğüm öp elimiDişleri bile operasyon gördü, he yaptırır sözüm yok ama laf söylerken ucunun kendisine değeceğini bilmesi gerekirdi.
Abooo 86 mı? Birinizde benden büyük olun lütfen![]()
Öpeyim ablacımben büyüğüm öp elimi![]()