Boşanmış anne yeniden birine güvenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZAAS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZAAS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
75
29
88
32
Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık

Bir sene önce ilk görüşmede yapmışsınız yapacağınızı alacağını alıp gitmiş,
şimdi de ikinci görüşmede yapmak için konaklamalı rezerve yapmışsınız,
iyi hoş bizene herkes istediğiyle sevişsin de, her şey apaçık ortadayken
daha ciddi ilişki yaşar mıyız falan diyorsunuz sizce yaşar mısınız hanımefendi?

Niye konaklamalı yere rezervasyon yaptırıyorsunuz şuan?
Daha önce ilişki sonrası uzaklaşmıs adam.
Şimdi ikinci görüşmeye yine aynı şeyi yapma niyetindesiniz. Kendi kendinize yer ayarlıyorsunuz sonra da ciddiyet diyorsunuz.
Bu yaptığınız ciddiyet istemeyen, daha çok takılalım, birlikte olalım bakış açısıyla olur, karşı tarafa da öyle geçer. Mesele ilk ilişkide cinsellik olması değil, karşınızdaki adamın tavrı ve siz hiç akıllanmamış gibisiniz.

Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık
Tekrar konuşmaya başlayınca cinsellik için biraz zaman vermeliydiniz bence. Hemen konaklamalı bir görüşme olmamalıudı

İstediğin gibi ciddi ilişki için adama tek bir sebep bile vermiyorsun konu sahibi.

Bize de ki "takılmak istiyorum, seks yapmayı özledim, eğlenesim var, iyi sevişiyordu" biz de sana çocuğunun güvenliğinden emin olmanı hatırlatalım.

Burada seks harici bir ilişki yok, olmayacak da. 18 20 yaşında genç kız değilsin ki kandırılasın yani.

Niye konaklamalı yere rezervasyon yaptırıyorsunuz şuan?
Daha önce ilişki sonrası uzaklaşmıs adam.
Şimdi ikinci görüşmeye yine aynı şeyi yapma niyetindesiniz. Kendi kendinize yer ayarlıyorsunuz sonra da ciddiyet diyorsunuz.
Bu yaptığınız ciddiyet istemeyen, daha çok takılalım, birlikte olalım bakış açısıyla olur, karşı tarafa da öyle geçer. Mesele ilk ilişkide cinsellik olması değil, karşınızdaki adamın tavrı ve siz hiç akıllanmamış gibisiniz.
Yani zaten bi kere birlikte oldum ve deneyelim istiyor ve birlikte olmak istediğinide belli ediyor cinsel anlamdada isteğini belli ediyor topu taca atmak da seni süründüreceğim akıllandıracağım durumu olup bak peşinde koşturuyor mesajı veriyor
Bende neden konaklamalı bi yer yaptırdım birincisi onun evinde hep oğlu var ikinicisi benim evime gelmesini istemiyorum ve bu defa özel ve güzel vakit geçirelim istedim benm yaptırmamda şundan dolayı diğer 2 sini o ödedi ben ayarlamak istedim asıl niyetim iyi vakit geçirip birbirimizi tanımak ve o eve gelmek istediğinde yeniden reddetmek yerine ben böyle olsun istiyorum demek yanlış mı oluyor bende bu konuları tam bilemiyorum o yüzden soruyorum

İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım
Cinsellik önemli bir ihtiyaç fakat erkekler biraz gizemli kadınları sever.
Yaş farkı bence çok fazla ama siz hoşlandıysanız neden olmasın
ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı
Bir süre aramayıp sessiz kalması ihtiyacını almış gitmiş gibi. Tekrar dönmesi de cinsellik amaçlı sanki .
dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim
onu kendi evinize davet etmenizi mi bekledi o an?
ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm
İkiniz de boşanmış çocuklu yetişkin insanlarsınız. Ciddi sağlıklı bir ilişkiye döner mi bilemiyorum. Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? O ne zaman neden boşanmış? Ne kadar süre evli kalmış?

Sanki siz adamı cinsellikle bağlamak istiyorsunuz gibi, ama onun da istediği sadece o gibi. Bu seferki ilk görüşmede eve davet istemesi güven vermedi. Çok kapılmayın bence.
Ben ilk görüşmede yatarak hata yaptım zaten şimdi topu çevirmek bu aşamada zor oluyor çok detay yazmaadım ama arada bi kahvede içmiştik 1 bck ay önce falan ben en son gerçekten deneyelim demesine inanmak istyrm yani olmasnı istyrm sadece cinsellikle bağlamak değil güzel vakit geçirmek

Yani zaten bi kere birlikte oldum ve deneyelim istiyor ve birlikte olmak istediğinide belli ediyor cinsel anlamdada isteğini belli ediyor topu taca atmak da seni süründüreceğim akıllandıracağım durumu olup bak peşinde koşturuyor mesajı veriyor
Bende neden konaklamalı bi yer yaptırdım birincisi onun evinde hep oğlu var ikinicisi benim evime gelmesini istemiyorum ve bu defa özel ve güzel vakit geçirelim istedim benm yaptırmamda şundan dolayı diğer 2 sini o ödedi ben ayarlamak istedim asıl niyetim iyi vakit geçirip birbirimizi tanımak ve o eve gelmek istediğinde yeniden reddetmek yerine ben böyle olsun istiyorum demek yanlış mı oluyor bende bu konuları tam bilemiyorum o yüzden soruyorum
Bu adam ilk cinsellik sonrası sizden uzaklaşmıs, daha yeni görüşmeye başlamışsınız ve odak nokta yine cinsellikken kendisinden nasıl bir ciddiyet bekleyeceksiniz? Aranızda olan tek şey cinsellik ve adamın sizi ayrıca tanımak istediğini sanmıyorum, asıl hedefe ulaşmak istiyor, belli de etmiş bunu. Sizde bunu görerek yeniden görüşüp hayal kırıklığı yaşadım falan demeyin. Gerisini siz bilirsiniz.

Yani sadece seks için bu eforu sarfeder mi 45 yaşında statüsü kariyeri yerinde her ay yurtdışında ama bende bilemiyorum tabii
Bir kez dışarı çıktık ben şimdi yer ayarlardım diyorsunuz. Sizce gerçekten efor sarfediyor mu?
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem canınız istediyse ilk buluşmada seks yapabilirsiniz bence hiçbir sorun yok. Ben bunu hata olarak da görmüyorum. Ama ikinci kez aynı durumla karşılaşırsanız hata olur. Ki sizin durumunuzda ben bu adama çocuğum da varken ikinci şansı vermem.

Şayet hayaliniz evlilikse uzak durun, niyeti belli. Sadece takılayım cinsellik yaşayayım falan diyorsanız siz bilirsiniz. Bu adamın niyeti asla ciddi ilişki değil, çok üzülürsünüz.

Back
X