- 26 Mayıs 2024
- 33
- 35
- 31
- Konu Sahibi auroraria24
Merhaba, Daha önce 2 kere daha yüzüme kırışlıklarım içi botoks yaptırmıştım. Son botoks yaptırmam üzerinden sadece 1 gün geçti, Şuan bir etkisi olmaz tabii ki ama ben her botoks sonrasında alın kısmımda bir ağırlık hissediyordum. Hani gerçekten derimin altına birşey varmış gibi bir his oluyordu hep. İlk defa dün yaptırdığım botoks'da bu his yoktu. (Farklı bir estetisyene gittim) İşkillenmemin sebebi de doktorla sohbet ederken bana 24-23 yaşlarında hastalara çok erken olduğu için tam doz işlem yapmadığını söyledi. Ben 30 yaşındayım ama hastalara bilgi vermeden dozu kafasına göre az tutması bana garip geldi o an. Çünkü gün sonunda herkes aynı ücreti ödüyor. Acaba bana da mı eksik yaptı diye işkillenmeye başladım. 6 gün sonra kontrole gideceğim. O zamana kadar etkisi çıkmış olması gerekir, olur da etki olmazsa ve tekrar bir doz yapalım derse asla para ödemeyi düşünmüyorum.
Sizde de botoks sonrası böyle alnınızda ağırlık hissettiğiniz veya hissetmediğiniz oldu mu?
Sizde de botoks sonrası böyle alnınızda ağırlık hissettiğiniz veya hissetmediğiniz oldu mu?