Bosanmis erkegin ruh halleri

Sanki adamla yanyana geldiğinizde hevesiniz geçicek gibi
Şu anda elinizde çokta verimli doneler yok ve siz sanki adamı değilde hayatını çözmeyi seviyorsunuz..
Aw insanin ihtirasi tek yonde mi olur! seviyorum insnalarin hayatina bakmayi. Benim romantizmim de buradan kaynaklaniyor! Bir kelebek gibi baskasinin ruhunun isigina ucmayi seviyorum! Onlar da bunu hissedince acayip ilginc duygular yasanabiliyor. Onemli olan tum safligimla o isiga gitmek. Cok sasiriyorlar ama eger iclerinde romantizm varsa kabul ediyorlar bu "ask bicimi"ni.

Olsun.. bazi seyler belki de sadece yuzyuze gelisebilirdi. Ama kendimi "cikarci dostluk" kategorisine asla sokmazdim. Ilgilenirdim ama o adimi atmazdim eger oyle bir niyeti varsa. Prensibim degildir.

Unutmayi erkekler sozle degil gozle ve dokunmayla ikna olurlar. Firsatim olmadi ki!

Üzgünüm ama sosyal medya hesabınızdan sizi gördü. Yani gözle ikna olma kısmı ona yetmedi. Üstelik konusmalarınız da onu cok fazla cezbetmemis anladığım kadarıyla. Çünkü sizinle ilgilenmiyor.

Üstelik prensibinizle alakalı degil, bu adam Üzgünüm sizinle sadece bu yüzden ilgilenebilirdi. Eger yakınında olsaydınız tabi.. bu sizin cirkin ya da sevilmeyecek olmanızla ilgili degil yanlış anlamayın, sadece bu adamın sevecegi ilgilenecegi biri degilsiniz.

Üstelik erkekler de safi seksle dürtülenen varlıklar değil. Elbette sözle de ikna olurlar. Niye bu kadar onları testesterona indirgiyoruz ki? Kadınlara göre görsellige daha fazla vuruluyor olabilirler, ama sizden etkilenecek adam sözlerinizden de etkilenebilirdi. Zaten bu kadar süre konuşmanizdan sonra sözlerinize ikna olmalıydı,eger yüzyüze gelip ona dokunduğunuzda sizinle ilgilenecekse bence hic ilgilenmesin bosverin. Çünkü sizin de güzelliginiz gelip geçecek, o halde başka "güzellere" mi ikna olacak bu adam?

Ve siz acaba artık takıntı mı yaptınız bu adamı? Bir uzmanla konustunuz mu bu konuyu?

Sagolun beni dusundugunuz icin. Evet kapilmak isten bile degil cunku benim tam tersim olan bir bir insan, her yonden. O da benim icin muthis bir cekim yaratiyor.

Universiteye gitmemis ama hayati bambaska yonleriyle tanimis. Benim bilmedigim o kadar cok seyi biliyor ki! Ondan ogrenecegim o kadar cok sey var ki! Mesela bana bilmedigi bir seyle gelince onu arastiritp ona anlatmaktan o kadar hoslaniyorum ki! en de ona danisinca neler cikiyo neler. Ikimizin de beraber gelisecegi bir arkadaslik olmasini cok istiyorum.
Pollyannacılık oynuyorsunuz.

Adamın olumsuz hiçbir yanını görmek istemiyorsunuz. Umarım bu gözünüzü kapatmanız ileride daha büyük hayalkırıklıkları yaratmaz.

Üzgünüm ama sosyal medya hesabınızdan sizi gördü. Yani gözle ikna olma kısmı ona yetmedi. Üstelik konusmalarınız da onu cok fazla cezbetmemis anladığım kadarıyla. Çünkü sizinle ilgilenmiyor.

Üstelik prensibinizle alakalı degil, bu adam Üzgünüm sizinle sadece bu yüzden ilgilenebilirdi. Eger yakınında olsaydınız tabi.. bu sizin cirkin ya da sevilmeyecek olmanızla ilgili degil yanlış anlamayın, sadece bu adamın sevecegi ilgilenecegi biri degilsiniz.

Üstelik erkekler de safi seksle dürtülenen varlıklar değil. Elbette sözle de ikna olurlar. Niye bu kadar onları testesterona indirgiyoruz ki? Kadınlara göre görsellige daha fazla vuruluyor olabilirler, ama sizden etkilenecek adam sözlerinizden de etkilenebilirdi. Zaten bu kadar süre konuşmanizdan sonra sözlerinize ikna olmalıydı,eger yüzyüze gelip ona dokunduğunuzda sizinle ilgilenecekse bence hic ilgilenmesin bosverin. Çünkü sizin de güzelliginiz gelip geçecek, o halde başka "güzellere" mi ikna olacak bu adam?

Ve siz acaba artık takıntı mı yaptınız bu adamı? Bir uzmanla konustunuz mu bu konuyu?
O kadar katıldığım bir yorum oldu ki :super: Elinize sağlık.

Cok dogru soyluyorsunuz. Ben onu ne tipimle ne de sozumle cezbedemedim ama, hayatinda baska onu GERCEK takinti yapan kim var? kimse yok!

Benden yasca buyuk bir kadin arkadasi ona Babe diyor, onunla cok sakalasiyor takiliyor ama... Ona yuz vermiyor.
Gecen gun "kim benim arkamda" diye bir paragraf bulmus, arkadaslarina soruyor. Bunu duvariniza benim icin yerlestirin diyor, cunku ben sizi hep kollayacagim, siz beni kollayacak misiniz? sonra da burada yoklama yapacagim. Iki cok yakin arkadasi (yukaridaki kadin da dahil) uzgunum, ben duvarima koyamam boye bir seyi diye itiraz ediyorlar.

Ben yaziyi duvarina koyan tek kisiyim. 100 kusur arkadasi var, tek benim koyan. Biliyorum cok cocuksu ve sacma. Ama ne yapabilirim daha bilemiyorum.

Cok ciddi olarak dusunuyorum. Kendim icin uzuluyorum. Ama insan asik oldugu icin Psikiyatra gider mi?

Ayol adamin cogalmaktan kromozomu kalmamis tovbe estagfurullah :KK66:
Konu sahibi hevesini alip sonra kirli bir mendil gibi atsin bence :KK66: gercekten fikrim bu yani
Aw yapmayin! nasil kiyarim ben ona! Aksine onu koruma duygusu hissediyorum yeryuzunun derinlerinden gelen.
Ben de bilmiyorum nasil basa cikacagimi.

Aw yapmayin! nasil kiyarim ben ona! Aksine onu koruma duygusu hissediyorum yeryuzunun derinlerinden gelen.
Ben de bilmiyorum nasil basa cikacagimi.
Kiz neyini koruyacan? Adam ufledigini hamile birakir vallahi. Ona ne aciyacaksin ki? Ye ic gez dolas diyoruz sana, etinden sutunden yununden faydalan ama sakin evleneyim veya bir ev kurup yasayayim deme. Sevgiyse gene sevgi iste sirtini don ve git demiyoruz ki sana kuzum?

Ortadoğulular bence de üremesin, yeni kuşağa yatıracakları parayla olan ülke koşullarını iyileştirsinlee; insanların eğitimine , kadın erkek eşitliğine, sağlık sistemine para yatırılsın. Bir silahlar sussun, savaşlar dursun önce.

Ama o Ortadoğuluların içinde bir tanesi var ki Bilgece kesinlikle ürememesi gereken, o da sensin. Dünya her şeye dırdırlanan küçücük Bilgecikciklere hazır değil kesinlikle.

Terbiyesiz.. Allah seni bildigi gibi yapsin. Yaziklar olsun. Umarim gereken yapilir bu igrenc mesajına! Pis zihniyetinde bogul.. Ve umarim o igrenc dedigin ortadogululara muhtac olursun..
Ne kadar aciz oldugun yazdigin cumlelerden belli. Bana da su cumleleri soylettin ya yaziklar olsun senin gibilere!!

X