- 1 Mayıs 2020
- 6
- 1
- 6
- 28
- Konu Sahibi Ayseeozerr
Eylülde düğünüm var ve hangi marka beyaz eşya alacağımıza karar veremedik. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerYaklaşık 6 senelik evliyim Bosch kullanıyorum
diğer markalar konusunda bi fikrim yok
hayırlı olsun şimdiden
Arçelikte sürekli arıza olduğu yönünde söylemler var. Evinizden servis eksik olmaz diyorlar ama çoğu kişi de memnun bu durum biraz şans işi galiba ikimiz içinde en iyisi olur inşallah bende arçelik alacağım sanırımBenim nasip olursa Ağustosun sonunda düğünüm bende aynı konuda kararsız kalmıştım o kadar çok kişiye sordum ki çoğu Arçelik dedi. Bizde belirsizlikten dolayı henüz almadık ama kararımız Arçelik olacak
Sizinde söylediğiniz gibi bayağı pahalı oluyormuş ama arçelikte arıza durumu fazla oluyormuş sanırım tabi ne kadar doğru bilemiyorumArçelik net. Ayrica Bosch bozulduğunda parçası çok pahalı oluyor gereksiz bi pahalılık.
Ben bi sıkıntı yaşamadım açıkçası. Belli bi süre sonra kullanimdan ötürü de arıza çıkabiliyor ama arıza çıkarmayan marka da Yok zaten :)Sizinde söylediğiniz gibi bayağı pahalı oluyormuş ama arçelikte arıza durumu fazla oluyormuş sanırım tabi ne kadar doğru bilemiyorum
Kesinlikle elektronik tamamen şans sanırımArçelikte sürekli arıza olduğu yönünde söylemler var. Evinizden servis eksik olmaz diyorlar ama çoğu kişi de memnun bu durum biraz şans işi galiba ikimiz içinde en iyisi olur inşallah bende arçelik alacağım sanırım![]()