Merhaba hanimlar
Fikirleriniz cok önemli benim icin
Bir yabanci bey var bir kac aydir hayatimda kendisi evlendi bosandi ve 2 cocugu var. Suan 36yasinda bende 29 yasindayim.
Ilk tanistigimizda gecmisini soylediginde ben kesinlikle cocukla olmaz demistim kesmistim. fakat o savasacagini dedi ve ben onu tanidikca Fikirlerim degisti(büyük konusmamak lazimmis) sevgili boyutunda degiliz buna henüz düsüncelerim izin vermiyor kalple mantik arasindayim cunki.
Neyse kendisi cok genc 19 yasinda evlenmis 15yil evli kalmislar ve 2 yil öncede bosanmislar. Cocuklar 12 ve 14 yasindalar.
Benim sorunum
Tabiki kadinla bagi olacak sonucta cocuklar var buna lafim yok fakat bu eski es konusu onlarda fazla gündemde diye düsünüyorum.
Örnegin kadin her ufak sey icin bunu ariyor yaziyor yaklasmaya calisiyor(bosanmak isteyen kadindi simdi geri dönmek isteyen yine o)
Yada kadinin annesi ablasi halen bu Beye whatsapptan günaydin mesajlari yolluyorlar yani sanki bir sekil aralarini yine yapmaya calisiyorlar. Ha ailecede cok iyi anlasiyorlardi kayinvalideler mesela. Ogün Özel günde annesi eski dünürleri davet edecekti fakat baba kizmis biten sey bitmistir bagini kes artik diye.
Bu beye icimdekileri endiselerimi söyledim. Yeni bir sayfa acmak istiyorsan gecmisi kapatman lazim cocuklar disinda kimse olmamali diye.
O barismayi kesinlikle istemedigini fakat bu zamana kadar boslukta oldugu icin ve hayatinda kimse olmadigi icin bu gelen mesajlari vs hic takmamis ha gelmis ha gelmemis yani sonucta düsmanca bir ayrilik olmamis. 15yil boyunca ayni cevre es dost olsun hep ortak oldugu icin haliyle hep konusunu aciyorlar soruyorlar hatta halen bosanmayi yeni ogrenenler varmis. Ha yikilmis tabi yerin dibindeymis sonucta 15 yil boyunca genc yastan beri bir düzenim vardi birden yok olunca kötü oldum haliyle yine cok iyi degillim ama o sahisla kesinlikle alakasi yok sadece düzensiz hayatimdan dolayi diyor.
Fakat eger hayatina birini alirsa herkesin susacagini ve barisma cabalari olmayacagini herseyin düzene girecegini söylüyor bunu birlikte asabilecrgimizi diyor.
Ben ilk defa böyle durumla karsilasiyorum acaba cokmu geri kafali düsünüyorum? 2yildir bosanmislar bu taze bir sürec mi?
Mesela annemle babamda bosandilar ha ilk zamanlar baristirmak isteyenler vardi tabiki fakat yillardir bir baglari yada ailelerin bir bagi dahi yok bununlada kiyasliyorum acikcasi.
Kisa anlatmaya calistim
Düsüncelerinizi merakla bekliyorum cok önemli benim icin.
Tesekkürler