Bosu mu? fitness mı?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
ya kızlar kafam çok karıştı :S tip bu kollar almış başını gitmiş simitler bi vapur dolusu martıları doyurmaya yeter bacaklara yorum bile yapmak istemiyorum. Bugün biraz gezindim spor merkezlerini aklıma yatan bu 2si oldu. Bosu için 45 dk da 800 kaloriye kadar yakabiliyorsun dediler ama bana daha çok karın ve bacaklar için daha yararlı geldi kollara bi etki yapacağını düşünmüyorum 800 cal kısmı beni cezbetti. Bir de normal her türlü aletin bulunduğu fitness salonu var sizce hangisini yapmalıyım

Gittiğiniz salonda hocalar da yönlendirme yaparlar. Profesyonel oldukları için.

Ben de spora gitmeyi düşünüyorum, fitnes ancak sadece belimin incelmesi geri kalan biraz kg almak için...

Gittiğiniz salonda hocalar da yönlendirme yaparlar. Profesyonel oldukları için.

Ben de spora gitmeyi düşünüyorum, fitnes ancak sadece belimin incelmesi geri kalan biraz kg almak için...

Ya öyle de canım birbirinden farklı merkezler herkes kendini övecek bosu da dediğim gibi 800 kalori kısmı cezbetti ama kafamda soru işaretleri oluştu Yapan birileri vardır belki burada diye umutlanmıştım ama yokmuş Fitness en iyisi olacak sanırım bu hafta yazılmayı düşünüyorum ben de bacak ve kollar zayıfken bile 2 beden büyüktü bana hem kilo verip hem sıkılaşmam ve inceltmem lazım

ben b-fiti öneririm:)

biraz geç olacak ama cevap vereyim..kesinlikle bosu diyorum..kolların çalışmadığını kim söyledi hemde nasıl çalışıyor ufak dambıllarla hareketler yapılıyor kol için..ben çok memnunum süper bir spor tavsiye ediyorum

Bosuyu bilmiyorum ama fitness salonlarında çeşit çeşit aletler ve trainerlar var bence daha doğru bir yatırım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…