- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
İnsan isterse değişir istemesi lazım. Çabası yoksa zaten olmayacakniyeti var gibi mi duruyor ?
kaç kere daha affetmeyi düşünüyorsunuz?
umarım burayı editlersinizİnsan isterse değişir istemesi lazım. Çabası yoksa zaten olmayacak
Bende biri de eşim tarafında olmazmı diye düşünüyordum ki siz cvp yazdınız. Peki tamam özeli ama aniden odaya girince telefonu saklaması ve kulaklarının kızarması sana süprizim var gösteremem deyip sonra onun ne oldugunu söylemesi normal mi.
Bu son dicek muhtemelenniyeti var gibi mi duruyor ?
kaç kere daha affetmeyi düşünüyorsunuz?
Tamda söylediğiniz gbi isterse … zorlanırsa değil .. hem akıllı hem de boşanmak istemeyip herseyin farkında olan taraf(siz) olmak zor.. psikolojiniz altüst olur böyleİnsan isterse değişir istemesi lazım. Çabası yoksa zaten olmayacak
Evliliğimizin ilk zamanlarında başka biriyle mesajlaşma olarak değil satış sayfasındaki ürün satan kadınlara yazmıştı iğrenç bir durum maalesefTamda söylediğiniz gbi isterse … zorlanırsa değil .. hem akıllı hem de boşanmak istemeyip herseyin farkında olan taraf(siz) olmak zor.. psikolojiniz altüst olur böyle
Allah yardımcınız olsun valla zorEvliliğimizin ilk zamanlarında başka biriyle mesajlaşma olarak değil satış sayfasındaki ürün satan kadınlara yazmıştı iğrenç bir durum maalesef
sapasağlam aldatılıyorsunuz bence çok net7 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri süre gelen sorunlarımız var. Ama hep üstünü örttüm önemsemedim. Ama son bir yılda kavgalarımız da çok fazl arttı. Genel olarak sevgisini zaten hissedemediğim bir adam. Saçımı okşayıp sevgisini hissettiğim çok çok az zaman olmuştur. Genelde elinde telefon karşısında TV zamanını geçirir. Sosyal aktivitesi yoktur. Bana eşim bu anlamda hep boş gelmiştir. Tamam telefona bak ama saatlerce ne bakabilirsin. İşe yarar video izle, yürüyüş yap kitap oku hadi bişey yapamadın tadilat yap. Hiç biri yok. Neyse hafta sonu yaşadığım olaya geleyim. Arka odaya gideceğim dedi pazar günü saat 18:00di uyucam dedi. Bende 18:30 gibi aniden odaya girince telefonunu gizledi ne kadar ısrar ettiysem de göstermedi. Özeliymiş. Ertesi gün oldu. Bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Karı koca arasında özel olmaz benim şifrem sende var. Seninki de bende olmalı dedim . İşine gelirse ben veremem bu benim özelim dedi. Bende boşanmayı göze alıyor musun dedim evet dedi. Böyle bir şey olabilir mi telefonu sen gizlersen şüphe oluşturursun net. Madem birsey yapmıyorum diyorsun o zaman ortaya koyacaksın ben kendime güveniyorum diyeceksin. Dip not:Evliliğimizin 5.ayında telefonunda mesajlaşma yakalamıştım. Güvenmemekte haksız sayılmam. Birde oğlum var 4 yaşında. Ama bu konudan da taviz verip barışamam. Geri adım atarsa bir şansımız belki olabilir. Çok üzücü
Mesaja kadar sizin boşanmak için çok büyük bir sebebiniz var zatensevgisini zaten hissedemediğim bir adam
Bariz aldatılıyorsunuz. Eee rest de çekmişsiniz. Ne yapacaksınız şimdi? Telefonu temizleyip ortaya koysa ne anlamı var bu saatten sonra?7 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri süre gelen sorunlarımız var. Ama hep üstünü örttüm önemsemedim. Ama son bir yılda kavgalarımız da çok fazl arttı. Genel olarak sevgisini zaten hissedemediğim bir adam. Saçımı okşayıp sevgisini hissettiğim çok çok az zaman olmuştur. Genelde elinde telefon karşısında TV zamanını geçirir. Sosyal aktivitesi yoktur. Bana eşim bu anlamda hep boş gelmiştir. Tamam telefona bak ama saatlerce ne bakabilirsin. İşe yarar video izle, yürüyüş yap kitap oku hadi bişey yapamadın tadilat yap. Hiç biri yok. Neyse hafta sonu yaşadığım olaya geleyim. Arka odaya gideceğim dedi pazar günü saat 18:00di uyucam dedi. Bende 18:30 gibi aniden odaya girince telefonunu gizledi ne kadar ısrar ettiysem de göstermedi. Özeliymiş. Ertesi gün oldu. Bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Karı koca arasında özel olmaz benim şifrem sende var. Seninki de bende olmalı dedim . İşine gelirse ben veremem bu benim özelim dedi. Bende boşanmayı göze alıyor musun dedim evet dedi. Böyle bir şey olabilir mi telefonu sen gizlersen şüphe oluşturursun net. Madem birsey yapmıyorum diyorsun o zaman ortaya koyacaksın ben kendime güveniyorum diyeceksin. Dip not:Evliliğimizin 5.ayında telefonunda mesajlaşma yakalamıştım. Güvenmemekte haksız sayılmam. Birde oğlum var 4 yaşında. Ama bu konudan da taviz verip barışamam. Geri adım atarsa bir şansımız belki olabilir. Çok üzücü
Eeee siz evde hayvan besleyin daha iyi. En azından gözlerine bakınca huzur bulursunuzKullanmıyor zaten. Ama tüm ödemeler bende kira faturalar
Ay ben de bir ilan verince iğrenç mesaj atanlar nasıl insanlar diye merak ederdim, biri kocanizmisEvliliğimizin ilk zamanlarında başka biriyle mesajlaşma olarak değil satış sayfasındaki ürün satan kadınlara yazmıştı iğrenç bir durum maalesef
Kullanmıyor zaten. Ama tüm ödemeler bende kira faturalar
Hayır ben anlamıyorum. Fatura ve kiralar ile maddi yük sizde iken başınızda erkek (!) olsa ne olmasa ne ? Her şeye siz koşuyorsunuz yüksek ihtimal. Ne oluyor bu sünepe herifler başınızda olunca ? Ekstra yük.Başında bir erkek var mı var.
Guncellemenizi şimdi gördüm, kanıt toplayın başka birisi var, madem cekismeliye gidecek artık duygusal davranmayıp harekete geçme zamanı. Çocuğunuzun haklarını alın.Güncelledim
emin olmamakla birlikte sanırım sizi aldatıyor ve boşanmak istiyor,bu kadar duygusuz davranıyorsa size karşı incinmenizden korkmuyor demektir,muhtemelen duygusal anlamda bir ilişkisi var yoksa bu kadar net olmazdı,size tavsiyem zor tabi ama bitmiş zaten zorlamayın sizde bitirin,hayat kısa kendinize mutlu olabileceğiniz yeni bir hayat kurun7 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri süre gelen sorunlarımız var. Ama hep üstünü örttüm önemsemedim. Ama son bir yılda kavgalarımız da çok fazl arttı. Genel olarak sevgisini zaten hissedemediğim bir adam. Saçımı okşayıp sevgisini hissettiğim çok çok az zaman olmuştur. Genelde elinde telefon karşısında TV zamanını geçirir. Sosyal aktivitesi yoktur. Bana eşim bu anlamda hep boş gelmiştir. Tamam telefona bak ama saatlerce ne bakabilirsin. İşe yarar video izle, yürüyüş yap kitap oku hadi bişey yapamadın tadilat yap. Hiç biri yok. Neyse hafta sonu yaşadığım olaya geleyim. Arka odaya gideceğim dedi pazar günü saat 18:00di uyucam dedi. Bende 18:30 gibi aniden odaya girince telefonunu gizledi ne kadar ısrar ettiysem de göstermedi. Özeliymiş. Ertesi gün oldu. Bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Karı koca arasında özel olmaz benim şifrem sende var. Seninki de bende olmalı dedim . İşine gelirse ben veremem bu benim özelim dedi. Bende boşanmayı göze alıyor musun dedim evet dedi. Böyle bir şey olabilir mi telefonu sen gizlersen şüphe oluşturursun net. Madem birsey yapmıyorum diyorsun o zaman ortaya koyacaksın ben kendime güveniyorum diyeceksin. Dip not:Evliliğimizin 5.ayında telefonunda mesajlaşma yakalamıştım. Güvenmemekte haksız sayılmam. Birde oğlum var 4 yaşında. Ama bu konudan da taviz verip barışamam. Geri adım atarsa bir şansımız belki olabilir. Çok üzücü
GÜNCELLEME
1hafta konusmadık ne o ne ben. İşten gelince yemek yemedi bizimle, arka odaya çekildi her gün. Hafta sonu köye gittim oğlumla 1 gece kaldım. Nerdesin diye arayıp sormadı. İlgisizlikte had safa cidden.
Psikologa gittim. Bana olumlu ve olumsuz özelliklerini yaz dedi. 8 olumlu 21olumsuz özelliğini yazdım. Aslında neye üzülüyorum sadece böyle birine nasıl zamanında evet dedim. Çocuk yaptım. Sevmediği o kadar belli ki. Benim ise şu şartlarda onunla barışmam eskiye dönmem mümkün değil çünkü onu böyle kabul edemem. Neyse dün akşam kpnusalım dedim hayır dedi. Bende konusmadan bir çözüm bulamayız dedim. Anlat dedi. Dedim bu evlilik hakkındaki düşüncen nedir. Bitsin gerekeni yapalım dedi. Mal paylaşımına kadar anlattı. Ev arıyormuş eşya bakıyormuş. Sanırım çekişmeli boşanacağız. Ona söylediğim sadece cocugumuz için nasıl iyi olacaksa öyle davranalım. Eski eş olur ama eski anne baba olmaz. Kavga edip de artık yıpratmayalım birbirimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?