Bosanmis erkegin ruh halleri

Colin durum soyle:

1) gecmiste sevdigimi biliyor
2) simdi onu cok cekici buldugumu biliyor
3) simdi takinti derecesinde sevdigimi hatta , haberlestikce derine indigimi bilmiyor. Ama hissettiginden eminim.

Bu konuyu acmamin amaci, ben bosanmis bir erkegin korkularindan dolayi mi ulasamiyorum ona?
nelerden bahsetmeliyim, neleri es gecmeliyim ki guvenimi kaybetmesin?
Korkulari / nefret ettikleri seyler nelerdir?
Hangi siklikta haberlesmeliyim etc

Eger simd ciddi bir sekilde acilirsam onun arkadasligini kaybetmekten korkuyorum. Dogrusu rededilebilirim ve buna kalbim dayanmaz. Ama arkadas kalirsam, gorusursek fikrini degistirebilirim. Arkadasligimiz ilerlemeye basladi cunku/

O yuzden bosanmis adam psikolojisinde doktora yapmam gerekiyor. O yuzden deneyimi olan arkadaslarin goruslerini duymak istiyorum.

Cok tesekkur, uc yildir ayrilar, 7 cocuk ve (2+3+1=6) torunu var tahminimce. Sonuncusu da siyahi! Hepsi evlilik disi.

Sen guveniyor musun ki bu adama?
Ben de bosanmis biriyim ama bosanmis erkeklere biraz onyargim var; evlilikler genelde erkekler yuzunden bittigi icin..

Gozlemledigim her sey tipik bosanma depresyonuna isaret ediyor. Bunalim, icine kapaniklik, disari cikmama, iletisim bozuklugu, evde kalma....utanc<<<<iste bu, ve vicdan azabi.

En korktugum alkol/madde aliskanligi , surekli uykulu gozlerle dolasiyor ama, yorgunluguna bagliyorum.

Endiseleri var, ozellikle bunu politikadan bahsederken oyle bir dile getiriyor ki, gelecekten cok korktugunu hissediyorum.

Bu cok guzel bir haber! Cok tesekkur ederim aydinlattiginiz icin. Dogrusu eger erkek ilk evliliginden cikarimlarini iyi yaptiysa sonraki iliskilerine daha akillica yaklasabilir diye dusunuyordum.

Valla açıkçası beni şu anı değil geçmişi daha çok düşündürüyor.

Hiçbir şekilde güven vermiyor. Benim yakınım olsanız asla sizi teşvik etmez, bilakis vazgeçirmeye çalışırdım.

Halen de sizin gibi mantıklı ve sert bir kadının bu tabloda yer alan bir adama bu denli kapılmış olmanıza şaşırıyorum. Aşkınızı bir kenara koyup objektif değerlendirseniz birçok şeyi görebileceğinizi düşünüyorum.

Şu adamla ilgili başlık açan forumdaki X üye olsa yapacağınız yorumlar ne olurdu mesela?

Adamın yakınında olsaydın hormonlarını tatmin etmek icin seninle görüşürdü.

Seni sevseydi ya da en azından ufak bi hoslansaydı sana yazardı bol bol.

Ama sana karşı bir beğenme yahut arzu durumu olmadığı icin uğraşmıyor.

Üzgünüm ama amerikada olsaydınız da sizinle sadece cinsel ihtiyacı için görüşürdü.

Siz gözünüzde fazlaca abartıyorsunuz bu amcayı, hayal kırıklığına uğramanız cok yakındır.

Sen guveniyor musun ki bu adama?
Ben de bosanmis biriyim ama bosanmis erkeklere biraz onyargim var; evlilikler genelde erkekler yuzunden bittigi icin..
Guven ne demek ki... Ben bilmiyorum guven ne demek artik. O kadar sirtimdan bicaklandim ki guvenin gerekli olup olmadigini bile unuttum. eger hayatta son kez birine guvenmem gerekirse evet, ona guvenmeyi deneyebilirdim.

Olsun.. bazi seyler belki de sadece yuzyuze gelisebilirdi. Ama kendimi "cikarci dostluk" kategorisine asla sokmazdim. Ilgilenirdim ama o adimi atmazdim eger oyle bir niyeti varsa. Prensibim degildir.

Unutmayi erkekler sozle degil gozle ve dokunmayla ikna olurlar. Firsatim olmadi ki!

Ortadoğulular bence de üremesin, yeni kuşağa yatıracakları parayla olan ülke koşullarını iyileştirsinlee; insanların eğitimine , kadın erkek eşitliğine, sağlık sistemine para yatırılsın. Bir silahlar sussun, savaşlar dursun önce.

Ama o Ortadoğuluların içinde bir tanesi var ki Bilgece kesinlikle ürememesi gereken, o da sensin. Dünya her şeye dırdırlanan küçücük Bilgecikciklere hazır değil kesinlikle.

Sagolun beni dusundugunuz icin. Evet kapilmak isten bile degil cunku benim tam tersim olan bir bir insan, her yonden. O da benim icin muthis bir cekim yaratiyor.

Universiteye gitmemis ama hayati bambaska yonleriyle tanimis. Benim bilmedigim o kadar cok seyi biliyor ki! Ondan ogrenecegim o kadar cok sey var ki! Mesela bana bilmedigi bir seyle gelince onu arastiritp ona anlatmaktan o kadar hoslaniyorum ki! en de ona danisinca neler cikiyo neler. Ikimizin de beraber gelisecegi bir arkadaslik olmasini cok istiyorum.

Yasasin ozgur irade ... degil mi??
Git aşkını yaşa kim tutar seni
Ama sonucunu iyi düşün, 7 çocuklu ve tahminimce senden en az 20 yaş büyük adamın hayatında muhtemelen 8-9 yada 10. sırada olmak ihtimali.. Özgür iradeye kimse bir şey diyemez, sonuçta reşit ve ayaklarının üzerinde duran biri için..
Hayat senin karar senin..

Ok. Seni anliyorum ama bu sorunun cevabini burda bulamazsin. Cunku bosanmis Turk erkegiyle senin adam cok cok farkli. Turkiye de fazla yasamadin sanirim Turk erkeklerini tanimiyorsun. E burdakilerin yapacagi yorumlar da Turk erkegi uzerinden yapilan degerlendirmeler olacak ki, bunlar senin isine yaramaz. Bende bosanmis bir erkekle evliyim. Ama sana gerek kendi esimden gerekse baska bosanmis ereklerden yola cikarak tavsiyelerde bulunamam.
Bosanmis turk erkekleri polyanna arkadasimizin anlattigi gibi. Ama seninki oyle degil.
Salt bosanma yuzunden duvarlar ormemis adam hayatina. Hayati basarisizliklarla dolu. Basarisiz bir evlilik, basarisiz bir ebeveyn, basarisiz insan iliskileri, belki basarisiz is hayati ( onu bilmiyorum ama bu da olabilir) Butun bunlar yuzunden adam kendini soyutlamis.
Ote taraftan, adamin Turklere bakis acisini da bilmiyoruz. Tamam eskiden turkiyede yasamis bir sure. Turkleri insan olarak seviyor da olabilir, ama karsi cinsi hayatina almak baska bir durumdur. Bu konudaki bakis acisi belki de olumsuzdur onu da bilemiyoruz. Ornegin Fransiz erkekleri hosuma gider ama hayatima bir fransiz alirmiydim bilmem. Kili kirk yarardim belki, belki de uzak dururdum. Bana cok riskli gelir bu durum her zaman.

Altı üstü bir dede çok abartıyorsun bence panpa..yine de hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…