Bosch Bulaşık Makinemden Şikayetçiyim

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
Arkadaşlar dün ilk defa kullandık. Makine bittik sonra bekleyip kapağını açtık.

İçi komple su damlacıklarıyla doluydu, böyle nohut taneleri gibi. ve onlar sürekli kurumuş olan bardak tabaklarımın üzerine damlamaya başladı. onları ıslattı.

yanımda bulunan bir akrabam. kendisininkininde böyle olduğunu söyledi.

Ve en kötüsü. Ctesi günü gelip kuran servis yetkilisine bu durumu sormuştuk. Daha önce böyle bir şey duyduğumuzu ne yapmamız gerektiğini.

Bir şey yapamazsınız bizim makineler böyle dedi.

Nasıl olur ya:84::84::84::84::84::84::84:

Sizlerinde böyle 0luyormu. Önlem olarak ne yapıyorsunuz. Yardım Edin lütfen

benimde bosch ama böle bir sorun yok bende..ama görümcem aldı bendne sonra odaa çok şikayetçi ısla kalmsındannn servise deil direk bosch a iletlebilirsin şikayetini şikayet com a yazabilirsin daha çabuk ilgilenebilirlerr..

teşekkür ederim. nişanlımın teyzesi ocak ayında aldı kullanmaya başladı. şikayet ediyordu.
yanlış kullanıyor diye düşünmüştüm. Ben ankastre serisinden aldım. ama aynı şikayet dün bendede oldu :84::84::84::84:

1,5 ay sonra düğünüm var şimdiden bulaşık makinesinde hevesim uçtu gitti:84::84::84::84:

bende bosch ankastre bulaşık makinesi kullanıyırum ve alıştım devamlı 65 derecede yıkıyorum bulaşıklarımı hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.
annemdede normal bosch bulaşık makinesi var oda böyle bi sorunla karşılaşmadı daha önce

bulaşıklarınızın üzerinde su damlacıkları bulunan arkadaşlar kaç derecede yıkadınız bulaşıklarınız
belki düşük ısıda yıkanında kurulama yapmıyordu kullanma broşürlerinde hangi derecenin yıkama sırasında neler yaptığı yazıyo bi inceleyin derim...

siz ne zaman aldınız bulaşık makinenizi

bende 2007 temmuzda aldım 2 programlı hiç oyle bi sorunla karşılaşmadım servise tekrar başvurun derim

56 kişi bakmış yorum çok az yapılmış. umarım düzelebilir bir problemdir benimkisi :69::69::69:

benimde bosh 10 aydır kullanıyorum çok şükür böyle bir problemim olmadı hiç, bence servise değil direk aldığınız yere başvurun yada fabrikasını arayıp şikayet edin. boshun sitesinde şikayet formu var orayada yazabilirsiniz.

3ü bir arada detarjanlar yerine ayrıca parlatıcı koyacaksınız, ya da h:4 ayarı mı onu yapın,kitapçığında yazıyor.benimki de bosh ve sulu çıkarıyor ama ben sorun etmiyorum..program biter bitmez kapağını açınca ısısıyla kuruyor zaten...Ölürüm de parlatıcı kullanmam :63:

3ü bir arada detarjanlar yerine ayrıca parlatıcı koyacaksınız, ya da h:4 ayarı mı onu yapın,kitapçığında yazıyor.benimki de bosh ve sulu çıkarıyor ama ben sorun etmiyorum..program biter bitmez kapağını açınca ısısıyla kuruyor zaten...Ölürüm de parlatıcı kullanmam :63:

neden parlatıcı kullanmazsınız?

sanırım bi 5-6 senedir kullanıyorum
70 derece ile yıkıyorum
daha düşüktede sorun olmadı
hiç böyle bir sorunum olmadı
hatta ben kurumasını bile beklemeden makinayı açıyorum
genelde çabuk soğusunda yerleştireyim diye:52:

3 ü bir arada kullandım akşam makineden kuru çıktı her şey
bugünde aynısını yaptım ıslaktı. anlamadım gitti ya

Son düzenleme:
benımde bosch ama sorunum yok çok şükür.8 aydır kullanıyorum gayet guzel ve temız yıkıyor acaba sızın model numarası nedır belkı model nonuz olan arkadaslar yardımcı olur inş

Son düzenleme:
Sizde pek internet kültürü yok sanırım.Çünkü bu konu kadınlarkulübü dahil binlerce yerde milyonlarca kez tavsiye edilmiş konuşulmuştur.Mutlaka denk gelmiş olurdunuz.
konuşmamı dahada bozup ileri gitmek istemiyorum,,
ne demek istiyosunuz siz yaa internet kültürü yok falan diye
ltfen konuşmanıza dikkat edinde öyle yazın,yazdığınız kelimeler kişiliğinizi belli etti zaten..
ayrıca ben bulaşık makinamda kullandığım ürünlerden memnun olduğum için diğer ek ürünlere ihtiyac duymadığımdan hiç araştırmadım ve elma sirkesini gerçekten yeni duyuyorum..
bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır...

ankastrelerin entegre grubundan benim makinem

SGI 55 E 05

Back
X