Aynı şeyi yaşadım resmen Hayko çapkın gibi oldum lanet olsun kesinlikle botoxun uygulaması yanlış yaptı botoksu süresi geçince geçer deniliyo bazense geçmeyen vakalarda varmış zaten 3 hafta oldu hala geçen bişey yok çok mutsuzum ya kalıcı olursa diye çok korkuyorum.goz kapağını hareket ettiren bı iğne yapılıyor evet değişiklik fark edildi ama sürekli yaptırmak zorunda mısın kalıcı olup olmadığı ancak 5 veya 6 ay sonra belli olurmuş çok mutsuzum
Lütfen bana da yardım edin ,7 haziranda botoks yaptırdım
Bu üçüncü botoksum
Daha önce bas ağrısı gerginlik vs oluyordu ama bu sefer göz kapağım düştü ,ben de hayko cepkin gibi bakmıyorum .bakmakla kalmıyor o baskı hissi gözü açamama cok yordu beni dekontrolüm yarın ne diyecek ne yapacak hiç bilmiyorum
Sıcak kompres nasıl yaptınız ? Damlayı özel mi alıyoruz aile hekimi falan mı yazıyor pahalı bir şey mi ?
İnşallah dediğiniz gibi olur , bir ay geçti ama milim değişiklik yok , o kadar bozulsun diye yaptıklarıma ragmen , birdaha tövbe gel bedava yapalım deseler dönüp bakmam2 aya etkisi geçiyor zaten botoksun
Lütfen bana da yardım edin ,7 haziranda botoks yaptırdım
Bu üçüncü botoksum
Daha önce bas ağrısı gerginlik vs oluyordu ama bu sefer göz kapağım düştü ,ben de hayko cepkin gibi bakmıyorum .bakmakla kalmıyor o baskı hissi gözü açamama cok yordu beni dekontrolüm yarın ne diyecek ne yapacak hiç bilmiyorum
Sıcak kompres nasıl yaptınız ? Damlayı özel mi alıyoruz aile hekimi falan mı yazıyor pahalı bir şey mi ?
Boyoks sonrasi kaslar pek hareket etmez zaten, amaci da buArkadaşlar 15 gün önce botoks yaptırdım , herşey güzel giderken , 5 günce sol kaşımı hareket ettiremez oldum , sabit milim kıpırdamıyor, göz kapağımda düştü , ama çok değil , bakışlarım ölü balık gibi, yapan doktora söyledim botoks kompikansyonları diyor, geçer diyor ama süre vermiyor,
Hergün kaynar suyla yüzümü yıkıyorum , bitane göz dmlası kullanıyorum , aremoterapi yağı verdi masaj yap o bölgeye diye , 5 gündür yapıyorum ama hala eski halime dönemedim,
Başına gelen var mı , varsa ne zaman geçer nasıl geçer .birde kas gevşetici krem sürsem o bölgeye botoksun etkisi geçermi süreç hızlanır mı
Maalesef bırakın Yardımcı olmayo göz kapaklarım zaten düşükmüs gibi abuk subuk yorumlar yaptıNasıl geçti kontrollünüz bişey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?