- 19 Ağustos 2020
- 283
- 109
- 31
-
- Konu Sahibi Monolisasa
Merhaba botoks kurtarir kesinlikle yaptirin derim.Arkadaşlar alın çözgün ıyıce belırgınlesmeye başladı fotoğraf ekledim botoks önerir mısınız,hatta yanında bı tane daha çıkmaya başladı suan belırgın degıl ama böyle çok mutsuzum
Öneririm bu mimik yapmadan çıkan çizgi mi?Arkadaşlar alın çözgün ıyıce belırgınlesmeye başladı fotoğraf ekledim botoks önerir mısınız,hatta yanında bı tane daha çıkmaya başladı suan belırgın degıl ama böyle çok mutsuzum
AynenÖneririm bu mimik yapmadan çıkan çizgi mi?
Arkadaşlar alın çözgün ıyıce belırgınlesmeye başladı fotoğraf ekledim botoks önerir mısınız,hatta yanında bı tane daha çıkmaya başladı suan belırgın degıl ama böyle çok mutsuzum
Nerde yaptırdnz aynen göz altımda da var mınık çözgüler daha 28 yasımAynısı bende de oluşmuştu. Botoks yaptırın A %90 azaldı. Ayrıca kaşlarım da bir tık yukarı kalktı. Göz etrafımda da gülünce hiç çizgi oluşmuyor. Yaptıracaksanız iyi bir doktor seçin. Çünkü botoksu eritme diye bişey yok. Kötü sonuçlanır 6 ay geçmesini beklemek zorunda kalırsınız.
Botoksa çizgiler yerleşmeden başlamak en doğrusu gözaltına botoks yapılmaz kazayaklarına yapılırNerde yaptırdnz aynen göz altımda da var mınık çözgüler daha 28 yasım
Ben 3.kez yaptirdim.Tavsiye ederim ama yaptirdigin yer cok onemli.Son yaptirdigim yer en guzel ve doğal botoksu yapti.900 tlye yaptırdim,memnunum.Bundan oncekini 1200ye yaptirmistim hic mi hic memnun kalmadim ,kaz ayaklrim dahi gitmedi,cok fazla sulandiriyorlarmis sanirim,gercekten guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor.I stanbuldayim yaptirmak istersen dr ismi verebilirimArkadaşlar alın çözgün ıyıce belırgınlesmeye başladı fotoğraf ekledim botoks önerir mısınız,hatta yanında bı tane daha çıkmaya başladı suan belırgın degıl ama böyle çok mutsuzum
Bana doktor ismi atarmisiniz rica etsem. Istanbulda botoks yatiracak güvenli bir yer arıyorumBen 3.kez yaptirdim.Tavsiye ederim ama yaptirdigin yer cok onemli.Son yaptirdigim yer en guzel ve doğal botoksu yapti.900 tlye yaptırdim,memnunum.Bundan oncekini 1200ye yaptirmistim hic mi hic memnun kalmadim ,kaz ayaklrim dahi gitmedi,cok fazla sulandiriyorlarmis sanirim,gercekten guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor.I stanbuldayim yaptirmak istersen dr ismi verebilirim
Merhaba istanbul da botoks ve dolgu işlemi için nereyi tavsiye edersinizBen 3.kez yaptirdim.Tavsiye ederim ama yaptirdigin yer cok onemli.Son yaptirdigim yer en guzel ve doğal botoksu yapti.900 tlye yaptırdim,memnunum.Bundan oncekini 1200ye yaptirmistim hic mi hic memnun kalmadim ,kaz ayaklrim dahi gitmedi,cok fazla sulandiriyorlarmis sanirim,gercekten guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor.I stanbuldayim yaptirmak istersen dr ismi verebilirim