Botoks yaptıranlar yorum yapabılır mı

Monolisasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
283
109
31
Arkadaşlar alın çözgün ıyıce belırgınlesmeye başladı fotoğraf ekledim botoks önerir mısınız,hatta yanında bı tane daha çıkmaya başladı suan belırgın degıl ama böyle çok mutsuzum

Merhaba botoks kurtarir kesinlikle yaptirin derim.

Aynısı bende de oluşmuştu. Botoks yaptırın A %90 azaldı. Ayrıca kaşlarım da bir tık yukarı kalktı. Göz etrafımda da gülünce hiç çizgi oluşmuyor. Yaptıracaksanız iyi bir doktor seçin. Çünkü botoksu eritme diye bişey yok. Kötü sonuçlanır 6 ay geçmesini beklemek zorunda kalırsınız.

Nerde yaptırdnz aynen göz altımda da var mınık çözgüler daha 28 yasım

Ben 3.kez yaptirdim.Tavsiye ederim ama yaptirdigin yer cok onemli.Son yaptirdigim yer en guzel ve doğal botoksu yapti.900 tlye yaptırdim,memnunum.Bundan oncekini 1200ye yaptirmistim hic mi hic memnun kalmadim ,kaz ayaklrim dahi gitmedi,cok fazla sulandiriyorlarmis sanirim,gercekten guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor.I stanbuldayim yaptirmak istersen dr ismi verebilirim

Bana doktor ismi atarmisiniz rica etsem. Istanbulda botoks yatiracak güvenli bir yer arıyorum

Merhaba istanbul da botoks ve dolgu işlemi için nereyi tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…