Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz
ben şahsen neden boşandıgını önemserdim
sırf boşanmış olması onu kötü veya eksik biri yapmaz. bir şans verin.
Ben olsam tanışmam. Ne gerek var. Şans eseri tanışmış olsanız ya da zaten arkadaş olup sonra hoşlansanız tamam da ilişki niyeti ile bekar olsam tanışmam yani. İlk heyecanları birlikte yaşamak isterim.
bahsettigin sahis adina konusamam tabiki ama şoyle bi gercek var.. bi kadin kolay almaz bosanma kararini.. genelde gozlemledigim de (istisnalar elbette ki var) genelde erkek ve erkek ailesinden cikiyor sorunlar..Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?