Boştayım ne yapacağım bilmiyorum

zmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
89
2
merhaba arkadaslar son careyı bu sıtede buldum lutfen bana fıkır verın.kayınvalıdemle aynı evde oturuyoruz kavgalarımız ıyıce arttı son gunlerde evde durmuyor evın butun ısını bana yukluyor odasından cıkmıyor yaptıgım yemeklerı yemıyor kımseyle konusmuyordu bugun en sonunda bırbırımıze karsı patladık esım ben gorumcem kayınvalıdem bırbırımıze gırdıksenağlama esım benı savundu tabıkı bunu kaldıramadılar esıme senın agzını karın baglamıs vs laflar ettıler buyuk bır kavga cıktı ne kufurler gectı arada kızımı aldım taksıye atladıgım gıbı eve gıdıyordum esımde apartmandan cıktı oda benımle geldı annemlere bıraktı gıttı ve hala bu saat oldu gelmedı telefonu kapalısenağlama cok merak edıyorum ne yapacagımı bılmıyorum sız olsaydınız ne yapardınız???????????

Canım geçmiş olsun.Aile içinde olur bunlar.Yeri geliyor kendi annelerimizle bile kavga etmiyor muyuz?Ama eşiniz sizi yanlız bırakmamış şanslısınız bu yönüyle bakarsak.Neden geçinemiyorsunuz peki?Çok kötüyse aranız ne bileyim ayrı eve çıkacak durumunuz varsa bir zaman sonra ayrılın.Bekara karı boşamak kolay biliyorum ama kendinizi çok üzmeyin olur mu?:teselli:

tesekkur ederım bı tanem ımkanımız oldugu zaman cıkmayı planlıyorduk ama hayatta hersey ınsanın plandagı dogrultuda gıtmıyor.eger evlı degılsen evlenmeyı dusundugun zaman bır kere degıl bın kere dusun ınsan evlenmeden once herseyın ustesınden gelebılır herseyı yapabılır zannedıyor ama oyle degıl onca hayaller bosa gıdıyor insan hayal kırıklıgına ugruyor ondan sonrası zaten devamı gelıyor.sana tavsıyem evlenırsen evlenmeden once cevrendekılerı dınle daha sonradan keske dınleseydım dıye pısman olma ..... benım gıbı:çok üzgünüm:

tesekkur ederım bı tanem ımkanımız oldugu zaman cıkmayı planlıyorduk ama hayatta hersey ınsanın plandagı dogrultuda gıtmıyor.eger evlı degılsen evlenmeyı dusundugun zaman bır kere degıl bın kere dusun ınsan evlenmeden once herseyın ustesınden gelebılır herseyı yapabılır zannedıyor ama oyle degıl onca hayaller bosa gıdıyor insan hayal kırıklıgına ugruyor ondan sonrası zaten devamı gelıyor.sana tavsıyem evlenırsen evlenmeden once cevrendekılerı dınle daha sonradan keske dınleseydım dıye pısman olma ..... benım gıbı:çok üzgünüm:

Aynen katılıyorum.Aileler de çiftlerle birlikte evlendikleri için maalesef su baştan bulanıksa hiç de iyi sonuçlar doğurmuyor.

Allah yardım etsin . Zor işler. ınş. ayrı biryere çıkar rahat ederseniz.

tesekkur ederımm.beklıyorummmmm.ınsallah en kısa zamanda ısler yoluna gırer

esin seni seviyorsa ne güzel.o sana destek oluyor.ama bazi maddi imkanlardan dolayi olmuyor anliyorum seni.yemesin icmesin kaynanan bosver.o seni sinir etmek istiyor.baska bisey degil.sen kocana bak.ama insallah rabbim en yakin zamanda ayri ev tutmanizi nasip eder.cocugun olmasa git calis diycem.o kaynaana cocugada bakmaz.hani biraz kafan rahat olurdu.

yok canım ya kaynana falan kalmadı artık benım ıcın bıttı ileride ne olur bılemem ama yuzunu bıle gormek ıstemıyorum gorumcemlerde kavga ettık o gunden berı annemlerde kalıyorum.ev ustundeydık zaten ne o eve ugruyor nede ben bırseyler yapmaya calısıyor ama tek basına ne yapacak nasıl yapacak bılmıyorumm:çok üzgünüm:hersey sıl bastan.kolay degıl offfffffffff offf hatayı basında yaptık bız aynı evde kaldık ama bılmıyorum nasıl telafı edecegız

yok canım ya kaynana falan kalmadı artık benım ıcın bıttı ileride ne olur bılemem ama yuzunu bıle gormek ıstemıyorum gorumcemlerde kavga ettık o gunden berı annemlerde kalıyorum.ev ustundeydık zaten ne EŞİM eve ugruyor nede ben.EŞİM bırseyler yapmaya calısıyor ama tek basına ne yapacak nasıl yapacak bılmıyorumm:çok üzgünüm:hersey sıl bastan.kolay degıl offfffffffff offf hatayı basında yaptık bız aynı evde kaldık ama bılmıyorum nasıl telafı edecegız[/QUOTE ....

Kardesim evin onlarin evinin üstündede olsa senin yuvan degilmi
neden birakip gidiyorsun...
esim birseyler yapmaya calisiyor yazmissin
beraber birseyler yapin olmazsa evinizi baska bir yere tasirsiniz...
Esini yalniz birakma,yuva kurmak zor ama yikmak cok kolay...
Allah c.c yardimciniz olsun...

Geçmiş olsun canım.Gerçekten çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda düzelir ama ev üstüne ev olmaz bencede. Ayrı eve çıkmanızda yarar var. Tabi bu durumda maddi imkanlarda giriyor ama ınşallah bi çözüm yolu bulursunuz.Allah yardımcınız olsun senağlama

ev ev ustunde olmuyor,ne kadar yuva denılebılırdı kı oraya hıc evım olarakta gormedım bu zamana kadar 4 sene oldu.evi ayırmayı dusunuyorduk bıraz daha toparlanalım hersey daha guzel olsun umıdıyle o kadar sene kaldık.yoksa ne o mutluydu nede ben hem ınsan ne kadar rahat edebılır kı kayınpeder kayınvalıdenın yanında............. gun gelıyor ınsan kendı annesının babasının yanında bıle durmak ıstemıyor.beklemekteyım ıste bakalım sonuc ne olacak? esım herzaman yanımda bundan sonrada herzaman yanımda olur ınsallah.gecıcı bır sure annemlerdeyız ıste ugrasıyor bende calısmak ıstıyorum cocuk kucuk annem bakamaz o yonden sıkılıyorum

tesekkur ederım pnr.ıYı DıLEKLERıNıZ ıÇıN az da olsa morallerım duzeldı:eek:

son durum esım ben bebegım annemlerde kalıyoruz.yarın esım arkadasının yanına gıdecek sehırdısına oraadan gelecek sonuca gore devam edecegız.elınden geldıgı kadar esyalarımızı alacak gerı kalanını da benım aılem yardım edecek sanırım.kayınvalıde k.peder ve gorumceler ne dusunuyorlar ne dedıkodu yapıyorlar orası mechul..??o konuyu bende merak edıyorum halım ne olacak herseyı sonuna kadar paylasacagım...

gerisini es gec.tamam dir hersey.insaallah bundan sonra mutlu olursun gülüm...onlar birbirlerini yesin hergün bize bunu dedi bize bunu yapti diye.bosveeeeeeeeer.kac yasindasin düsünme bunlari.bak esin seni cok seviyorki onlara bi güzel rest cekmis.oda biliyor olanlari.hani bazi erkekler vardirya ne olursa olsun annem haklidir derler.allahtan esin bu tip kisilerden degil.

allah razı olsun hepınızden,bana moral verdıgınız ıcın tesekkkur ederım.ilk baslarda annesıne cok baglıydı zamanla oda bazı seylerı gorunce bana dondu.allahım ınsallah hepımızın ıslerını yoluna koyar.

canım kısa zamanda bence ayrı bir eve cıkın.. kirada olsa cıkın.. ev ustune ev olmaz.. bu herkesce bilinen biey..
calısma imkanın varsa calıs işe girde..yoksa evden iş falan yap..
biyerlerden artırıp ev olayına girin. kaynanayla olmaz..
eşinlede konus.. kendı taraflarına cekmesınler ..sonra adam senden de sogur ..
Allah yardımcın olsun tatlım

5aylık bir sürede olanları kısaca anlatayım.Antidepresan kullanmaya başladım çok zor günler geçirdim.Şimdi ayrı bir eve geçiyoruz.Kayınvalidemlerle barıştık,ama hiçbirşey eskisi gibi değil...
Ben şimdi de ayrı eve geçmekten yanlız kalmaktan ürkmeye başladım yeni bir cevre tanıdığım kimse yok komşu falan,ayrıca antidepresanı bırakmaktan yada bırakamayacağımdan da çok korkuyorum.İNŞALLAH BU KORKULARIM YERSİZDİR:KK43::-)Saruboceq:

X