- Konu Sahibi akademik53
iyide dr unuz kim
Benim Doktorum Kubilay Özdil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyide dr unuz kim
Geçmiş olsun canım doktorlar kendini geliştirmiyorlar biraz seminer gezseler farklı firma önerileri alsalar bu konuda kendi doktorumdan çok memnunum yenilenmeyi hiç bırakmıyor.Arkadaşlar ben Ankara'da oturuyorum. Ekrem Civaş adlı doktor botoksumu yaptı, ancak 2 ay dayandı. Halbuki bundan önce yaptırdığım iki botoks da 5-6 ay dayanmıştı. Doktorla konuştuğumda ısrarla haklı olduğunu, yapılacak bir şey olmadığını diretti. Şiddetle önermiyorum, boş yere sokağa atılacak paranız yoksa. Şikayetimizi dikkate bile almadı.
Mehmet Akgün önerebilirim.Anlimin ortasindaki cizgiler ve kaz ayaklari için istiyorum bende yaptırıcam maddiyati ayarlandığımda.Botoks için Ankara'da güncel doktor önerisi olan var mıdır acaba? Bir de etkisi geçtikten sonraki deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz? Zayıflayan kaslara bağlı olarak sarkma meydana geliyor mu sonrasında?
kesinlikle önermem. Hiç memnun kalmadım, nazolabial dolgu yaptırdım ve sadece giden param oldu. Hiçbir değişim yaşamadım.Mehmet Akgün önerebilirim.Anlimin ortasindaki cizgiler ve kaz ayaklari için istiyorum bende yaptırıcam maddiyati ayarlandığımda.
Öncesi sonrası çekilmiştir illaki nezaman yaptırdınız hic fotoğrafı alıp gidip görüşmediniz mi? Benimlede paylaşırmısınız özelden merak ettim bende aynı işlemi yaptırdım Mehmet Beye sıkıntım olmadıkesinlikle önermem. Hiç memnun kalmadım, nazolabial dolgu yaptırdım ve sadece giden param oldu. Hiçbir değişim yaşamadım.
Izmirde botox yapip memnun kalan yerler,ve ne gibi faydalari goruluyor ilkkez dusunuyorumda . Lutfen bilgiBotoks firmasının kendisi ilaçları sulandirmaya başladı. O yüzden doktorum bana başka firmadan alıp yaptığını söyledi. 4. Aydayim alnim dümdüz. Hem çok uygun fiyata yapiyo hem de yeterli miktarda yapiyo
merhaba , bu işlemler için hala aynı doktara mı gidiyorsunuz ve memnuniyetiniz aynı mı ? umut özebit için ne düşünüyorsunuz bu zaman zarfında farklı doktorlara gittiniz mi acaba ... bende düşünüyorum dudak dolgu jwlinw ve alın botoks ama korkuyorum .. deneyimlerinizi paylaşırsanız müteşekkir olacağım .... : )Kayseri de dr.yalçın yontara botoks ve dudak dolgusu yaptırdım. Merak ettiğin konuları sorabilirsin