arkadasın konusuna yazıyorum ama benim sorunum farklı,hazır fikir alısverisi yaparken bana da yardımcı olun diye yazayım dedim.Benim makinem profilo,6-7 ay once aldık,esim cok arastırıp hem uygun fiyata hemde kullanıslı diyerek bunu aldı,fakat altın plastık celik degil ve koku yaptı basta.Hadi o koku gecer dediler 3-4 ay sabrettik gecti.Artık plastik kokmuyor ama bu sefer de farklı bir koku olsutu,cok degisik ve hosh olmayan bir koku var yıkanmıs bulasıklarımda.Tuzunu koyuyorum ve amway tablet kullanıyorum,parlatıcı gozune de sirke koyuyorum.Ama koku o kadar rahatsz etti ki beni parlatıcı da koydum quantum aldım onu da kullanmaya basladım.Simdi bulasıklarım o sekilde kotu kokmuyor ama resmen kimyasal kookuyor(quantumun cok keskin bir kimyasal kokusu var ve o kalıyor).Ayy resmen makinesiz gunlerim daha kolaydı diyecegim,bu sekilde benim icime hic sinmiyor,parlatıcıdan dolayı da deterjan kalıntısı oluyor...yok mu bunun caresi.Soyle bos bos sırf durulama ayarı olan makine yok mu acaba yaa