- 18 Aralık 2023
- 14
- 0
- 34
- Konu Sahibi dertlerderya90
selam kızlar, bir süre önce bu konuda yazmıştım, ben 34 yaşındayım sevgilim 38, ben daha önce bir evlilik yaşadım ve anlaşamadığımız için 5 yıl önce boşandık. Sevgilimle çok ama çok iyi anlaşıyoruz ikimizde her anlamda birbirimizin ruh eşiyiz. Evlenmek istiyoruz ama sevgilim boşandığımı ailesine söylemekte çekinmişti. Çünkü sorun edeceklerini biliyordu, ama ben onların bu konuda haberinin olması gerektiğini düşünerek sevgilime ailesine söylemesini rica ettim. Çünkü daha sonra nişan vb durumlarda boşboğz akrabaların birinden öğreneceğinden korktum o zaman daha kötü olurdu.Beni kırmamak için ailesine durumumu anlatmış, öncesinde beni ailesi ile tanıştırmıştı ve beni çok sevmişlerdi. Ancak bunu anlattıktan sonra ailesi asla istemediklerini istemeye gelmeyeceklerini söyleyerek eğer benden ahrılmazsa bidaha bu evin kapısını çalamayacağını söylemiş. Annesi çok ama şok inatçı biri. Çok ama çok üzgünüz, ailesine tamamen sırt çevirmesini de istemem o zaman da o çok mutsuz olur bunu kabul edemem. Böyle bi durum yaşayan veya yakınının başına gelen var mı? Yada yaşanmasa bile ne yapmamız gerekiyor sizce ailesinin inadı kırılır mı nasıl kırılır ne düşünüyorsunuz