• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMIŞ YADA BOŞANMA SÜRECİNDE OLAN HANIMLAR HAYDİ BURAYAA

Walla nasıl olursa olsun bu süreç insanı 6.5 şiddetinde sarsıyor ama yıkmıyor. Zor Bir süreç,ben daha bu sürecin başındayım ama benim açımdan daha yaşadıklarım yasayacaklarımın fragmanı......

Zor. Bir narsisistten ayrılıyorsan daha zor. Herşeyi yalan olan birinden ayrılıyorsan daha zor. İmzaları atıp mahkeme gününün gelmesini bekliyorum. Ayrıyız aylardır. Yaralarımı sarıp iyileşmeye çalışıyorum. Umarım herşey bundan sonra daha güzel olur bizler için.

Kızlar biz de tuo bebek serüveniyle başlayıp tedaviye başlamadan boşanma aşamasına geldik. Şu an doğru bir karar verdigimi düşünüyorum. Is arkadaşlarıma yakın arkadaşlarına bir şey anlatmadım. Ama maddi olarak evin tüm yükü bendeydi. Ömrümün sonuna kadar da Böyle devam edecekti. Şimdi anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum ama, almış olduğum herşey ikiye bölünecek. Takılar arabam, vs bir de bunca zamandır da evi geçindiren de benim. Kendimi kullanılmış hissediyorum.

Zor. Bir narsisistten ayrılıyorsan daha zor. Herşeyi yalan olan birinden ayrılıyorsan daha zor. İmzaları atıp mahkeme gününün gelmesini bekliyorum. Ayrıyız aylardır. Yaralarımı sarıp iyileşmeye çalışıyorum. Umarım herşey bundan sonra daha güzel olur bizler için.
Bende de durum aynisi.

Benim de çekişmeli bu arada davam devam ediyor. Çok zor iftiralar diz boyu! Yalanlar Derya deniz! Nasıl edepsizle baş edilir bilmiyorum...

Back
X