Maske Tarifleri Botoks etkisi yapan maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Hiranisa

Kk
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
803
20
643
Sivas
BOTOKS ETKİSİ YAPAN MASKE

botoks.jpg

Bu maske, ciltte botoks etkisi yapiyor ve cildi canlandırarak,
gergin bir hal almasını sağlıyor.

Gerekli Malzemeler :

* 1 yumurta sarısı
* 1 tatlı kaşığı limon suyu
* 1 tatlı kaşığı süt
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 çimdik tuz

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Önceden temizlenmiş olan cildinize, hazırlamış olduğunuz karışımı, gözlatlarınız hariç tüm yüzünüze 1 kat sürün. 10 dakika bekledikten sonra üstüne bir kat daha sürün. Toplamda, 3 kat maske sürdükten sonra, Cildinizde 30 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Acil durumlar için, son derece faydalı bir maskedir.

Son düzenleme:
BOTOKS ETKİSİ YAPAN MASKE

botoks.jpg

Bu maske, ciltte botoks etkisi yapiyor ve cildi canlandırarak,
gergin bir hal almasını sağlıyor.

Gerekli Malzemeler :

* 1 yumurta sarısı
* 1 tatlı kaşığı limon suyu
* 1 tatlı kaşığı süt
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 çimdik tuz

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Önceden temizlenmiş olan cildinize, hazırlamış olduğunuz karışımı, gözlatlarınız hariç tüm yüzünüze 1 kat sürün. 10 dakika bekledikten sonra üstüne bir kat daha sürün. Toplamda, 3 kat maske sürdükten sonra, Cildinizde 30 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Acil durumlar için, son derece faydalı bir maskedir.

denemeden bize öneriyorsunn :20:

Daha önce duymuştum bu maskeyi fakat denememiştim artık yaş itibariyle denemenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Yarın uygulayacağım bu maskeyi...

Back
X