- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.411
- 698
- Konu Sahibi kivircik92
-
Eşimin babası ilk erkek, eşimde ilk erkek torun. Oğlumda ilk. Baya ilklerdenmişim meğerse. Bunun bir önemi varsa bana da söyleyin de ben de bu kozu kullanayımVe esim ailede tek erkek ya.
iste oyle olamam, esimin cani kani onlar. Olmak gerekiyor aslinda ama anne baba atilmaz ki..Kendinde olmayanı başkasında da istemeyene maalesef tahammülüm yok.
İmrenmek güzel bir duygudur, haset ve kıskançlık ise kötülükten beslenir.
Ben sizin yerinizde olsam zaten hamilelik süresince o insanlarla mümkün mertebe görüşmem kendi huzurum adına.
Tek erkek olmasini vurgulamam lafa gelince asil torunum oglumdan gelecek diyen baba(ki ben bu cumlesinin yanlis oldugunu esime demistim, esimle bunun icin tartismistik), suan uzgun. Arayip kucuk ablana soylediniz mi diye soruyor. Buyuk ablana kucuk ablana diye sorsa gam yemem. Buyugunun zaten cocugu var kucugu uzulmesin diye bi hareketler. Sanki 9 aykucuk gorumcemden saklamam gerekirdi. Bi uzulduler bi uzulduler.Eşimin babası ilk erkek, eşimde ilk erkek torun. Oğlumda ilk. Baya ilklerdenmişim meğerse. Bunun bir önemi varsa bana da söyleyin de ben de bu kozu kullanayım
Tek erkek olmasini vurgulamam lafa gelince asil torunum oglumdan gelecek diyen baba(ki ben bu cumlesinin yanlis oldugunu esime demistim, esimle bunun icin tartismistik), suan uzgun. Arayip kucuk ablana soylediniz mi diye soruyor. Buyuk ablana kucuk ablana diye sorsa gam yemem. Buyugunun zaten cocugu var kucugu uzulmesin diye bi hareketler. 9 ay saklamam gerekirdi sanirim.Ya insanlar çeşit çeşit herkes toruna sevinecek diye bir şey yok. Kızlarının durumuna üzülüyor da olabilirler. Eşinizin tek erkek evlat olmasıyla ne ilgisi var onu da anlamadım. Takmayın kafanıza tadını çıkarın, hayırlı olsun.
Ya bir de “hamile halimle” demenize güldüm kusura bakmayın.
Le mesafe koyulmuyor iste, esim cidden iyi vicdanli biri. Onun anne babasi yani cani kani nasil mesafe koyayim ki..Onların düşüncesizliği ona göre davranıp mesafe koymanız yeterli. Kafaya takmaya gerek yok.
Ne oluyor öyle oluncaVe esim ailede tek erkek ya. I
Tek erkek olmasini vurgulamam lafa gelince asil torunum oglumdan gelecek diyen baba(ki ben bu cumlesinin yanlis oldugunu esime demistim, esimle bunun icin tartismistik), suan uzgun. Arayip kucuk ablana soylediniz mi diye soruyor. Buyuk ablana kucuk ablana diye sorsa gam yemem. Buyugunun zaten cocugu var kucugu uzulmesin diye bi hareketler. 9 ay saklamam gerekirdi sanirimNe oluyor öyle oluncakızlardan olan torunlardan farklı mı değerlendirilmesi gerekiyor
Öyle demişse hımm evet zaten baştan yanlış düşünüyorlarmış. Mesajımı düzenledimTek erkek olmasini vurgulamam lafa gelince asil torunum oglumdan gelecek diyen baba(ki ben bu cumlesinin yanlis oldugunu esime demistim, esimle bunun icin tartismistik), suan uzgun. Arayip kucuk ablana soylediniz mi diye soruyor. Buyuk ablana kucuk ablana diye sorsa gam yemem. Buyugunun zaten cocugu var kucugu uzulmesin diye bi hareketler. 9 ay saklamam gerekirdi sanirim
Buruk olabilir ama sanki ben kucuk gorumceme soylerek bi hata yapmisim gibi hissettirildim. 9 ay saklasa miyfim ? Ki ben gorumcemin kadin hastaliklarindan bile haberdar degildim olmak zorunda da degilim. Bilsem belki de soylemezdim. Cunku gorumcem hep ay pandemi de herkes bebek yapmis sirkete bi gittim karinlari burunda bende mi yapsam ne gibilerinden konusan biri. Aklima gelmezdiki sorunu oldugu.Kafaya takmayın, zaten ortada ciddi bir durum da yok. Sizi de anlıyorum çok sevinçlisiniz ama çocuk yapmaya çalışan görümceniz muhtemelen buruktur. Onu da anlamak gerek.
Hata değil canım neden hata olsun, saklamanıza da gerek yok hamileliğinizi. Siz görümcenizin operasyon geçirdiğinden haberdar dahi değilseniz zaten çok samimi değilsinizdir. Bu durumda hamileliğinizi söylemeniz veya özel ilgi beklemeniz hata değil de biraz düşüncesizlik gibi görülebilir.Buruk olabilir ama sanki ben kucuk gorumceme soylerek bi hata yapmisim gibi hissettirildim. 9 ay saklasa miyfim ? Ki ben gorumcemin kadin hastaliklarindan bile haberdar degildim olmak zorunda da degilim. Bilsem belki de soylemezdim. Cunku gorumcem hep ay pandemi de herkes bebek yapmis sirkete bi gittim karinlari burunda bende mi yapsam ne gibilerinden konusan biri. Aklima gelmezdiki sorunu oldugu.
İlk olman çok güzel bu konuda çok sanslısınEşimin babası ilk erkek, eşimde ilk erkek torun. Oğlumda ilk. Baya ilklerdenmişim meğerse. Bunun bir önemi varsa bana da söyleyin de ben de bu kozu kullanayım
Bence şans değil sıradan bir durumİlk olman çok güzel bu konuda çok sanslısın
Olsun ilk olmak güzeldirBence şans değil sıradan bir durumanlam yüklemiyorum ben böyle şeylere
Abimin oğlu oldu şu an bir yaşını geçti, nasıl seviyorum anlatamam kendi evladım gibi..Ama yengem hamileyken hiç aklıma gelip sormamıştım nasıl gidiyo diyo.En azindan nasilsin nasil gifiyor diye sorabilirler. Yedi yabanci soruyorken oz babaanne dede ve hala sormuyorsa anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?