arkadaşlar merhaba ben çakmakdaki erdem hastanesine gidiyordum bir arkadaşımın tavsiyesiyle hemde 2li testimi yaptırmak için Dragos gülen polikiliğindeki Dr cenk beye gittim çok da memnun kaldım doğumu bostancıdaki central hospital de yaptırıyormuş bu hastanede doğum yapan varmı bilgi verirmisiniz.
yokmu?
Bende 35 haftalık hamileyim en başından beri Cenk beye gidiyorum çok çok memnunum.
17 ekime kadar beklerse oğlum 17 ekimde sezaryenle doğum yapacağım Central Hospital de Cenk beyle ..
yokmu?
Bende 35 haftalık hamileyim en başından beri Cenk beye gidiyorum çok çok memnunum.
17 ekime kadar beklerse oğlum 17 ekimde sezaryenle doğum yapacağım Central Hospital de Cenk beyle ..
özlemmm hanım merhaba :) cenk bey'e gidiyorumben de sezeryan olacağım. genel mi oldunuz epidural mi? ameliyatla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı? ilk doğumumda ben hiç sıkını yaşamadım çok şükür ama arkadaşlarımdan çok sıkıntı yaşayan oldu. ilk doktoruma hastane şartlarından dolayı gitmiyorum, cenk beye karar verdim ama onunla sezaryan doğum yapan birilerine daha sormak istedim nasıl geçti doğumunuz diye.