Boşanmayı düşünüyorum

Normal değil, şüphelenebilirsiniz anlarım ama kesin konuşamam ki. Telefon kişinin özelidir eşiniz bu cümlesinde haklı. Güveninizin olmadığı biriyle evliliğe devam etmek en büyük hatanız olmuş zaten.

Tamda söylediğiniz gbi isterse … zorlanırsa değil .. hem akıllı hem de boşanmak istemeyip herseyin farkında olan taraf(siz) olmak zor.. psikolojiniz altüst olur böyle
Evliliğimizin ilk zamanlarında başka biriyle mesajlaşma olarak değil satış sayfasındaki ürün satan kadınlara yazmıştı iğrenç bir durum maalesef

Siz haklısınız ama bu adamın bir şeyler karıştırdığı kesin. Boşanmaktan korkup da tel şifresini size verirse ikinci bir telefon alıp iş yerinde vs de saklar. Yani demem o ki bu adama güvenmiyorsanız bir arada durmayın. Zincir bağlasanız bile durmaz. Sadakat içten gelir ama siz zorla kazanmak istiyorsunuz bu mümkün değil.

Kesinlikle bir işler karıştırıyor. Gözünüzü dört açın delil toplayın. Kullanıp kullanmamak size kalmış en azından şutlarken o size değil siz ona gol atmış olursunuz.

sapasağlam aldatılıyorsunuz bence çok net

Bariz aldatılıyorsunuz. Eee rest de çekmişsiniz. Ne yapacaksınız şimdi? Telefonu temizleyip ortaya koysa ne anlamı var bu saatten sonra?

Evliliğimizin ilk zamanlarında başka biriyle mesajlaşma olarak değil satış sayfasındaki ürün satan kadınlara yazmıştı iğrenç bir durum maalesef
Ay ben de bir ilan verince iğrenç mesaj atanlar nasıl insanlar diye merak ederdim, biri kocanizmis iğrenç gerçekten

emin olmamakla birlikte sanırım sizi aldatıyor ve boşanmak istiyor,bu kadar duygusuz davranıyorsa size karşı incinmenizden korkmuyor demektir,muhtemelen duygusal anlamda bir ilişkisi var yoksa bu kadar net olmazdı,size tavsiyem zor tabi ama bitmiş zaten zorlamayın sizde bitirin,hayat kısa kendinize mutlu olabileceğiniz yeni bir hayat kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…