• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış öğretmen ve memur arkadaşlar lütfen yardım edin

Çok samimi değiliz ya tekrar aynı konuyla rahatsız etsem hoslanmayabilir siz de takdir edersiniz. Önemli değil ayrıca rica ederim...

Ben çipli kimlik almaya gittiğimde ekranda bosanmis yazıyordu. ciplı kimliklerin üzerinde yazmıyor ama içeriğine bilgisayardan bakilinca bosanmis yazıyor bnmkinde

E devlette bosanmis yazar canim.
Personel sayfanızla e devlet mernisten çekiyor bilgiyi yani aynı yerden bir kişinin mebbis kbs yada pbs sinde bekar e devlette boşanmış yazması imkansız 2016 öncesi benimde arkadaşımın 2011 de de benim bekar yazıyordu mebbis te

Personel sayfanızla e devlet mernisten çekiyor bilgiyi yani aynı yerden bir kişinin mebbis kbs yada pbs sinde bekar e devlette boşanmış yazması imkansız 2016 öncesi benimde arkadaşımın 2011 de de benim bekar yazıyordu mebbis te
Benim e devlette bosanmis yaziyor.E devlette bekar yazan var mi merak ettim bak simdi.

Benim e devlette bosanmis yaziyor.E devlette bekar yazan var mi merak ettim bak simdi.
Benim 2011 de mebbis denilen personel bilgi sistemimde bekar yazıyordu orasıda ve e devlette mernisten çeker bilgiyi yani nüfustan çeker bilgiyi, 2016 yılından sonra anladığım kadarıyla herkesinkini boşanmış yada dul olarak güncellemişler sadece personel sistemleri güncellenen kadar bekar görünüyor ama e devlette bekar görünüyorsa onların ben açacağım davada isim olmasada böyle bir durum var diyebilirim. Boşanmış ve dul kavramlarını hayatımıza niye kim geri getirdi anlamış da değilim. Lütfen e devlette boşanmış yazsada mernis kbs ve pbs de bekar yazanlar isim söylemeden yazsınlar

Benim 2013’te mebbiste bekar yazıyordu. Boşanmış dul falan bu kavramları ruhumuz duymadan geri getirdilerse yazıklar olsun!!!

Bu arada boşanmış erkeklerin bilgisinde ne yazıyor asıl bunu merak ediyorum!

Merhabalar, birkaç yıl önce boşanmış arkadaşların mebbis denilen personel bilgi sistemi yada kbs lerde medeni halleri bekar olarak yazıyormuş sonradan değişen oldu mu yada hala öyle yazıyor mu lütfen çok önemli, arkadaşlar isim falan istemiyorum sadece böyle olan varsa lütfen yazsın kbs pbs mebbis vb de boşanmış yada dul olup bekar olanlar lütfen sadece var mı bilmek istiyorum başka birşey sormayacağım
Birisi benim bosan.is olduğunu burdan öğrendiğini söyledi bir iş arkadaşım
Belki doğru belki yalan.Belki etraftan duydu böyle söyledi bilmiyorum.

Yettim bacım arkadaşım 2012 yılında boşanmış öğretmen biraz önce baktırdım bekar yazıyormuş. Senin kurumun işgüzarlığı şikayet et...
Nerden bakiliyor.Ben de duzelttireyim

Back