Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 7 ay önce 6 programlı bosch aldım almaz olaydımbulaşıklarımı hiç güzel yıkamıyor porselen fincanlarımda hep çaylekeleri kalıyor tencerelerim temiz yıkanmıyorfincanları ara sıra çamaşır suyuna koyuyorum birde 2.15 dk.da bulaşık yıkıyor elektrik faturam kabardı brde bulaşık makinesi hesaplı derler ablamı arçelik 3 programlı ardiye gibi içine yığıyor valla mis gibi yıkıyor aklı olan bosch almaz samimi bir itiraf
bende makinamı alalı 4ay oluyor aynı sorunla karşılaşmıştım sonra araştırınca gördümki bu şikayetler makinası eski olanlarda değilde hep yenilerde.. keske bosch almasaydım bile dedim..sonra çözüm araştırdım türlü türlü şeyler denedim ve deneme yanılma yöntemiyle bu ıslaklık sorununa çözüm buldum
denediklerim şunlar sizde bir deneyin isterseniz
tablet deterjan kullansanız bile parlatıcı ve tuz kullanmak ama seviyeleri minimumda olacak
yıkama işlemi biter bitmez kapağı hafif aralamak
su sertlik seviyesini ayarlamak
ve son olarak ekstra kurutmayı aktif etmek (kitapçığı iyi karıştırın ben 1ay sonra farkettim:))
benim makinemde ki sorun çözüldü kızlar
calgonit'in setleri var. tableti, tuzu, parlatıcısı ( parlatıcı bildiğin piril gibi bir sıvı ) hepsinin makinede olması lazım. makinenin daha iyi kurutması için.
zaten bunlar tam olmayınca makinede ışıkları yanar. içinde parlatıcının olmadığını belli eder
merhaba arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım. makinemi ilk aldığımda bir çok şikayetim vardı bu sorunlarımı 2-3 hafta içinde çözdüm.
yoğun kurutma ayarını yaptım ve bütün bulaşıklarım kuru çıktı. sadece makinemin yan tabanları nokta nokta su oluyor ama buda bulaşıklarımı etkilemiyor.
6 aydır kullanıyorum şimdide yeni bir sorunum oluştu bu sorunum şöyle
ben mayıs ayında Calgonit Quantum aldım ve 5,5 ay boyunca onu kullandım çok memndum. 2 hafta kadar önce büyük bir alışveriş marketinde Calgonit Classic ürününde büyük bir indirim vardı ve onu aldım. kullandığım ilk gün bütün bardaklarım lekeli çıktı. tabaklarımda lekeliydi. Evde 2 kişi olduğumuz için haftada 2 kere çalıştırıyorum makineyi ve her çalıştırmamda aynı sorunu yaşadım. partlatıcısını yeniledim. tuzunu yeniledim sorun çözülmedi.
eşimle gidip yine Quantum aldık. Classic'i anneme veririm diye düşünmüştüm. ama Quantumda beklemediğim halde aynı sorunu yaşadım. ne yapacağımı şaşırdım. bana yardım edin lütfen