Sizin de çok normal olmadığınızı düşünüyorum artık ısrarla devam etme çabanız çok garip.. umarım o sizi terkeder de bi şekilde kurtulursunuz,siz bırakmayacaksınız çok belli.
doğrusu seninki bence. en azindan bu kadar yüz bulmazdi. ahh canim son demleri zaten benimde soyle bir huyum var aşırı sabirliyimdir her konuda sabrim tahammülüm kolay bitmez ama bir bittimi de öleceğimi bilsem dönmem oyle de kotu inadim vardir sanirim ramak kaldi o hale gelmeme hissediyorum
İçki zaafiyeti dışında nasıl bir insan? Size davranışları nasıl? İş sorumluluğu var mı? Depresif bir dönem yaşıyor olabilir mi? Ne zamandır bu durumda?
Ablacım elinden geleni yaptın zaten
Tedavi ol dedin olmadı
Sen üstüne düşeni yaptın adam sorumsuz. Bu noktadan sonra yapacak bir şeyin kalmıyor artık.
her insanın farklı bir yöntemi vardir. benim yöntemin her konuda elimden geleni yapıp icimde keske bırakmamak
evliliğim değil sadece her konuda böyleyim. çok sukur hic keskem yok o yuzden. aynı şekilde herkesin kotası olduğu gibi bende eşimin ve evliligiminde bir kotası vardi o dolmak üzere. boşanmak vazgeçmek bırakıp gitmek en kolayı ben direndim ama suya boşuna kürek cekmisim
Bu kadar olay yaşayıp (eski konular dahil) alkol hariç herşey güzel kelimesini nasıl kullandınız anlamadım.
Ben eşimle bir gece küs uyumadım. Ama yine de kavgalı olduğumuzda o günümüz rezil geçer. Yansıtmam ama aklımdadır dediği sözler.
İki güne bir çekilecek dert değil ki bu. Hani ayda yılda bir içince komik olan tipler vardır orayı burayı kirletir öpücem der. Öyle de değil ki. Bildiğin alkolik.
Çocuk yok ortada. Vaktinizi harcadığınıza değer mi? Bu işin sonunu görmüyorsunuz belli. Yeni bir hayat kurmak kafa dinlemek belki yeniden evlenmek için kendi hayatınızdan yiyorsorsunuz şu an. Bir de böyle düşünün.
Ben de bu durumdaki biri ile yeni ayrıldım alkolden dolayı. Alkol almadığı zaman, çok efendi, sessiz , sakin, kibar, çok iyi anlaşırdık fakat fazla kaçırıp sarhoş olunca, asarım keserim tarzı biri oluyor, her söylediğimi yanlış anlıyor, huzursuzluk çıkarıyor. Bu fazla kaçırmalar da haftada 2 3 kere oluyor. Ben alkolik değilim diyor o da. Evlenmeden önce sevgili iken de içer miydi? Biz ayrıldık 2 hafta önce ama bana sözler veriyordu evlenince bırakıcam, sadece haftada 1 seninle içicem fln diye, tutar mıydı acaba merak ettim.alkol dışında dediğim gibi aşırı hassas ve iyi bir insan. yeni terfi aldı. alkol almadığı zaman sorumluluklarını biliyor. bana davranışı çok iyi ise sabah gitmeyecek olsa bile kalkar bana kahvaltimi hazirla4 tekrar uyur bunlarda olmasa zaten hic cekilmezdiki. ama ben artık bunları da artı sayamiyorumm
Bence evlilik sevdiğimiz insan için her şeyi yaptığımızda ve vicdanen rahat olduğumuzda bitirmemiz gereken bir şey. Ben eşinizin sizi sevip değer verdiğini görüyorum. Kendisi de işsiz değilmiş çalışıyormuş dediğinize göre, yorumlarda siz çalışıyorsunuz o yiyor gibi bir şey okumuştum da. Daha önce bu konuda ciddi olarak konuştunuz mu? Bence o hallerini videoya çekip izletebilirsiniz. Psikolojik bir sorunu yoksa ne yaptığının farkında değil sanırım, neden bir insan unutmak istediği bir şey yoksa sarhoş olana kadar içer ki? Tek bir şey kalıyor yavaş yavaş arttırıp fiziksel bir bağımlılık haline gelmiş olması. Bunu net olarak saptamanız ve uzman desteği almanız gerekiyor. Bu konuda da ne gerekiyorsa yapmanız lazım. Dört dörtlük bir insan yok zaten. Aldatmıyor, şiddet uygulamıyor(duygusal ya da fiziksel), sorumluluk sahibi, klasik erkek kafasında değil (kahvaltı hazırlaması vs.), hödük değil hassas ve anlayışlı diyorsunuz. Bunlar çok az erkekte olan özellikler. Ama kötü de bir özelliği var bu konuda ne yapılabilir? Boşanmayı düşünmeden önce (tabi kendinizi güvende hissedene kadar çocuk yapmamak daha mantıklı) belki de diğer aile üyeleri ile de bir araya gelip sorununuzu konuşmalısınız. Eşlerden birinin sorunu artık o "ailenin sorunu" dur. Tabi halen sevgi, sadakat ve birlikte olma niyeti mevcut ise...alkol dışında dediğim gibi aşırı hassas ve iyi bir insan. yeni terfi aldı. alkol almadığı zaman sorumluluklarını biliyor. bana davranışı çok iyi ise sabah gitmeyecek olsa bile kalkar bana kahvaltimi hazirla4 tekrar uyur bunlarda olmasa zaten hic cekilmezdiki. ama ben artık bunları da artı sayamiyorumm
Yani yazdığınıza göre daha fazla evli kalmak size “evlilik düşüncesinden soğuma, güvensizlik ve depresyon” dan başka birşey katmayacak.çok haklısınız.ama yok bosanirsam ben bir daha evlenmem okadar sogudumki evlilikten. birde benim esim ki böyle çıktı. kimseye guvenemem hayal kırıklığı.
Kimi insanlar eşinizin nezdinde söylemiyorum ipe sapa gelmez adamları iyi etmeyi görev ediniyorlar kendilerine,evliliklerine proje gibi bakıyorlar,düzeltmeyi iyileştirmeyi bireysel başarı olarak görüyorlar,bu uğurdada her gün daha fazla çaba veriyorlar sonra bu çabalarına emeklerine de kıyamıyorlar,biraz ruh haliniz böyleymiş gibi geldi.
Bence evlilik sevdiğimiz insan için her şeyi yaptığımıza vicdanen rahat olduğumuzda bitirmemiz gereken bir şey. Ben eşinizin sizi sevip değer verdiğini görüyorum. Kendisi de işsiz değilmiş çalışıyormuş dediğinize göre, yorumlarda siz çalışıyorsunuz o yiyor gibi bir şey okumuştum da. Daha önce bu konuda ciddi olarak konuştunuz mu? Bence o hallerini videoya çekip izletebilirsiniz. Psikolojik bir sorunu yoksa ne yaptığının farkında değil sanırım, neden bir insan unutmak istediği bir şey yoksa sarhoş olana kadar içer ki? Tek bir şey kalıyor yavaş yavaş arttırıp fiziksel bir bağımlılık haline gelmiş olması. Bunu net olarak saptamanız ve uzman desteği almanız gerekiyor. Bu konuda da ne gerekiyorsa yapmanız lazım. Dört dörtlük bir insan yok zaten. Aldatmıyor, şiddet uygulamıyor(duygusal ya da fiziksel), sorumluluk sahibi, klasik erkek kafasında değil (kahvaltı hazırlaması vs.), hödük değil hassas ve anlayışlı diyorsunuz. Bunlar çok az erkekte olan özellikler. Ama kötü de bir özelliği var bu konuda ne yapılabilir? Boşanmayı düşünmeden önce (tabi kendinizi güvende hissedene kadar çocuk yapmamak daha mantıklı) belki de aile üyeleri ile de bir araya gelip sorununuzu konuşmalısınız. Eşlerden birinin sorunu artık o "ailenin sorunu" dur. Tabi halen sevgi, sadakat ve birlikte olma niyeti mevcut ise...
aslında tam olarak öyle değil ama haklılık payınız var. herseyi okadar özenerek önem vererek hazırladım ki evlilik sürecinde. kiyamiyorum. evden cikarken babamın gözlerinin dolu dolu olması geliyor aklıma ne bilim annemin nikahimda naif naif ağlaması kardeşlerim. çok çok parametre var kafamda bana engel olan. ama ciddi ciddi konusacagim artık tahammülüm kalmadi
Yani yazdığınıza göre daha fazla evli kalmak size “evlilik düşüncesinden soğuma, güvensizlik ve depresyon” dan başka birşey katmayacak.
Şuan gerçek yaşadıklarınızı bilseler neden daha önce ayrılmadığınızı sorgularlar bence,direk empati yapıyorum altı yaşında bi kızım var diğerine de hamileyim,şu halde bile ikisinin her günü ayrı emek,daha az önce istiğfar ettim gebelikten dolayı,benim gözümün nurları böyle bi alkolik tarafından maddi manevi olarak bu kadar hırpalansalar,üzüntüden ve sinirden çıldırırdım heralde,nikahında naif naif ağladığım aklıma bile gelmezdi.
Şuan gerçek yaşadıklarınızı bilseler neden daha önce ayrılmadığınızı sorgularlar bence,direk empati yapıyorum altı yaşında bi kızım var diğerine de hamileyim,şu halde bile ikisinin her günü ayrı emek,daha az önce istiğfar ettim gebelikten dolayı,benim gözümün nurları böyle bi alkolik tarafından maddi manevi olarak bu kadar hırpalansalar,üzüntüden ve sinirden çıldırırdım heralde,nikahında naif naif ağladığım aklıma bile gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?