• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmis bir erkek

Kendimede kiziyorum neden bu ise giristigime bile bile
Ama hayatimda ilk defa bir erkekten bukadar deger gördüm davranisi konusmasi olsun sohbetler kafa dengi olmasi. Sanirsam bunlara kapildim.
Birde gecen ustelik ailesine benden bahs etmis is ciddiyete binince tutustum ve gercekten düsünmeye basladim acaba ileriye yönelik beni neler bekler.. Boyle 2.planda yasayabilirmiyim diye.
Dedigim gibi cocuklardan ziyade gecmisle komple kopmamasi rahatsiz edici bilmiyorum kafam cok karisik sanirim en sagliklisi zorda olsa kopmak olacak..
Şimdi böyleyse evlenince her şey daha berbat olacak biliyorsun değil mi ? Burda okuyoruz seni savunurum ailemin karsisinda dururum diyen adamlar bile evlenince birden donuveriyo kadına yapmaidgini birakmiyo . 29 yaşındasın yaşın geçmiş de değil eşinle gecirebilecegin en güzel zamanlar olacak ve sen ikinci planda kalacak sin ister istemez . Eski eş ailesi anlayışsız insanlarsa bu mesajlar devam edec k o zaman sessiz mi kalacak n yapacak . Bunları kaldirabilecek misin? Bence yol yakınken dönün bu isten çok yorulursunuz yipranirsiniz yaşınıza değmez.

Yasin daha genc bence bu tarz bir adamin sorumlulugunu alma derim. Ben de benzer biriyle tanismistim bosanmis ve cocuklu. Eski karisi hep bi bahaneyle arardi, cocugu bahane ederek. Bence skinti.tercih etmeyin derim

Merhaba hanimlar
Fikirleriniz cok önemli benim icin
Bir yabanci bey var bir kac aydir hayatimda kendisi evlendi bosandi ve 2 cocugu var. Suan 36yasinda bende 29 yasindayim.
Ilk tanistigimizda gecmisini soylediginde ben kesinlikle cocukla olmaz demistim kesmistim. fakat o savasacagini dedi ve ben onu tanidikca Fikirlerim degisti(büyük konusmamak lazimmis) sevgili boyutunda degiliz buna henüz düsüncelerim izin vermiyor kalple mantik arasindayim cunki.
Neyse kendisi cok genc 19 yasinda evlenmis 15yil evli kalmislar ve 2 yil öncede bosanmislar. Cocuklar 12 ve 14 yasindalar.
Benim sorunum
Tabiki kadinla bagi olacak sonucta cocuklar var buna lafim yok fakat bu eski es konusu onlarda fazla gündemde diye düsünüyorum.
Örnegin kadin her ufak sey icin bunu ariyor yaziyor yaklasmaya calisiyor(bosanmak isteyen kadindi simdi geri dönmek isteyen yine o)
Yada kadinin annesi ablasi halen bu Beye whatsapptan günaydin mesajlari yolluyorlar yani sanki bir sekil aralarini yine yapmaya calisiyorlar. Ha ailecede cok iyi anlasiyorlardi kayinvalideler mesela. Ogün Özel günde annesi eski dünürleri davet edecekti fakat baba kizmis biten sey bitmistir bagini kes artik diye.
Bu beye icimdekileri endiselerimi söyledim. Yeni bir sayfa acmak istiyorsan gecmisi kapatman lazim cocuklar disinda kimse olmamali diye.
O barismayi kesinlikle istemedigini fakat bu zamana kadar boslukta oldugu icin ve hayatinda kimse olmadigi icin bu gelen mesajlari vs hic takmamis ha gelmis ha gelmemis yani sonucta düsmanca bir ayrilik olmamis. 15yil boyunca ayni cevre es dost olsun hep ortak oldugu icin haliyle hep konusunu aciyorlar soruyorlar hatta halen bosanmayi yeni ogrenenler varmis. Ha yikilmis tabi yerin dibindeymis sonucta 15 yil boyunca genc yastan beri bir düzenim vardi birden yok olunca kötü oldum haliyle yine cok iyi degillim ama o sahisla kesinlikle alakasi yok sadece düzensiz hayatimdan dolayi diyor.
Fakat eger hayatina birini alirsa herkesin susacagini ve barisma cabalari olmayacagini herseyin düzene girecegini söylüyor bunu birlikte asabilecrgimizi diyor.
Ben ilk defa böyle durumla karsilasiyorum acaba cokmu geri kafali düsünüyorum? 2yildir bosanmislar bu taze bir sürec mi?
Mesela annemle babamda bosandilar ha ilk zamanlar baristirmak isteyenler vardi tabiki fakat yillardir bir baglari yada ailelerin bir bagi dahi yok bununlada kiyasliyorum acikcasi.
Kisa anlatmaya calistim
Düsüncelerinizi merakla bekliyorum cok önemli benim icin.
Tesekkürler
Olmaz bu adamdan, sadece onunla evlenmiylrsunuz çünkü. Annesi, babası 2 çocuğu kısacası bütün çevresi

Şimdi bu adam seninle bir şekilde evlense bile düşünsene kayınvalide eski gelini seviyor, muhtemelen ortak tanıdıklar da kadını seviyor, arada 2 yetişkin çocuk var sana tripli, gelip gidiyorlar falan, adamın da eşiyle büyük bir sorunu olmadığından en ufak bir durumda yazışıyorlar konuşuyorlar vs. Çok sinir bozucu değil mi? Yerinde olsam bunları düşünüp kendimi vazgeçirirdim.

Sakin sakin sakin . Sakin. Ben ve bircok kisi bekar covuksiz kisilwrle evlendik ama genede tonla sorun yasadik. Ornegn esim bana twmizlk yemek neki demisti. Beraber uapariz demisti. Ben cok duzenli dglm. AMA evlendik okadar kavgasini yaptikki. Simdide ben ne zaman oyle dedim diyo. Yaniiii unutuluyor. Genc kizsin. Karzina daha iyisi cikar. Adam cocuklu. Tonla ama tonla sorun yasarsin. O sevgi ilgi nikahtam sonra gidiyor.

Boşanmış erkekle evlenme düşüncesi olan hanımlara benim konumu okumalarını tavsiye ediyorum.
Kendinizi ateşe atmayın kısa ve net pişman olursunuz.
Canım konunu şimdi okudum gerçekten hayat dersi gibi. senin gibi cesur kadınlar iyi ki varlar. konu sahibinin de çıkarması gereken dersler var. nasıl gidiyor hayatın kpss yi kazanabildin mi ,hayatımda biri var yazmışsın yeniden evlendin mi ,çocuk hayaline kavuşabildin mi? çokk merak ediyorum

Back
X