Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum bu bile yeter, umarım derdimi memurlara anlatabilirim. Allah sizleride darda koymasınÇok samimi değiliz ya tekrar aynı konuyla rahatsız etsem hoslanmayabilir siz de takdir edersiniz. Önemli değil ayrıca rica ederim...
Personel sayfanızla e devlet mernisten çekiyor bilgiyi yani aynı yerden bir kişinin mebbis kbs yada pbs sinde bekar e devlette boşanmış yazması imkansız 2016 öncesi benimde arkadaşımın 2011 de de benim bekar yazıyordu mebbis teE devlette bosanmis yazar canim.
Eskiden bekar yazıyordu sistemlerde eminimBen çipli kimlik almaya gittiğimde ekranda bosanmis yazıyordu. ciplı kimliklerin üzerinde yazmıyor ama içeriğine bilgisayardan bakilinca bosanmis yazıyor bnmkinde
Benim e devlette bosanmis yaziyor.E devlette bekar yazan var mi merak ettim bak simdi.Personel sayfanızla e devlet mernisten çekiyor bilgiyi yani aynı yerden bir kişinin mebbis kbs yada pbs sinde bekar e devlette boşanmış yazması imkansız 2016 öncesi benimde arkadaşımın 2011 de de benim bekar yazıyordu mebbis te
Benim 2011 de mebbis denilen personel bilgi sistemimde bekar yazıyordu orasıda ve e devlette mernisten çeker bilgiyi yani nüfustan çeker bilgiyi, 2016 yılından sonra anladığım kadarıyla herkesinkini boşanmış yada dul olarak güncellemişler sadece personel sistemleri güncellenen kadar bekar görünüyor ama e devlette bekar görünüyorsa onların ben açacağım davada isim olmasada böyle bir durum var diyebilirim. Boşanmış ve dul kavramlarını hayatımıza niye kim geri getirdi anlamış da değilim. Lütfen e devlette boşanmış yazsada mernis kbs ve pbs de bekar yazanlar isim söylemeden yazsınlarBenim e devlette bosanmis yaziyor.E devlette bekar yazan var mi merak ettim bak simdi.
Şuan ne yazıyor size problem olmayacaksa baksanızBenim 2013’te mebbiste bekar yazıyordu. Boşanmış dul falan bu kavramları ruhumuz duymadan geri getirdilerse yazıklar olsun!!!
Bu arada boşanmış erkeklerin bilgisinde ne yazıyor asıl bunu merak ediyorum!
Şu an evli olduğum için evli yazıyor canımŞuan ne yazıyor size problem olmayacaksa baksanız
Birisi benim bosan.is olduğunu burdan öğrendiğini söyledi bir iş arkadaşımMerhabalar, birkaç yıl önce boşanmış arkadaşların mebbis denilen personel bilgi sistemi yada kbs lerde medeni halleri bekar olarak yazıyormuş sonradan değişen oldu mu yada hala öyle yazıyor mu lütfen çok önemli, arkadaşlar isim falan istemiyorum sadece böyle olan varsa lütfen yazsın kbs pbs mebbis vb de boşanmış yada dul olup bekar olanlar lütfen sadece var mı bilmek istiyorum başka birşey sormayacağım
Nerden bakiliyor.Ben de duzelttireyimYettim bacım arkadaşım 2012 yılında boşanmış öğretmen biraz önce baktırdım bekar yazıyormuş. Senin kurumun işgüzarlığı şikayet et...
Mebbis ne ya.Nerden bakılıyor oraya.Şuan ne yazıyor size problem olmayacaksa baksanız